- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
ikamet ettiğiniz ilde açılır
çok mu uzak ailenizin eviyle birlikteki ikametiniz. bence bi eşinizle konuşın gerçekten boşanmayı düşünüyorsanız anlaşmalı olur ve çok uğraşmazsınız yani benle eşinizle bi konuşun ona göre yolunuzu çizin derim benTeşekkür ederim. Biraz uğraştıracak sanırım beni.
çok mu uzak ailenizin eviyle birlikteki ikametiniz. bence bi eşinizle konuşın gerçekten boşanmayı düşünüyorsanız anlaşmalı olur ve çok uğraşmazsınız yani benle eşinizle bi konuşun ona göre yolunuzu çizin derim ben
hakkınızda hayırlısı olsun .celp gitsin bakalım ben değişeceğini düşünüyorum eşinizde hukukçu sanırım iyi bi avukat bulunEşimin kararı ve tavrı kesin, ailem dayatmasından vazgeçmeyecektir; ben ise ailesiyle bir daha görüşmek istemiyorum. Tabi bunlara rağmen anlaşmalı boşanacağını da sanmıyorum, çocuğu sana vermem deyip duruyordu. Boş tabi ama dediğim gibi beni uğraştıracaktır. Geriye tek çarem kalıyor o da bir avukat bulmak.
Evet bulunduğum şehir biraz uzak.
hakkınızda hayırlısı olsun .celp gitsin bakalım ben değişeceğini düşünüyorum eşinizde hukukçu sanırım iyi bi avukat bulun
Bosanmaniza uzuldum acikcasi.
Kayinvalideyle oturmak istememekte haklisiniz ama bu is bosanmaya gitmemeliydi.
Bir ev tutmak hukukcu bir adam icin bu kadar mi zor?
Simdiki eviniz kadar luks olmasaydi ama huzurunuz olsaydi.
Baska bir sorununuz yoksa insallah barisir beraber gider baska bir ev tutarsiniz.
Cocugunuz var bir ev yuzunden bir evlilik boyle kolay bitmemeli.
Burada bir arkadas kayinvalidesinden uzaga tasinmak istedigi icin sorun yasamis evi terketmisti. Sonunda kocasi ikna omdu baska eve tadisinip baristilar. Cok sevinmistim. Hakkinizdan hayirlisi olsun.
Umarım değişir. İyidir hoştur da bir de şu ailesini bize bu kadar müdahil etmeseydi ne iyi olurdu.
Hukukçu ve pek çok şeyin kaidesini bildiği için ona göre davranıyor. Beni uğraştıracağını düşünüyorum ama bakalım. Umarım her şey yolunda gider.
İnşaallah esiniz hatasından döner ve barisirsiniz.
hayirlisi olsun hakkinizda
Eşiniz sizi kafasını toplar nasıl olsa dayanamaz gelir diye mi düşünüyor acaba? İnatmış gerçekten şimdiye gelmesi lazımdı.Eline celp gelince işin ciddi olduğunu anlayacak .
Şu an evi terk ettiğim için öfkesinden çıldırıyor olmalı.
Ne olursa olsun benim haklı olduğumu gerçekten anlayıp kabul edene kadar dönmeyeceğim.
Onlara göre o boktan zenginliklerinden vazgeçip boşanamam. Paraları da yere batsın. Bir çöplerini dahi almayacağım ve o kağıdı bir an önce onlara göndermek istiyorum.
Ne halleri varsa görsünler. Onlara karşı o kadar doluyum ki!
terzi kendi söküğünü dikemez:)çok komplike bi durum yok aslında korkmanıza gerek yok sizinki tam şiddetli geçimsizlik extra bir durum yok altınlarınızı verir,çocuğun nafakasını verir yoluna bakar . biraz durup düşünürde çirkinleşmez umarımUmarım değişir. İyidir hoştur da bir de şu ailesini bize bu kadar müdahil etmeseydi ne iyi olurdu.
Hukukçu ve pek çok şeyin kaidesini bildiği için ona göre davranıyor. Beni uğraştıracağını düşünüyorum ama bakalım. Umarım her şey yolunda gider.
KV eşimi çok doldurduğunu düşünüyorum, çünkü bu meseleyi eşimle ilk konuştuğumuzda bana hak vermişti hatta neredeyse ayrı evi kabul edeceğini düşünmüştüm ama daha sonra KV bana karşı tavır alıp küsünce, biz sizin için neler yaptık, siz bizi Nasıl istemezsiniz moduna girince eşim de değişti. Tabi bu söylemler arasında "yapamazsın edemezsin, çocuğun nerelerde yetişecek" gibi kafa karıştırıcı cümleler de yer alıyordu.
Eşim de aileci ve çok inatçıdır. Geri adım atacağını ve benim ailesiyle görüşmek istememe kararıma saygı duyup kabul edeceğini sanmıyorum.
Bana sorarsanız mesele hiçbir zaman maddi sıkıntılar olmadı ama bilemiyorum tabi.
Umarım hepimiz ve özellikle çocuğum için en iyisi olur. Öyle bir ailede büyütmek istemem ama tabi ki babasından ayrı da büyütmek istemezdim. Beni artık buna mecbur bıraktılar.
Yakında netleşir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?