- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Ben kendimi galiba yanlis ifade ettim. Otobüs duragindaki cocuk örnegini vermis bir arkadas elbetteki her erkege ayni davranacak degilim. Bastada belirttigim gibi az biraz hoslanti var yalan söylemeye gerek yok yani yoksa böyle bir konuyu foruma tasimazdim tokati basar gecerdim...
Bazi seylerin gelismesi icin daha cok erken oldugunun farkindayim, davranisida hosuma gitmedi zaten... Benim size sordugum soru sadece bundan sonraki davranisimin nasil olmasi gerektigi. Ama farkettim ki olayi önce kendi kafamda acikliga kavusturmam lazim... Ne olmasini istedigimi henüz kendimde bilmiyorum. Bu arada arkadaslar söylediklerinizde cok haklisiniz, yorumlariniz olaya farkli acilardan bakmama vesile oldu. Tesekkürler...
Ilk etapta biraz tavir yapmak en dogrusu olsa gerek... Hem kendime biraz düsünmek icin zaman birakmis olurum hemde onun davranislarina bakarim... Farkli bir fikri olan varsa lütfen cekinmesin tartisip dogruyu bulmak adina cagdas bir insanim... buyrunnnnnnnnn
Bana çapkın biri gibi geldi bu vatandaş seni öpmeye yeltenmesi felan
Zamana bırak bakalım neler olacak..Kız iyiki annen görmemiş o sırada terlikle kovalardı ikinizi de valla sempatiksalakcinni
aılelerı bırak once onemlı olan sızsınız hele şans ver anlasabılıyomusun bak ..gerısını sonra dusun aşk varsa işin ıcınde zaten hıc bısı durmaz onunde..
Seni tanımıyo sonuçta yanlış anlayabilir öpüşürseniz falan :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?