Bizim binada yakisikli bir cocuk var bayanlar, zannedersem benden 2 yas büyük. Iki bucuk yildir ayni binada kaliyoruz ama bizim 3 hafta öncesine kadar hic konusmuzlugumuz yoktu. Birgün nasil olduysa bu bana merhaba dedi kafasina tas düstü sandim neyse bende merhaba dedim gittim. Bir kac gün üst üste böyle merhabalar sürdü. Gecen gün ben isten gelirken buda disari cikiyormus dis kapidan cikti kapi kapandi bu tekrar anahtarla acti bana kapiyi tuttu. Ben tesekkür ettim oda rica ederim böyle güzel bir bayana kapiyi seve seve acarim dedi tam yukari cikiyorum ama 10 euro lütfen dedi, bende bu hic gentlemance olmadi dedim haklisin dedi gülüstük ciktim. Gülümseyisi farkliydi veya bana öyle geldi herneyse, bir kac kez daha görüstük hal hatir sormaya basladik derken bunlar evlerini badana boya yapiyorlar esya tasiyor. Dün elinde agir bir tahta parcasi vardi bende disari cikiyordum kolay gelsin yardim edeyim mi dedim, tsk ederim cok naziksin ama gerekmez dedi. Ne olacak sanki elime yapismaz ya ucundan tutayim dedim. Neyse asagi indirdik kapinin agizina koyacagiz birakiyorum dedim biraktim eli kisildi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eline bakmak icin yanina yaklastim tam bakarken ikimizinde ayni anda yüzyüze bakasi tuttu :kedi: gerisini tahmin edersiniz zaten tam öpecekti ben ayagi kalktim yüzüne bile bakmadan kusura bakma ben erken biraktigim icin oldu böyle olmasini istemezdim dedim. Durakladi önemli degil benim sucum zaten sen birakiyorum demistin dedi. Kolay gelsin deyip arkama bile bakmadan topukladim. Aslina bakarsaniz gönülsüz degilim ama... Simdi benim bildigim kadariyla bu cocuk nisanliydi ayrildi burda bi sorun yok zaten sonucta ayrilmis ama aldatmis diye duydum. Birde aile yapimiz pek uyusmuyor az dengesiz bi aile annem zaten her firsatt dile getirip duruyor
lmaz:
lmaz: dedigim gibi gönülsüz degilim amaaa... bilmiyorum. Simdi ben bu cocuga karsi nasil davranayim. Bidaha gördügümde merhabalasayim mi yoksa es mi geceyim? Offf yerine dibine gircem nerdeyse :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Son düzenleme: