Bana da bu çocuk biraz çapkın geldi nedense,
Annen de ailesinde dengesizlikler görüyorsa aman uzak dur tatlım,
ıki kız annesiyim ya nasılda atlarım hemen kaydirigubbakcemile3
hic mi sans vermeyim??kafamçokkarıştı ah bu annelik ic güdüsü yok mu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da bu çocuk biraz çapkın geldi nedense,
Annen de ailesinde dengesizlikler görüyorsa aman uzak dur tatlım,
ıki kız annesiyim ya nasılda atlarım hemen kaydirigubbakcemile3
Şuana kadar mesafelisin anladığım kadarlıyla zaman göstericek bize yaz ama merak ederiz yerimseniben
Bence biraz daha izle ve onun hakkında araştırmalar falan yap gerçekten aldatmışta mı ayrılmış ona gör bak güvenilir birimi diye karar verirsen anneninde ağzını ara annelerin hissettikleri doğru çıkar biraz daha tanı belkide sonradan bişey hissetmiceksin ona karşı ona göre karar ver inşallah istediğin olur sonun da hayırlısı olsun mutluluklar
Yok canım benim aşk olsun eğlence gözüyle inan bakmadım ama ne olur mesafeni koru kafanda onun sana karşı bişeyler hissettiğini düşünüp duygularını tetiklemelmaz:
Bakışlarından bişeyler hissediyor olabilir mi demişsin ama nişanlılık sürecini yeni geçirmiş birisi için bence normal davranmıyor tabi bu benim fikrim
hic mi sans vermeyim??kafamçokkarıştı ah bu annelik ic güdüsü yok mu??
Sen şans verme aşamasındamısın ki şuan...
Öyle bi konuştun ki sanki çocuk gelip sana çıkma teklifi etti sen de düşünmeye aldın ..![]()
Her ihtimali önceden düsünmek gerek diye seyttim ben :sinifsinif:
Hele o an bi gelsin de o zaman düşünür karar verirsin...
Şuan güzel kafanı böyle şeylerle yorma boşver,istiyorsa gelir teklif eder konuşur zaten.
Aman sen sen ol sakın ilk adımı atayım deme.
He he,o anda kalasın ucundan tutmuşsun ya canım,
çocuk seni öpseydi ve o anda annen gelseydi,kalas bu sahnede başrolde olurdu annenin elinde,çocuğun belinde:roflol:
Naçizane fikrim,öperdim,aklımda duracağına midemde dururdu![]()
He he,o anda kalasın ucundan tutmuşsun ya canım,
çocuk seni öpseydi ve o anda annen gelseydi,kalas bu sahnede başrolde olurdu annenin elinde,çocuğun belinde:roflol:
Naçizane fikrim,öperdim,aklımda duracağına midemde dururdu![]()
Midende dururken de annenin oklavası midene oturururdu sempatiksalakcinni
ne gibi birseyler sekerim?? :jeyyar: bu bakis gibi birsey mi diyorsun...?? eyvahedigeldismile
aynen canım aklinialirimsmile. Ama iyice araştırmadan kaptırma kendini çook üzülürsün sonra gelişmeleri de yaz merakta bırakma bizi :dance::dance:
şöle bişey daha var ben olsam yardım etmzdim kolay gelsin der kaçardım bu üşengeçliğim yüzünden böle romantik bi anım olmadı bak sırnaşık şey
yok kiz benim aklimda baskasi var kolay kolay kapilmam buna gibime geliyor... aklinialirimsmile
Aklında başkası varsa neden bir şans vereyim mi buna diyorsun ki![]()