- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
- Konu Sahibi sardunyaaaa
Annem alistirmis babami böyle, düşünüyorum ben bekarken de böyleydi yeni bir durum değil bu, ama o zaman kucuktuk fazla mı gözümüze bakmazdım bilmiyorum, ne zaman ki evlendim kendi evim oldu, rahatsız etmeye başladı bu durum . Eşiminde ben otururken su getir meyve getir deme huyu yoktur, ha ayakta olurum meyve mi yesek ya der hazırlarım yeriz, ya da kendi hazırlar yeriz. Babamın ki boyle değil, tv izlenir herkes oturuyordur, sardunya bir su getir bakalım.. tavır direkt böyle, eşim direkt bana bakar hoşlanmadığımi bilir,çayı biter mesela, bardağı sallar..Konu ile ilgili de eşinize açık açık ben tatile çekirdek ailem ile gitmek istiyorum deyin.
Bunun başka yolu yok.
Herkese Karşı açık olun.
Ailenize de çalışıyorum biliyorsun o yüzden akşamları yemekleri yapıp bana yardım et diye söyleyin.
1 ay kalan insanın misafirliği olmaz.
47 yaşındaki insanda bakım beklemesin bir zahmet benim babam 67 yaşında çalışıyor ayrıca bir Bardak su bile istemez bizden kalkar kendi alır ne ayıp.
babami kötü alistirmisin anne böyle diyorum bazen, allah ele avuca koymasın bizim hizmetimizi kimse yapmaz, biz böyle alıştık mutluyuz, yapacak bir şey yok diyor. Fırsat vermiyor kendince yani..ki kendinden de duymusumdur bazen böyle, bu tip konulardan yorulduğunu.
Tatil meselesini ne zaman açayım sizce, sıcağı sıcağına şimdi mi, Ekim kasım gibi rezervasyon planı olur o zaman mi..