• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben dün bi haltlar yiyordum arkadaslar son anda kendime geldim... Simdi ne olacak?

Bana çapkın gibi geldi çok hızlı olmuş öpüşmeye kalkma felan
acaba önceden de gözü varmıydı sende CADIARZU

Allah sonunuzu hayır etsin aklinialirimsmile
Ben olsam biraz kendimi geriye çekerim isterse gelir, istemezse hoşçakalsın valla...

ay kizlar süpersiniz biri öyle diyor biri öbür türlü bakalim neler olacak bidahaki gördügünde...
O merhaba derse bende derim yok demezse es gecerim... Merhabalasirsamda tavrimi koyarim merak etmeyin... Baktim hic aldiris bile etmiyor hicbirsey olmamis gibi devam konusuyor topuklu ayakkabiyi kafasina geciririm dermisim alsanaalsanasmile

Not: Azcik gönlüm vardi onuda yok edeceksiniz bu gidisle, evde kalirsam hep bu Kadinlar Kulübü Üyeleri yüzünden olacak tursumu kurarsiniz sırnaşık şey

hehehe çok beğendim konuyu sempatiksalakcinni bu msjında yazdıklarını yapman bana mantıklı geldi, ben de fikrimi sölemiş olayım.
ayrıca kk yüzünden evde kalan sadece sen değilsin, toplasak bi en az 500 kişi çıkar öle herhalde sempatiksalakcinni

Az önce gördüm seninle konusmak istiyorum dedi bende ters ters baktim eve girdim... Bakalim ugrasacak mi???

çocuk belki bir anlık duygularının esiri oldu cağğğnım. bırak bi konuşsun ne dicek.

böle sana kızan ablalarına da bakma, o manzarayı hayatında en az bir kez yaşamak istemeyen kadın tanımıyorum ben :ecrin_bebek: kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümm sempatiksalakcinni

bu ne ya iki merabayla öpcekmiş nerdeyse bence bu çocuğun libidosu aşar boyunu
her kapıda merabalaştığı kızı öpmeye kalkıyorsa nişanlı kalamaması normal
bence sen bunu bi behlül misali uzaktan bak geç. ciddi bi ilişki düşünülcek biri gibi gelmedi bana

Bana çapkın gibi geldi çok hızlı olmuş öpüşmeye kalkma felan
acaba önceden de gözü varmıydı sende CADIARZU

nur ummm .!.:
Belki çok önceden beri senden hoşlanıyodur olamazmı konuşmak istiyor bak biraz düşün sonra kararını wer canım

Bir ara bi arkadas triplere girmisti cikiyorsunuz söylemiyorsun filan diye kafasinda kurdugu birsey ve o dönem onu nisanli sandigim icin (meger coktan ayrilmis) üzerinde durmamistim hatta ona kizmistim uydurup uydurup sinirlendiriyorsun diye... Ama simdi bilemiyorum belkide söylemiste olabilir birilerine durduk yere gelipte benim sinirlerimi ziplatmamista olabilir o arkadas... bilmiyorumkismile

HayyaL .!.:
Allah sonunuzu hayır etsin
Ben olsam biraz kendimi geriye çekerim isterse gelir, istemezse hoşçakalsın valla...
daha bir kere gördüm ondan sonra ama yüz vermem görünce triplere girmeyi düsünüyorum kaydirigubbakcemile2

¤ decemBer ¤ .!.:
hehehe çok beğendim konuyu bu msjında yazdıklarını yapman bana mantıklı geldi, ben de fikrimi sölemiş olayım.
ayrıca kk yüzünden evde kalan sadece sen değilsin, toplasak bi en az 500 kişi çıkar öle herhalde

çocuk belki bir anlık duygularının esiri oldu cağğğnım. bırak bi konuşsun ne dicek.

böle sana kızan ablalarına da bakma, o manzarayı hayatında en az bir kez yaşamak istemeyen kadın tanımıyorum ben kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümm

en azindan evde kalan sadece ben degilmisim kk kankilerimle topluca evde kalmisiz, sizden güc aliyorum guclubacismilesengözlerimebaksanab
bence o manzarayi yasamayin sekerler cünkü acaip utaniyorsunuz ondan sonra cocugun yüzüne bakamadim ben... Evden cikacagim zaman kapinin deliginden bakip öyle cikiyorum... :utangac:

doc .!.:
bu ne ya iki merabayla öpcekmiş nerdeyse bence bu çocuğun libidosu aşar boyunu
her kapıda merabalaştığı kızı öpmeye kalkıyorsa nişanlı kalamaması normal
bence sen bunu bi behlül misali uzaktan bak geç. ciddi bi ilişki düşünülcek biri gibi gelmedi bana

libidosundan filan haberim yok güzelim herzaman mi böyle yoksa bir anlik birseymiydi bilmiyorum onun icin simdi izleme moduna gectim bakalim...

bence çok çapkın bu tip erkelere hemen evet dersen hiç bi değerin kalmaz bence mesafeli davran ve tanımaya çalış o adım atmadan adım atma öpmesine filan da izin verme ne o daha hiç bişey yokken öpmeye kalkmak filan öpseydi eğer seni görünce hiç bişey olmamış gibi davranırdı bence öptüm hadi sevgili olalım demezdi

Bugün isten geliyordum arabayi park ettim onu gördüm yaninda babasi vardi biraz oyalandim ben cikmak istemedim baktim kapinin orda bekliyorlar mecbur kaldim ciktim, konusmadan geciyordum amca kizim nasilsin deyince geri fitesine takmak zorunda kaldim. Iste az biraz muhabbet ettik adamla okul hakkinda buda yanimiza geldi ama yüzüne bile bakmadim, bu arada annesi geldi kadin bana gecenlerdede söyledim yavrum anneni alda bigün kahvaltiya gelin dedi... Insallah yenge anneme söylerim o gelir nasip olursa siz konusursunuz zaten dedim kadin bana sende gel ama sensiz olmaz demez mi? Belki iyi niyetiyle söyledi bilemiyorum... Belkide anlatti bu olanlari annesine... alsanaalsanasmile Derslerim var filan deyip gecistirmek istedim kadin gücenirim dedi bende kismet olursa gelirim dedim... Ben müsade istedim giderkende buna bi bakis attim sorarim sana gibisine... Sizce söylemis olabilir mi annesigile?

ya arkadasim bu cocuk iyi biseye benzemiyor gibime geldi. tipik kazanova hareketleri var bunda. hani kizlara ilk basta böle centilmence davranip ta, elde ettikten sonra yüzüne bakmayip, baska rüzgarlara yelken acan tipe benziyor.

Görecegiz artik...

melek_21 .!.:
bence çok çapkın bu tip erkelere hemen evet dersen hiç bi değerin kalmaz bence mesafeli davran ve tanımaya çalış o adım atmadan adım atma öpmesine filan da izin verme ne o daha hiç bişey yokken öpmeye kalkmak filan öpseydi eğer seni görünce hiç bişey olmamış gibi davranırdı bence öptüm hadi sevgili olalım demezdi

Mesafemi koruyorum zaten canim... :1hug:

Önceden annesiyle muhabbetiniz warmıydı bu olaydan öncede sizi kahwaltıya cağırdıysa yineliyordur teklifini ama seninle farklı bir şekilde ilgilendilerse çıtlatmış olabilir ama ailesine söylemeden önce seninle konuşması lazım bence

Önceden annesiyle muhabbetiniz warmıydı bu olaydan öncede sizi kahwaltıya cağırdıysa yineliyordur teklifini ama seninle farklı bir şekilde ilgilendilerse çıtlatmış olabilir ama ailesine söylemeden önce seninle konuşması lazım bence

Önceden konusuyorduk öyle disarda ama gidip gelmisligimiz(hala yok) veya kahvaltiya cagirma olayi filan yoktu... Cocukla merhabalasmaya basladiktan sonra kadin anneme söylemis kahvaltiya buyrun oturmaya gelin diye. Annemede size gelecegim ama evi yeniliyoruz diye zaman bulamadim demis gecen gün.

Queen. .!.:
bu işin sonunda bişeyler olcak gibi hadi hayırlısı:jeyyar:

ne gibi birseyler sekerim?? :jeyyar: bu bakis gibi birsey mi diyorsun...?? eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Hımm düşündürücü bir durum ya aynı yerde oturuyorsunuz kötü birşey yapmaz heralde yaşla kaç bu arada bu olaylardan sonra dediyse çocuk senden hoşlanmışdır annesine söylemiş olabilir o öpme anı belki o anda istem dışı olmuş olabilir elektrikler birbirini çekmiş olabilir

Ay konuyu baştan sona okudum tatlım valla gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum ama bence temkinli olmakta çok büyük fayda var bana da çocuk çapkın gibi geldi ne bileyim sakın kaptırma kendini şimdi mantıklı hareket edebiliyorsun ama duyguların biraz daha ilerlediği zaman mantık devre dışı kalır ve üzülmeni inan hiç istemem opuyorumnanaktan

hihi seni seni çarpmışın çocuğu aklinialirimsmile ben de gelişmeleri bekliyorum hepsini yaz bacım :kedi:

Hımm düşündürücü bir durum ya aynı yerde oturuyorsunuz kötü birşey yapmaz heralde yaşla kaç bu arada bu olaylardan sonra dediyse çocuk senden hoşlanmışdır annesine söylemiş olabilir o öpme anı belki o anda istem dışı olmuş olabilir elektrikler birbirini çekmiş olabilir

24-25 o ara olmasi lazim yani tas catlasin 26 ama sanmiyorum. Bide gecenlerde yeni yeni konusmaya basladik bununla bizim yan binada bitane cocuk var benden bir yas büyük onunlada biraz samimiyiz disarda sohbet ediyoruz daha dogrusu sakalasiyorduk bana sarildi o andada bu ordan geciyordu cocuga bir bakis atti sanki yiyecek, o zaman bir anlam verememistim... Simdi aceba diyorum... Düsündükce aklima geliyor olaylar. Offfff bilmiyorum ki... bilmiyorumkismile

İyice araştır cocuğu canım gelip geçici gibi bişey düşünmesin senden hoşlanıyor sanırım mantığınla hareket et duygularını sonra ortaya cıkarırsın iyice tanıman lazım bunun içinde sana zaman gerekli hayırlısı diyelim canımopuyorumnanaktan

Ay konuyu baştan sona okudum tatlım valla gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum ama bence temkinli olmakta çok büyük fayda var bana da çocuk çapkın gibi geldi ne bileyim sakın kaptırma kendini şimdi mantıklı hareket edebiliyorsun ama duyguların biraz daha ilerlediği zaman mantık devre dışı kalır ve üzülmeni inan hiç istemem opuyorumnanaktan

¤ decemBer ¤ .!.:
hihi seni seni çarpmışın çocuğu ben de gelişmeleri bekliyorum hepsini yaz bacım

sizede eylence cikti kaydirigubbakcemile3 yaziyorum canlarim

İyice araştır cocuğu canım gelip geçici gibi bişey düşünmesin senden hoşlanıyor sanırım mantığınla hareket et duygularını sonra ortaya cıkarırsın iyice tanıman lazım bunun içinde sana zaman gerekli hayırlısı diyelim canımopuyorumnanaktan

cabaliyorum canim...

davranisim sizce nasil mesafemi koruyabiliyor muyum arkadaslar??

Bana da bu çocuk biraz çapkın geldi nedense,
Annen de ailesinde dengesizlikler görüyorsa aman uzak dur tatlım,
ıki kız annesiyim ya nasılda atlarım hemen kaydirigubbakcemile3

Yok canım benim aşk olsun eğlence gözüyle inan bakmadım ama ne olur mesafeni koru kafanda onun sana karşı bişeyler hissettiğini düşünüp duygularını tetikleme :olmaz:
Bakışlarından bişeyler hissediyor olabilir mi demişsin ama nişanlılık sürecini yeni geçirmiş birisi için bence normal davranmıyor tabi bu benim fikrim

Back
X