Ben dün bi haltlar yiyordum arkadaslar son anda kendime geldim... Simdi ne olacak?

Mery50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.427
2.295
133
Bizim binada yakisikli bir cocuk var bayanlar, zannedersem benden 2 yas büyük. Iki bucuk yildir ayni binada kaliyoruz ama bizim 3 hafta öncesine kadar hic konusmuzlugumuz yoktu. Birgün nasil olduysa bu bana merhaba dedi kafasina tas düstü sandim neyse bende merhaba dedim gittim. Bir kac gün üst üste böyle merhabalar sürdü. Gecen gün ben isten gelirken buda disari cikiyormus dis kapidan cikti kapi kapandi bu tekrar anahtarla acti bana kapiyi tuttu. Ben tesekkür ettim oda rica ederim böyle güzel bir bayana kapiyi seve seve acarim dedi tam yukari cikiyorum ama 10 euro lütfen dedi, bende bu hic gentlemance olmadi dedim haklisin dedi gülüstük ciktim. Gülümseyisi farkliydi veya bana öyle geldi herneyse, bir kac kez daha görüstük hal hatir sormaya basladik derken bunlar evlerini badana boya yapiyorlar esya tasiyor. Dün elinde agir bir tahta parcasi vardi bende disari cikiyordum kolay gelsin yardim edeyim mi dedim, tsk ederim cok naziksin ama gerekmez dedi. Ne olacak sanki elime yapismaz ya ucundan tutayim dedim. Neyse asagi indirdik kapinin agizina koyacagiz birakiyorum dedim biraktim eli kisildi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eline bakmak icin yanina yaklastim tam bakarken ikimizinde ayni anda yüzyüze bakasi tuttu :kedi: gerisini tahmin edersiniz zaten tam öpecekti ben ayagi kalktim yüzüne bile bakmadan kusura bakma ben erken biraktigim icin oldu böyle olmasini istemezdim dedim. Durakladi önemli degil benim sucum zaten sen birakiyorum demistin dedi. Kolay gelsin deyip arkama bile bakmadan topukladim. Aslina bakarsaniz gönülsüz degilim ama... Simdi benim bildigim kadariyla bu cocuk nisanliydi ayrildi burda bi sorun yok zaten sonucta ayrilmis ama aldatmis diye duydum. Birde aile yapimiz pek uyusmuyor az dengesiz bi aile annem zaten her firsatt dile getirip duruyor lmaz: lmaz: dedigim gibi gönülsüz degilim amaaa... bilmiyorum. Simdi ben bu cocuga karsi nasil davranayim. Bidaha gördügümde merhabalasayim mi yoksa es mi geceyim? Offf yerine dibine gircem nerdeyse :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

Son düzenleme:
Sen mesafeni koruduktan sonra iki gencin birbirini tanımasında bir zarar yok. Tanımadan, dışarıdan, ondan bundan duyduğun sözlerle kimsenin ne olduğunu bilemezsin. Tanırken mesafeni korur, kendini kaptırmazsan baktın ki söylenenler gibi biri ve ailen de hala olumsuz düşünüyor sen de aynı mesafede iki arkadaş gibi selamlaşmaya devam edersin ama kafandan da silersin onu.

Kusura bakmayin dikkatsiz davranmisim... Yesil isik yaktigimi düsünmüyorum, öyle olsa tepkim daha farkli olurdu. Yorumunuz icin tskler

Okish ama cok utandim ya

Okish ama cok utandim ya

Mesafeni koru derken aslında o utandığın şeyden bahsetmiştim, yani kendini ve aileni utandıracak bir şeyler yaşamadan tanımak istiyorsan tanı bu genci demek istedim. Ama kimseyi rencide etmek istemediğim için bu şekilde üstü kapalı geçtim canım.

Anladim ben tesekkür ederim...:1hug:

Amannn öpmediğin iyi olmuş,ne bu be iki merhaba dediniz diye bişey mi oluyo sandı ne :))))
Sen tanımaya çalış bişey olmamış gibi davran,eskisi gibi devam edin işte merhabalaşmaya...
.

yalnız sahne aynı dizilerdeki gibi olmuş :)))

evet aski memnu gibi :asigim: arkadan bi fon müzigi eksikti... Öpecektim nerdeyse dedimya son anda kendime geldim allahtan öpmedim düsünsenize o anda komsunun biri görüyormus veya babam geliyormus ne rezillik. Ayrica kolay elde edilen bir kiz olmadim bugüne kadar bundan sonrada hic niyetim yok sekerlerim... Ay aklima geldikce yorganin altina saklanasim geliyor.

bence es geçlmaz: sonuçta aile yapılaerınız uymuyormuş illaki sorun çıkar ilerde:1closedeyes: üstelik nişanlısı aldattığı için ayrıldı demişsin yani aynı şey seninde başına gelebilir.hem bu ne aceleki nişanlısından ayrılır ayrılmaz sana meylediyor...nişanlılık ciddi bi evre ve o bunu bu kadar kolay atlatıyorsa sevmeyi bilmeyen biri olduğunu gösterir....

Ayrilali 4 ay filan olmus, ben nisanli saniyordum haberim yoktu ilgimi cemeye basladiktan sonra ögrendim... Benide düsündüren aldatmis olmasi yargilamak istemiyorum cocugu sonucta bana karsi yaptigi bir yanlis degil hem emin de degilim gercekten mi aldatti yoksa milletin uydurmasi mi. bilmiyorumkismile ama aklima kurt girdi bir kere bu cikmaz kolay kolay.
Annem acisindanda söyle birsey var annem akrabalar haric herkese bir kulp bulur. Hatta birine bu cok telefonla konusuyor bundan adam olmaz bile demisti...:lepi: Onun niyeti akraba olsunda baskasi olmasin o yüzden aslina bakarsaniz cokta umursamiyorum annemi tek korkum ilerde rabbim korusun benimde basima aldatilma gibi birsey gelirse annemin yüzüne bakamam ben dedim der. Yoksa... sans vermeyi istiyorum aslinda ama bakalim...

lmaz: boşver gönlünde olmasın nişanlısını aldatan adamdan sana sevgilimi olacak :umursamaz:

Kusura bakmayin dikkatsiz davranmisim... Yesil isik yaktigimi düsünmüyorum, öyle olsa tepkim daha farkli olurdu. Yorumunuz icin tskler

Bir yoruma karşılık hem böyle demişsiniz...

Hem de böyle...
Heyecanınız ve ilginiz ortada ...
O an arkanızı dönüp gitmeyi kendinize gelme olarak nitelemişsiniz fakat "öpecek hale gelme" dikkat çekici boyutta bir yakınlaşmadır. Birkaç "kapı önü sohbeti" için fazla hızlı adımlar bunlar... Bunu da o anki telaşınıza vermeli... Bir bayanın kolay elde edilmeyişinden memnun olması güzel,hakikaten kadınlığın nicelerince ayağa düşürüldüğü, bir adım gelene on adım koşan yahut erkekleri eşine, sevgilisine gerek bırakmadan ruhsal bedensel tatmin eden bunca hanımın olduğu şu günlerde çok da anlamlı. Aynı düzeni devam ettirmek için "film karesinden" çıkıp gerçek hayata geçmekte ve ondan gerçekçi adımlar beklemekte fayda var. Bu hem "daha evvel aldattı mı- aldatmadı mı" şüphenizi siler, karakterini çözersiniz hem de karşı taraf için kalıcı ve vazgeçilmez olmayı garantilersiniz zira artık ilişkiler iki gülüşmeyle başlayıp birkaç Türkçesi kandilli, harfleri yutulmuş smsle bitiyor. Kendini bilen ve sonrasını düşünerek adım atan genç kızlara ve onların yetiştireceği evlatlara ihtiyaç var... Bilinçli halinizle yola devam... sengözlerimebaksanab

canım bak baştan için rahat değil,ona göre düşün,sonra kaptırırsan zor olabilir...

Yorumunuzda bence cok ince bir mesaj var tesekkür ederim. Kulagima küpe yaparim.

Ben yesil isigi yakmadim derken kendi duygu ve düsüncelerimi kastetmemistim, sadece ona karsi olumlu bir sinyal vermedigimi söylemek istedim.

Atıyorum yarın yakışıklı bir çocukla karşılaştın otobüs durağında...

Otobüse binerken sana öncelik verdi ,derken oturdunuz .

Birkaç gün daha böyle sürüp gitti derken merhabalaşmalar felan...

Sonra çocuk seni öpmeye yeltendi ,bu olaydaki gibi ona da az kalsın öpecektim ben de dermiydin.

Demek istediğim şu her yaklaşmaya çalışan erkeğe pas vermeyin kızlar,hatta kaale bile almayın lütfen.

Erkekler malum pis boğazlıdırlar çoğu hem de...

Bir güzel kız görmeyedursunlar hemen gösterirler gerçek yüzlerini,sapıklıklarını...

Hata sen de en başta ne diye yardım edesin tuttu elin adamına,bırak ne taşıyorsa taşısın ,sana mı düştü yardım etmek .

İyiki annen felan görmedi ona yardım ettiğini ve o an yakınlaştığınızı

Birdahaki görüşmenizde isterse tır taşısın dönüp bakma bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…