Ben de evi terk ettim.

Sizin kararli oldugunuz belli zaten.
Iste para boyle bazi insanlarin gercek karakterlerini pat diye ortaya cikariveriyor. Uzgunum ama esinize para daha tatli gelmis.

Sizde gormezden gelin. Peki kv annenize ne demis ?

Iste para boyle bazi insanlarin gercek karakterlerini pat diye ortaya cikariveriyor. Uzgunum ama esinize para daha tatli gelmis.

O benim kızım gibiydi beni nasıl istemez (halbuki sizi istemiyorum demedim, ev yakın olsa yine gelip gidelim ama aynı evde oturmak istemiyorum dedim)
O benim için göklerdeydi ama şimdi yerlerde, ben onlar için şunu bunu yaptım, gitsin nerede yaşarlarsa yaşasınlar ben artık yanlarında değilim vs vs.. Bir de geçip eve oturacağını söylemiş.

Onun sertleştiği yerde annem de sert cevaplar vermiş, o Zaman geri adım atıyormuş. Velhasıl bir buçuk saat beni çekiştirmiş, ben daha o Zaman eve varmamıştım, annem de bir de kızımdan dinleyeyim ben hep onun yanındayım demiş. O günden sonra da kimse kimseyi aramadı zaten.

Bu arada evet, gerçekten paranın, rahatlığın gücü bunlar.

Benim düğün takılarım KV kasasında, onları Nasıl alacağım prki, bilginiz var mı acaba ?

çünkü hala hiç bişeyin farkında değilde ondan. merak etmeyin onada dank eder . kendinizi yıpratmamaya çalışın . boşanırken en azından kendinizi harcamayın

Benim düğün takılarım KV kasasında, onları Nasıl alacağım prki, bilginiz var mı acaba ?
Takilarinin sana ait oldugunu ispatlaman gerekir sanirim. Ama net bir bilgim yok canim. Daha bilgili arkadaslar yardimci olur diye dusunuyorum.mesela Jessey

altınlar sizin dilekçede belirtirsiniz zaten öyle yada böyle vermek zorundalar. siz en iyisi hızlıca bir avukat bulun ve dilekçeyi verin ki işin rengini anlasınlar. bence ailenizde aileaiyle ve eşinizle muhattap olmasınlar tek muhattapları avukatınız olsun. bıçak gibi kesin yani görsünler anyayı konyayı

Bir an önce işlemleri başlatmak en doğrusu haklısınız ama hem ben hem ailem tüm ilişkiyi koparamayan çünkü ben boşansam bile çocuğunu görmeye Hakkı var. Hatta görmeli, babalık etmeli. Bu yüzden en azından ailemle sorun yaşanmasın ki, yarın öbür gün çocuğu görürken benimle değil de ailemle muhatap olsun, diye düşünüyorum.

ben sürekli demiyorum bu işler bitene kadar görüşülmemeli çünkü emin olun ilişki laçkalaşacak aileniz en azından olaylar soğuyana kadar iletişim kurmayalım gibi bi cümle kurabilir yoksa çok kötü olacağı kesin bence

Ne kadar saçma bir yorum ama kadın boşanacaksa her türlü avukata versin haklı ama evlilik sürecekce olacak şey değil nedir bu kaynanaya altın vermeler yahu?

Ne kadar saçma bir yorum ama kadın boşanacaksa her türlü avukata versin haklı ama evlilik sürecekce olacak şey değil nedir bu kaynanaya altın vermeler yahu?

Boşanma kararım kesin evet. Kaynanaya altın vermek de hic doğru değilmiş haklısınız ama hırsızlık olmasın, evde kasa var deyince koydum kasaya ki kasa benim eve konmuştu, anahtarını alırım zannediyordum o da olmadı. Velhasıl yanlış yapmışım.

Haklısınız galiba ama ne nasıl gelişecek bilmiyoruz ki, zaten o ilk konuşma dışında da kimse kimseyle konuşmuyor. Olayların akışına göre, duruma ayak uydurur herkes. Konuşulacak gibi davranmazlarsa zaten muhatap olmayız.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah hersey gonlunuzce olur. Son durumlardan haberdar edin bizi.

Çok teşekkür ederim. Zaten bir gelişme, bir olay oldukça kendimi buraya atıyorum, başka türlü rahatlayamıyor insan.

Hepiniz sağ olun, hepiniz iyi ki varsınız.

Onu denemen gerekirdi herhalde evlenmeden önce annesini karalayarak nasıl tepki verecek diye , o zaman gerçek yüzünü gösterirdi ama tabi insan deneyimsiz ve saf oluyor ki seni epey saf bulmuşlar , ama aldatan aldanır işin özü bu yalanlarla bir mutlu yuva kurulmaz ,
Kesinlikle haklısınız ama benimki evlenmeden önce böyle değildi. Ah baştan bilseydim !

E kasa bile sizin evdeymiş , bence bütün bu senaryoyu bunlar eeeen baştan yazmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…