Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kizlar süpersiniz biri öyle diyor biri öbür türlü bakalim neler olacak bidahaki gördügünde...
O merhaba derse bende derim yok demezse es gecerim... Merhabalasirsamda tavrimi koyarim merak etmeyin... Baktim hic aldiris bile etmiyor hicbirsey olmamis gibi devam konusuyor topuklu ayakkabiyi kafasina geciririm dermisim alsanaalsanasmile
Not: Azcik gönlüm vardi onuda yok edeceksiniz bu gidisle, evde kalirsam hep bu Kadinlar Kulübü Üyeleri yüzünden olacak tursumu kurarsiniz sırnaşık şey
Az önce gördüm seninle konusmak istiyorum dedi bende ters ters baktim eve girdim... Bakalim ugrasacak mi???
Bana çapkın gibi geldi çok hızlı olmuş öpüşmeye kalkma felan
acaba önceden de gözü varmıydı sende CADIARZU
nur ummm .!.:Belki çok önceden beri senden hoşlanıyodur olamazmı konuşmak istiyor bak biraz düşün sonra kararını wer canım
daha bir kere gördüm ondan sonra ama yüz vermem görünce triplere girmeyi düsünüyorum kaydirigubbakcemile2HayyaL .!.:Allah sonunuzu hayır etsin
Ben olsam biraz kendimi geriye çekerim isterse gelir, istemezse hoşçakalsın valla...
¤ decemBer ¤ .!.:hehehe çok beğendim konuyu bu msjında yazdıklarını yapman bana mantıklı geldi, ben de fikrimi sölemiş olayım.
ayrıca kk yüzünden evde kalan sadece sen değilsin, toplasak bi en az 500 kişi çıkar öle herhalde
çocuk belki bir anlık duygularının esiri oldu cağğğnım. bırak bi konuşsun ne dicek.
böle sana kızan ablalarına da bakma, o manzarayı hayatında en az bir kez yaşamak istemeyen kadın tanımıyorum ben kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümm
doc .!.:bu ne ya iki merabayla öpcekmiş nerdeyse bence bu çocuğun libidosu aşar boyunu
her kapıda merabalaştığı kızı öpmeye kalkıyorsa nişanlı kalamaması normal
bence sen bunu bi behlül misali uzaktan bak geç. ciddi bi ilişki düşünülcek biri gibi gelmedi bana
ya arkadasim bu cocuk iyi biseye benzemiyor gibime geldi. tipik kazanova hareketleri var bunda. hani kizlara ilk basta böle centilmence davranip ta, elde ettikten sonra yüzüne bakmayip, baska rüzgarlara yelken acan tipe benziyor.
melek_21 .!.:bence çok çapkın bu tip erkelere hemen evet dersen hiç bi değerin kalmaz bence mesafeli davran ve tanımaya çalış o adım atmadan adım atma öpmesine filan da izin verme ne o daha hiç bişey yokken öpmeye kalkmak filan öpseydi eğer seni görünce hiç bişey olmamış gibi davranırdı bence öptüm hadi sevgili olalım demezdi
Önceden annesiyle muhabbetiniz warmıydı bu olaydan öncede sizi kahwaltıya cağırdıysa yineliyordur teklifini ama seninle farklı bir şekilde ilgilendilerse çıtlatmış olabilir ama ailesine söylemeden önce seninle konuşması lazım bence
Queen. .!.:bu işin sonunda bişeyler olcak gibi hadi hayırlısı:jeyyar:
Hımm düşündürücü bir durum ya aynı yerde oturuyorsunuz kötü birşey yapmaz heralde yaşla kaç bu arada bu olaylardan sonra dediyse çocuk senden hoşlanmışdır annesine söylemiş olabilir o öpme anı belki o anda istem dışı olmuş olabilir elektrikler birbirini çekmiş olabilir
Ay konuyu baştan sona okudum tatlım valla gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum ama bence temkinli olmakta çok büyük fayda var bana da çocuk çapkın gibi geldi ne bileyim sakın kaptırma kendini şimdi mantıklı hareket edebiliyorsun ama duyguların biraz daha ilerlediği zaman mantık devre dışı kalır ve üzülmeni inan hiç istemem opuyorumnanaktan
¤ decemBer ¤ .!.:hihi seni seni çarpmışın çocuğu ben de gelişmeleri bekliyorum hepsini yaz bacım
İyice araştır cocuğu canım gelip geçici gibi bişey düşünmesin senden hoşlanıyor sanırım mantığınla hareket et duygularını sonra ortaya cıkarırsın iyice tanıman lazım bunun içinde sana zaman gerekli hayırlısı diyelim canımopuyorumnanaktan
Ayhh Behlül gibin![]()