Ben de dertliyim...:(

İki kere def ettim sonra yine kendim görüşelim dedim ve her seferinde kabul etti

Sahsen caresizliginden yararlanir gibi, üzülen sen, tepki bekleyen, bir ilerleme umut eden sen olurken, ayrilip tekrar o barisma adimini yapan sen oldugun sürece bu 50 yasina kadar böyle devam eder.

Ayrica 1 yildir tanisiyorsunuz, görüsüp vakit gecirmissiniz, hic mi arkadasliktan öte bir yakinlik sezmemis kendisine? Seven bir Insan böyle olusmaz, umut edinilen bir Es umudu imkan dogusuna yönelik görülmüyor.

Anlayamadığim su her defasında soruyorum asla olmaz dersen bir şey diyemem bende yoluma bakarım diyorum ama öyle de demiyor.. nişandan ayrıldı ondan korkuyor diyorum hep ama artık diyemiyorum
Bak senin durum şu cümlende gizli, yorum yapıp kendine Ümit’ler veriyorsun yapma. Adam olur dememiş ? Adam senden vakit de istememiş? Senin varlığınla yokluğun arasında onun için fark bile Yok /Sen evlenme ümidi yaşıyorsun, o ümidini kendin yok etmelisin adam vermiyor bile. Nasıl toparlayacaksan öyle yap sil heryerden gerekirse görüşme yollarını kapat, başka insanlarla görüş.

Neden asla olmaz desin ki arkadaşım???
Her bitti deyişinizde tekrar arayıp adamın egosunu arşa çıkartmışsınız, erkekler bayılır böyle aranan sevilen erkek olmaya. Muhtemelen başkalarıyla görüşüyor, seni de egosunu okşatmak için cepte tutuyor.
Valla ben bu zamana kadar kendimi suçluyordum daha önce hiç sevgilim olmadı ben beceremedim diyorum oda nişandan ayrıldı korkulari var diyordum ama herkes aynı tepkiyi veriyor da işte hazmetmek zor oluyor... Çok isterdim sen kimsin diyip silip atmayı

Bak senin durum şu cümlende gizli, yorum yapıp kendine Ümit’ler veriyorsun yapma. Adam olur dememiş ? Adam senden vakit de istememiş? Senin varlığınla yokluğun arasında onun için fark bile Yok /Sen evlenme ümidi yaşıyorsun, o ümidini kendin yok etmelisin adam vermiyor bile. Nasıl toparlayacaksan öyle yap sil heryerden gerekirse görüşme yollarını kapat, başka insanlarla görüş.
Ama hiç hissetmese diyorum evime gelmez hiç bir şey yaşamiyoruz ona rağmen saatlerce durmaz diyorum dediğin gibi sürekli çıkarımlarda bulunuyorum

Siz niye diyorsunuz tekrar goruselim.Adam umursamaz tabi nasilsa ayriliyor yine geliyor diye.Adam mi kalmadi yapmayin Allah askina degerinizi dusurmeyin.Net bitirin her yerden de silin.Ona sormak nedir ya siliyorum seni diye

Başlamamis bir iliskini mi bitirmek istiyorsunuz? Ben iliski goremedim aranizda. Erkekte size karsi hic bir duygu yok. Beyninizde bitirseniz iyi olur ...

Amaaan bırak gitsin.. Zaafını anlamış oyalıyor seni.. Evlenecek saygı sevgı görecegın cıddı biriyle tanışman dilegıyle

Ama hiç hissetmese diyorum evime gelmez hiç bir şey yaşamiyoruz ona rağmen saatlerce durmaz diyorum dediğin gibi sürekli çıkarımlarda bulunuyorum
Niye gelmesin ya? Değişiklik oluyor, kafa dağıtıyor, bedava yiyip içiyordur.

Bu arada daha tanımadan ben bu adamlara evlenirim dedim diyorsunuz. O nasıl bişey?

Sürekli ayrılıp geri ilişkiyi başlatıyorsunuz. O da muhtemelen bu kız peşimden koşuyor, demekki bir giderim var, belki daha iyiside çıkar diye bekliyor. Yarın bir gün başkası için sizi bıraktığında çok pis koyacak size... hala vakit varken önce ve sonkez bitiren olun derim.

Niye gelmesin ya? Değişiklik oluyor, kafa dağıtıyor, bedava yiyip içiyordur.

Bu arada daha tanımadan ben bu adamlara evlenirim dedim diyorsunuz. O nasıl bişey?

Sürekli ayrılıp geri ilişkiyi başlatıyorsunuz. O da muhtemelen bu kız peşimden koşuyor, demekki bir giderim var, belki daha iyiside çıkar diye bekliyor. Yarın bir gün başkası için sizi bıraktığında çok pis koyacak size... hala vakit varken önce ve sonkez bitiren olun derim.

ama herkes aynı tepkiyi veriyor da işte hazmetmek zor oluyor... Çok isterdim sen kimsin diyip silip atmayı

Yani biz bu cumlelerinizden sunu mu anlayalim:
Siz ne derseniz deyin ben kopamam ondan hepiniz ayni tepkiyi versenizde kizsanizda ben yine onun pesinde olacagim.

Size yazik degil mi ne buluyorsunuz bu adamda?Umursamaz galesiz.Ona gore olsanda hos olmasanda.Neyi zorluyorsunuz belki olur diye mi?Sizce olacak olsa 1 yildir olmaz miydi arkadastan öte olurdu.Birakin gitsin.Bosuna zaman harcamayin.

Bu kararsızlığin sebebini bir türlü anlayamıyorum... Olmaz dersen biter gider dedim ne olur diyor ne olmaz.. daha önce nişandan ayrılmış hep bu kararsızlıği ona bağlıyorumdum ama artık yoruldum

Aklı başkasında bunun kesin gel gitleri bu yüzden . Sende cepte dur ne olur ne olmaz diye seni de elinde bekletiyor . Sakin başka sebep arama ..

Yani biz bu cumlelerinizden sunu mu anlayalim:
Siz ne derseniz deyin ben kopamam ondan hepiniz ayni tepkiyi versenizde kizsanizda ben yine onun pesinde olacagim.

Size yazik degil mi ne buluyorsunuz bu adamda?Umursamaz galesiz.Ona gore olsanda hos olmasanda.Neyi zorluyorsunuz belki olur diye mi?Sizce olacak olsa 1 yildir olmaz miydi arkadastan öte olurdu.Birakin gitsin.Bosuna zaman harcamayin.
Yok yok öyle demiyorum çıkmaza girdim cesaret toplamaya çalışıyorum...

Onun da hayatinda baskasi yok diye seninle oyalaniyor iste anlasana.

Yoksa sana karsi birsey hissetmiyor kendini kandirma

Gorusme bence

Kendine giden birazcık . Alışkanlık olmuş sende bir de yas geçince kimseyi bulamam korkusu .

Seni yedekte tutuyor başkasını bulunca emin ol ilk önce seni o sutlayacak

Misafir illa hisler besleyince mi gelir? Sağlıklı düşünmüyorsunuz

Ne garip bir ilişki. Anlam veremediğim türden. Boşa zaman kaybı. Başka kızlarla denerim ama olmazsada dönüş yapacağım kız cepte dursun modele. Böyle erkeklerden uzak durun. Senin kadar hissedemiyorum cümlesi bende bağları koparan bir cümledir her zaman. Ben aşk kadınıyım ya böyle hissedememeler falan ne uzatıyosun . Bu o kişi değil

Back
X