Ben de evi terk ettim.

ben ole bi kaçtım ki aklıma sonradan geldi ama iş işten gecmişti. Zaten artık bı muddet sonrada benden uzak olsun alsın eteklerım onun olsun dedim:)
canım mesele etek pantolon değil ki..
el emeği göz nuru yapılmış yıllarca titizlikle saklanmış çeyizlerimiz var ya,nasıl göndermezler yazık!

Şu an hiçbir şekilde maddi konuları açmıyorum. Buna altınlarım da dahil. O kadar karaktersizler ki, bundan bile beni suçlayacak alakasız bir şey bulabileceklerine eminim. Para için boşandığını bile iddia edebilirler ki "param yok iyi bir ev tutamıyorum diye mi gideceksin?" Dedi eşim.
Ben gerekirse aç kalırım ama kendi evin olsun diyorum, adam bana ne diyor.

Nedense döneceğimden çok emin evet. Bu Nasıl bir özgüven onu da anlamıyorum. Paranın gücü olmalı.

eşiniz avukat degil miydi paraları vermemek bir şeyler yapabilir
bu aile değil mi iki kuruş için sizin ailenizi bozan
maddi konuları arka plana atmayın
tam da oradan vurmanız lazım

Cok cok
Cok cok haklisin Rabbim yar ve yardimcin olsun canim

Canım merak etme şuan sen nasıl şaşkın ve uzgunsen karşı cephe de öyle şaşkındır.

Eşin bence terk edeceğini düşünmemişti ailesi biraz aklını celiyor. Kv lerde sanırım seni ikna edeceklerini dusunduler onlar için kabul edersin idare edersin sandılar. Bencillik ettiler.

Eşin için bir şey soylemeyexegim ama kv ve kp çok değişik insanlar. Varlık içinde sana yokluk yansittilar bence.
Sana otur dedikleri eve mi kaldı bütün iş
o kadar dairen var bir evden gelecek kira bu kadar önemli olmaz birden bire. Ben bu konuda onları çok bencil buldum. Sonra gelip kv nin yaptığı herseyi tek tek saymasi hiç doğru değil kaç yaşına gelmiş kadın davranışlar hiç olgun değil.

Eşine donsen bile bence ailesi ile görüşme. Küçük kendinize uygun bir daireye geç. Donmezsen de üzülme bence artık çünkü eşin aklını kullansa seni o evden gondermezdi. (Donmemen taraftariyim)
Belki de daha iyi bir hayat seni bekliyordur bilemeyiz. .

Amin. Sizin de mi aile yüzünden ? İnşallah siz de en kısa sürede, rahata erersiniz. Yuvanız yıkılmadan tabi.
InsAllah amiiin rabbim akil fikir versin bu kocalarimiza, biz mahkeme aşamasındayiz , malesef benim altınlarımda eşimde gerçi Allahin izniyle başta Söke soke vermek zorunda kalacak er yada geç

Amin. Sizin de mi aile yüzünden ? İnşallah siz de en kısa sürede, rahata erersiniz. Yuvanız yıkılmadan tabi.
Surekli_Karisik benim eşyalarımi gonderdilerde noldu kv istedigini içinden evimden seçmis geri kalanıni göndermiş saten iç çamaşırlarımi ceyizlerimi hatta ogluma gelen hastane tebrik çiçeklerine kadar ve tahmin edin sonra ne yaptı içinden seçip gonderdigi evimin içine aynen kendi oturdu , haram zift katran olasicalar altınlarımı da bi numaraya getirip almışlardı söz kavga ederek yeterki stressiz hamilelik geçirelim diye sonunda verdim bankada ikimizin adına hesap açalım diye gitmiş erkek müspetlisi olacak o eşim kendi adına açtı hoop sonra bi kavga daha artık zaten son patlak dogumdan sonra oldu Allah sonumuzu Hayır etsin hepimizin bacilar Allah bu erkek milletinide ailesinide nasil bilirse oyle yapsin adam adam olmaliymis bizi uzmelerini geçtim aldıkları haklarımız hele nasıl yasatır bu dünyada neler gösterir rabbim kendilerine ve ailelerine

yeterki sağlığımız yerinde huzur mutlulukla olalim eşya boş canım demem o ki evet anlıyorum çok zor ama başta kendi huzurunu düşün ödün verme

Konunuzu biliyorum
Hatta yorumda yapmıştım sadece iki konunun da size ait olduğunu farkedemedim.
Esinizle konusamacaginiz boyuta mi geldiniz?

Tamam kaçırdığım kısımlara cevaplarinizi da okudum.
Kv ev işine razi olmuş fln.. tabi is isten geçmiş..
Esiniz döneceğinizden emin demissiniz.
En son ne soyledi.
Birde sayet bosanacaksaniz esinizden disli bir avukata ihtiyaciniz iki de kulak tikacina ihtiyacınız olacak.s

Sizdeki şu kararlılık, şu gurur ülkemizde birçok insanda olmadığı için, sizi anlamayanlar çıkacaktır.
Evliliği kendine bakan, evin ihtiyaçlarını alan biri olarak görenler sizi yine anlamayacaktır.

Ama kararınız çok doğru emin olun. Şu an ayrılmasaydınız zaten bu süreç sonunda ayrılacaktınız. Ha 3-5 yıl sonra ha şimdi.

Bu ara eşiniz doooooyaaaa doyaaa otursun ailesiyle, buyursun.

eşiniz avukat degil miydi paraları vermemek bir şeyler yapabilir
bu aile değil mi iki kuruş için sizin ailenizi bozan
maddi konuları arka plana atmayın
tam da oradan vurmanız lazım

Aslında bu konuda eşime haksızlık yapmak istemem, yani daha önce de konuşulurdu ve hep "altınlar senin tabi" derdi. Yani vermemezlik yapacağını zannetmiyorum, bu konuda ailesi vermek istemese dahi onun alıp bana vereceğini düşünüyorum.

Hayırlı olsun

Seni takdir ediyorum, tavrını net belli etmişsin.

Ama şu an olay yeni, sen kararlı dur, arama, arasa açma, anneni ararlarsa çok fazla konuşmasın ailen, he diyip geçsinler. Tahminimce eşin bir süre sonra olayın ciddiyetini kavrayacak. Muhtemelen annesiyle de ters düşmeye başlar. Hem seni sevdiğini düşünüyorum hem de oğluşunun hasreti ağır basacak. Artık gördüler seni sıkıştıramayacaklarını, baskı yapamayacaklarını anladılar. Eşin kesin kes geri adım atacak. Ama şu an ipleri ele almak için biraz naz yapmalısın, yelkenleri suya indirme. Geri dönerseniz de o evde oturmayın, ucuz da olsa ev tutun.

O değil de ya bu insanlar cidden bencil ve çirkin yürekliymiş, insan derki para var zaten, bir evi satıp borcu kapatalım huzurları kaçmasın. Bu kadar mı zordu bu yahu? Allah ıslah etsin, pişman etsin ne diyim. Yazık bir yuva dağılacak, hiç mi insaf yok bunlarda. Hadi seni geçtim torunlarınıda mı düşünmediler. Akıllarınca oyun oynayıp aynı eve geçeceklerdi ama oyunu bozdun, görsünler parayla insan alınmıyor. Kocanı da ne biçim doldurdularsa. Allah eşine doğru yolu göstersin, evladın için. Bol bol dua et ama emin ol boşanmayacaksın, bence eşin akıllanacak ama dua et bunun için...

Dava aşamasında herkes olduğundan çok farklı oluyor
siz kendinizi hazırlayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…