Sen mesafeni koruduktan sonra iki gencin birbirini tanımasında bir zarar yok. Tanımadan, dışarıdan, ondan bundan duyduğun sözlerle kimsenin ne olduğunu bilemezsin. Tanırken mesafeni korur, kendini kaptırmazsan baktın ki söylenenler gibi biri ve ailen de hala olumsuz düşünüyor sen de aynı mesafede iki arkadaş gibi selamlaşmaya devam edersin ama kafandan da silersin onu.
Okish ama cok utandim ya
Mesafeni koru derken aslında o utandığın şeyden bahsetmiştim, yani kendini ve aileni utandıracak bir şeyler yaşamadan tanımak istiyorsan tanı bu genci demek istedim. Ama kimseyi rencide etmek istemediğim için bu şekilde üstü kapalı geçtim canım.
bence es geçlmaz: sonuçta aile yapılaerınız uymuyormuş illaki sorun çıkar ilerde:1closedeyes: üstelik nişanlısı aldattığı için ayrıldı demişsin yani aynı şey seninde başına gelebilir.hem bu ne aceleki nişanlısından ayrılır ayrılmaz sana meylediyor...nişanlılık ciddi bi evre ve o bunu bu kadar kolay atlatıyorsa sevmeyi bilmeyen biri olduğunu gösterir....
Kusura bakmayin dikkatsiz davranmisim... Yesil isik yaktigimi düsünmüyorum, öyle olsa tepkim daha farkli olurdu. Yorumunuz icin tskler
evet aski memnu gibi :asigim: arkadan bi fon müzigi eksikti... Öpecektim nerdeyse dedimya son anda kendime geldim allahtan öpmedim düsünsenize o anda komsunun biri görüyormus veya babam geliyormus ne rezillik. Ayrica kolay elde edilen bir kiz olmadim bugüne kadar bundan sonrada hic niyetim yok sekerlerim... Ay aklima geldikce yorganin altina saklanasim geliyor.
Bir yoruma karşılık hem böyle demişsiniz...
Hem de böyle...
Heyecanınız ve ilginiz ortada ...
O an arkanızı dönüp gitmeyi kendinize gelme olarak nitelemişsiniz fakat "öpecek hale gelme" dikkat çekici boyutta bir yakınlaşmadır. Birkaç "kapı önü sohbeti" için fazla hızlı adımlar bunlar... Bunu da o anki telaşınıza vermeli... Bir bayanın kolay elde edilmeyişinden memnun olması güzel,hakikaten kadınlığın nicelerince ayağa düşürüldüğü, bir adım gelene on adım koşan yahut erkekleri eşine, sevgilisine gerek bırakmadan ruhsal bedensel tatmin eden bunca hanımın olduğu şu günlerde çok da anlamlı. Aynı düzeni devam ettirmek için "film karesinden" çıkıp gerçek hayata geçmekte ve ondan gerçekçi adımlar beklemekte fayda var. Bu hem "daha evvel aldattı mı- aldatmadı mı" şüphenizi siler, karakterini çözersiniz hem de karşı taraf için kalıcı ve vazgeçilmez olmayı garantilersiniz zira artık ilişkiler iki gülüşmeyle başlayıp birkaç Türkçesi kandilli, harfleri yutulmuş smsle bitiyor. Kendini bilen ve sonrasını düşünerek adım atan genç kızlara ve onların yetiştireceği evlatlara ihtiyaç var... Bilinçli halinizle yola devam... sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?