- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
canım mesele etek pantolon değil ki..ben ole bi kaçtım ki aklıma sonradan geldi ama iş işten gecmişti. Zaten artık bı muddet sonrada benden uzak olsun alsın eteklerım onun olsun dedim:)
demek istiyorum ki bırak çeyizi kıyafetlerimi alamadım. çeyizi bile gectım benım orda manevı deger tasıyan hatıralarım vardı.canım mesele etek pantolon değil ki..
el emeği göz nuru yapılmış yıllarca titizlikle saklanmış çeyizlerimiz var ya,nasıl göndermezler yazık!
o altınları sizin hakkınız kesinlikle bırakmayın
eşiniz şu an üstünüze düşmüyor
çünkü o kadar büyük görüyor ki kendini
hemen geri döneceğini zi düşünüyor
madem o kadar zenginler görelim bakalım ne kadar tazminat nafaka ödeyecekler
Şu an hiçbir şekilde maddi konuları açmıyorum. Buna altınlarım da dahil. O kadar karaktersizler ki, bundan bile beni suçlayacak alakasız bir şey bulabileceklerine eminim. Para için boşandığını bile iddia edebilirler ki "param yok iyi bir ev tutamıyorum diye mi gideceksin?" Dedi eşim.
Ben gerekirse aç kalırım ama kendi evin olsun diyorum, adam bana ne diyor.
Nedense döneceğimden çok emin evet. Bu Nasıl bir özgüven onu da anlamıyorum. Paranın gücü olmalı.
Cok cok haklisin Rabbim yar ve yardimcin olsun canimUzuuun uzun anlatacak halim, gücüm yok. Üç beş gün önce art arda iki konu açmıştım, eşin ailesiyle oturma isteği ile ilgili.
Kavga gürültü derken bugün çıktım geldim eve. Detay o kadar çok ki, kendime gelir gelmez desteğinizi almak için açacağım konuyu.
İlk karar aşamasında çok güçlüydüm ama valizi toplarken, evden çıkma anı yaklaştıkça elim ayağım, içim titredi.
Nasıl zormuş..
Asla geri dönmem ! Ne öyle kocaya, ne de beni iki senedir yere göğe sığdıramayıp, aynı evde yapamam deyince "nankör" ilan eden, yaptığı her iyiliği teeeek tek sayan KV evine.
Benden de iki tavsiye, birincisi asla ama asla işiniz olmadan evlenmeyin, ikincisi anne-babacı adamlardan uzak durun.
InsAllah amiiin rabbim akil fikir versin bu kocalarimiza, biz mahkeme aşamasındayiz , malesef benim altınlarımda eşimde gerçi Allahin izniyle başta Söke soke vermek zorunda kalacak er yada geçAmin. Sizin de mi aile yüzünden ? İnşallah siz de en kısa sürede, rahata erersiniz. Yuvanız yıkılmadan tabi.
aynen öyle manevi şeyler daha önemlidemek istiyorum ki bırak çeyizi kıyafetlerimi alamadım. çeyizi bile gectım benım orda manevı deger tasıyan hatıralarım vardı.
Amin. Sizin de mi aile yüzünden ? İnşallah siz de en kısa sürede, rahata erersiniz. Yuvanız yıkılmadan tabi.
Biraz uzun bir konu sanıyorum vaktim olunca okuyacağım.
eşiniz avukat degil miydi paraları vermemek bir şeyler yapabilir
bu aile değil mi iki kuruş için sizin ailenizi bozan
maddi konuları arka plana atmayın
tam da oradan vurmanız lazım
Aslında bu konuda eşime haksızlık yapmak istemem, yani daha önce de konuşulurdu ve hep "altınlar senin tabi" derdi. Yani vermemezlik yapacağını zannetmiyorum, bu konuda ailesi vermek istemese dahi onun alıp bana vereceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?