• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben dün bi haltlar yiyordum arkadaslar son anda kendime geldim... Simdi ne olacak?

Bana da bu çocuk biraz çapkın geldi nedense,
Annen de ailesinde dengesizlikler görüyorsa aman uzak dur tatlım,
ıki kız annesiyim ya nasılda atlarım hemen kaydirigubbakcemile3

hic mi sans vermeyim??kafamçokkarıştı ah bu annelik ic güdüsü yok mu??

Şuana kadar mesafelisin anladığım kadarlıyla zaman göstericek bize yaz ama merak ederiz yerimseniben

Bence biraz daha izle ve onun hakkında araştırmalar falan yap gerçekten aldatmışta mı ayrılmış ona göre bak güvenilir birimi diye karar verirsin anneninde ağzını ara annelerin hissettikleri doğru çıkar biraz daha tanı belkide sonradan bişey hissetmiceksin ona karşı ona göre karar ver inşallah istediğin olur sonun da hayırlısı olsun mutluluklar

Son düzenleme:
Bence biraz daha izle ve onun hakkında araştırmalar falan yap gerçekten aldatmışta mı ayrılmış ona gör bak güvenilir birimi diye karar verirsen anneninde ağzını ara annelerin hissettikleri doğru çıkar biraz daha tanı belkide sonradan bişey hissetmiceksin ona karşı ona göre karar ver inşallah istediğin olur sonun da hayırlısı olsun mutluluklar

Anneme kalsa :mymeka: tursumu kuracak... Ama o biraz zoooor :delphin: Paylasamiyormu kiskaniyormu anlamiyorum evet daha henüz izliyorum... Ve arastirmayada basladim ama henüz sonuc cikmadi...

Yok canım benim aşk olsun eğlence gözüyle inan bakmadım ama ne olur mesafeni koru kafanda onun sana karşı bişeyler hissettiğini düşünüp duygularını tetikleme :olmaz:
Bakışlarından bişeyler hissediyor olabilir mi demişsin ama nişanlılık sürecini yeni geçirmiş birisi için bence normal davranmıyor tabi bu benim fikrim

sakasina yazdim kiz eglence cikti diye... Koruyorum sekerim bende emin olamadimki bu cocuktan arastirma asamasindayim...

Her ihtimali önceden düsünmek gerek diye seyttim ben :sinifsinif:

Hele o an bi gelsin de o zaman düşünür karar verirsin...

Şuan güzel kafanı böyle şeylerle yorma boşver,istiyorsa gelir teklif eder konuşur zaten.

Aman sen sen ol sakın ilk adımı atayım deme.

Hele o an bi gelsin de o zaman düşünür karar verirsin...

Şuan güzel kafanı böyle şeylerle yorma boşver,istiyorsa gelir teklif eder konuşur zaten.

Aman sen sen ol sakın ilk adımı atayım deme.

Yok sekerim ne ilk adimi... Ömrümde yapmadim yapmamda bide kozu eline mi vereyim?? Tamam aklimdan siliyorum... Reset tusuna bastim bile... sengözlerimebaksanab

He he,o anda kalasın ucundan tutmuşsun ya canım,
çocuk seni öpseydi ve o anda annen gelseydi,kalas bu sahnede başrolde olurdu annenin elinde,çocuğun belinde:roflol:
Naçizane fikrim,öperdim,aklımda duracağına midemde dururdu:delphin:

çocuk seni öpseydi ve o anda annen gelseydi,kalas bu sahnede başrolde olurdu annenin elinde,çocuğun belinde:roflol:

Midende dururken de annenin oklavası midene oturururdu sempatiksalakcinni

Hahah süpersin kaydirigubbakcemile3 dizi cekiyoruz mübarek kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ne gibi birseyler sekerim?? :jeyyar: bu bakis gibi birsey mi diyorsun...?? eyvahedigeldismile

aynen canım aklinialirimsmile. Ama iyice araştırmadan kaptırma kendini çook üzülürsün sonra gelişmeleri de yaz merakta bırakma bizi :dance::dance:

şöle bişey daha var ben olsam yardım etmzdim kolay gelsin der kaçardım bu üşengeçliğim yüzünden böle romantik bi anım olmadı bak sırnaşık şey

Kizlar dün babam posta kutusuna bakmis bitane gül varmis icinde sinirlenmis cöpe atmis ohaoldumsmile annem sabah kahvaltidan sonra söyledi... kaydirigubbakcemile3 ama günahini almayim belki o degildir dimi?? bilmiyorumkismile

aynen canım aklinialirimsmile. Ama iyice araştırmadan kaptırma kendini çook üzülürsün sonra gelişmeleri de yaz merakta bırakma bizi :dance::dance:

şöle bişey daha var ben olsam yardım etmzdim kolay gelsin der kaçardım bu üşengeçliğim yüzünden böle romantik bi anım olmadı bak sırnaşık şey

yok kiz benim aklimda baskasi var kolay kolay kapilmam buna gibime geliyor... aklinialirimsmile

Back
X