Ben de dertliyim...:(

Hadi adamı zorla ikna ettin evlendin diyelim sevmiyor seni belliki bir erkek sevmedimi bitti bacim asla sevemez kadınlar öyle değil nolursa olsun evlenince eşine bağlanıyor benim yakın akrabam nisanliyken çok severek nisan taktilar daha sonra tiksindi ayrılmak istedi aileler araya girdi zorla evlendiler hersey o kadar kötü olduki oğlan çalışmadı aldattı eve gelmez oldu ve sonuç Boşandıktan yani bişeyleri çok zorlamamak gerekiyor evlenmek için evlenme sana değer veren kadın olduğunu hissettiren biriyle evlen

Hadi adamı zorla ikna ettin evlendin diyelim sevmiyor seni belliki bir erkek sevmedimi bitti bacim asla sevemez kadınlar öyle değil nolursa olsun evlenince eşine bağlanıyor benim yakın akrabam nisanliyken çok severek nisan taktilar daha sonra tiksindi ayrılmak istedi aileler araya girdi zorla evlendiler hersey o kadar kötü olduki oğlan çalışmadı aldattı eve gelmez oldu ve sonuç Boşandıktan yani bişeyleri çok zorlamamak gerekiyor evlenmek için evlenme sana değer veren kadın olduğunu hissettiren biriyle evlen
Bu tarz örnekler çok farkındayım aslında da işte kolay olmuyor.. hani hep diyorum severken sevmez olan adamlar neden sevmezken seviyor olmasınlar gibi bir mantık yürüttüm...olmaz diye birşey Yok diye diye sene oldu olmuyor hala :) kendimi kandirmada zirvedeyim, zirvede bırakmam lazım artık

Yok yok ne iknasi adam evlilik lafı gecirtmiyor hiç bir şekilde

Otuz yaş bunalımı diye birşey mi var acaba ? Bileyim de kendimi ona göre hazırlayayım :)

Neden otuzana gelip de evlenmemiş olanlar çok büyük kayıplar vermiş gibi davranıyor ,anlamıyorum .. asıl evlilik yaşı 30 ve sonrasidir. Okul biter ,hayat düzene girer sonra başlar birşeyler ,doğrusu bu ..geç kalmadın hicbirseye .birini buldum ,sevmese de ikna eder evlenirim kafasına girme/girmeyin . Evlenmeyen ölmüyor. .

Otuz yaş bunalımı diye birşey mi var acaba ? Bileyim de kendimi ona göre hazırlayayım :)

Neden otuzana gelip de evlenmemiş olanlar çok büyük kayıplar vermiş gibi davranıyor ,anlamıyorum .. asıl evlilik yaşı 30 ve sonrasidir. Okul biter ,hayat düzene girer sonra başlar birşeyler ,doğrusu bu ..geç kalmadın hicbirseye .birini buldum ,sevmese de ikna eder evlenirim kafasına girme/girmeyin . Evlenmeyen ölmüyor. .
Varmış demekki.. çok şükür başka eksigim yok insan kendinde eksik gibi görüyor bu durumu çoluk çocuk hayali kuruyor falan filan, içten içe belki kıskançlık oluyor neden herkesin oluyor benim olmuyor diye, özeniyor,, tabiki herşeyin hayırlısı evlenip hergun ağlamaktansa şimdi ağlamak daha iyi galiba

Niye bu kadar zorluyorsunuz?
Belli ki karşınızdaki kişi evlenmeye uygun ve evlilik sorumluluğunu alabilecek kapasitede birisi değil.
Zaten o anlamda bir talebi olsa, o da farklı davranırdı emin ol.

Boş yere zorluyorsunuz, hayatınıza mutsuzluk katacak insanları sokmayın.

Varmış demekki.. çok şükür başka eksigim yok insan kendinde eksik gibi görüyor bu durumu çoluk çocuk hayali kuruyor falan filan, içten içe belki kıskançlık oluyor neden herkesin oluyor benim olmuyor diye, özeniyor,, tabiki herşeyin hayırlısı evlenip hergun ağlamaktansa şimdi ağlamak daha iyi galiba
Ohoooo sen baştan bunalıma bağlamışsın . Evlenip hergün ağlayacağını nerden çıkardın ? Ben evliyim , hergün ağlamıyorum mesela :) ama o adamla evlenirsen evet ,hergün ağlarsın ..

Aklı başkasında bunun kesin gel gitleri bu yüzden . Sende cepte dur ne olur ne olmaz diye seni de elinde bekletiyor . Sakin başka sebep arama ..
Eski nişanlıda olması ihtimali yüksek, halbuki kız evlenmiş çocuk sahibi olmuş falan filan..ama işte nedense kötü insan diyemiyorum onun için

Eski nişanlıda olması ihtimali yüksek, halbuki kız evlenmiş çocuk sahibi olmuş falan filan..ama işte nedense kötü insan diyemiyorum onun için

Kötü iyi bilemem ama bu durumda seni yipratacagi kesin . Evlense bile mutsuz etme ihtimali çok yüksek.

Onun yerine sevdiğin sevildiğin değer gördüğün birisiyle olsa daha güzel olmaz mı ? Sen bu kadarını haketmiyormusun?

Kötü iyi bilemem ama bu durumda seni yipratacagi kesin . Evlense bile mutsuz etme ihtimali çok yüksek.

Onun yerine sevdiğin sevildiğin değer gördüğün birisiyle olsa daha güzel olmaz mı ? Sen bu kadarını haketmiyormusun?
Çok zoruma gidiyor hayatımda ilk defa yaşadığım bir şeydi hiç sevgilim olmadı bu zamana kadar kesinlikle sevilmeyi hak ettiğimi düşünüyorum bu kadar sevmeye hemde

sen engelle onu ordan burdan. yan cep olmak nereye kadar.ciddi insanları da göremezsin bunun yüzünden. sen birine yönelsen.seni seviyor gibi yapar. sen ona yönelsen "ayy olmaz işim var çok meşgulüm sen az bekle" yapar.

Hayatimda ilk defa evlenmeye niyet ettim ama hergun ağlıyorum...30 yaşındayım bu zaman a kadar üniversite iş derken düşünmedim.. sürekli görüşmelerim oldu ama hic istemedim.. geçen sene bu zamanlar biriyle tanistirildim daha tanışmadan ben evlenirim bununla dedim evlenemedim.. başka iyi gidiyordu güzel sohbet ediyorduk gayet ciddi ama ben evlilik le ilgili konuştuğum anda uzaklaşmaları başladı. Sonra ben yok olmaz dedim tamam sen bilirsin dedi uzunca görüşmedik sonra sende olur dersen tekrar görüşelim dedim tamam dedi sonra yine olmadı dedi seni üzüyorum bu şekilde henüz karar veremiyorum senin kadar hissedemiyorum ben dedi sonra aradan zaman gecti yine dedim son kararinsa ben seni sileceğim ( sosyal medyadan takip ediyor WhatsApp durumlarima falan bakıyor haliyle de ben umut ediyorum)sildirmedi. Tekrar başladık ama daha bir kere bile birbirimize ne canım dedik ne başka güzel birşey bir sene oldu arkadaşız ve bu durum beni çok yıpratmaya başladı ama bitirme gücünü kendimde bulamıyorum...nasıl yaklasacagimi bilemiyorum
Bence Canım durumun özeti şu...”seni yedekte tutayım ben,bi kaç kız arkadaşım daha var...sen biraz köşede bekle onlarla olmazsa seni alırım belki bi ihtimal” ...

Çok zoruma gidiyor hayatımda ilk defa yaşadığım bir şeydi hiç sevgilim olmadı bu zamana kadar kesinlikle sevilmeyi hak ettiğimi düşünüyorum bu kadar sevmeye hemde

İlk olduğu için bu kadar çok canın yanmış ama geçecek emin ol . Kendine zaman ver kendine güven karşılıklı sevginin tadını alınca bambaşka hissedeceksiniz merak etmeyin .

sen engelle onu ordan burdan. yan cep olmak nereye kadar.ciddi insanları da göremezsin bunun yüzünden. sen birine yönelsen.seni seviyor gibi yapar. sen ona yönelsen "ayy olmaz işim var çok meşgulüm sen az bekle" yapar.
Öyle oluyor zaten. Birileri söylüyor tanış diye ve hepsi evlenmek niyeti ile tanışmak isteyen insanlar ama ben bu adı konulmamış şey yüzünden kendime yakistiramiyorsun başkasıyla da görüşmeyi.. hatta sen de cepte tut başkalarıyla görüş diyorlar ama ben yapamam

Öyle oluyor zaten. Birileri söylüyor tanış diye ve hepsi evlenmek niyeti ile tanışmak isteyen insanlar ama ben bu adı konulmamış şey yüzünden kendime yakistiramiyorsun başkasıyla da görüşmeyi.. hatta sen de cepte tut başkalarıyla görüş diyorlar ama ben yapamam
bende sevmezdim öyle şeyleri insanın dikkati dağılıyor aldatıyor gibi hissettiriyor. sergiden karpuz mu seçiyoruz. değil mi?birini al kenara ayırt diğer sergilerden de karpuz bakmak gibi.günümüz erkekleri böyle gibi duruyor bir yandan.bazı kızların seviyesizliğinden,ciddi niyetli kızları da karpuz yerine koyuyorlar.şımarıyor erkekler nasıl olsa bir sürü kız kuduruyor filan zannediyorda.kızların fizikleri ve yaşları konusunda acımasız oluyorlar.yaşları 30 a dayandı mı onlarda biraz panikliyor.o esnada bulabilirlerse artık akıll fikirlerinin gelişimine göre buluyorlar.yok o akıl fikir hiç gelişmediyse 40 a kadar yolu var.sonuçta kadın erkek birbirini seçiyor. hani ilişkilerde beğenmeme emin olamamadan kaynaklanan kavga ve tartışmalar var ya.erkekler bunda da suçu kadınlara atıyor. halbuki hayatındaki kadın paraşütle inmedi hayatına. kadın seni seçtiyse sende onu seçtin.

Back
X