Ben dün bi haltlar yiyordum arkadaslar son anda kendime geldim... Simdi ne olacak?

bence arandaki mesafeyi koru:1closedeyes:
ve aranızda hiç bir şeyin gecmicegi sinyalinide ver derim

sen baya baya etkilenmissin bu cocuktan belli ki.. oyle olmasa bu olay seni bu kadar heycanlandirmaz aksine tiksinir cocuk bana yaziyo felan derdin. cocuk hakkinda itici hicbir kelime konusmamissin bu da onu kafanda duyduklarinin aslinda yalan cikmasini istedigin bir yere koydugunu gosteriyor.
bana kalirsa acele etme uzak dur mesafeli ol o yakinliktan sonra yanlis davrandigini anlasin sana. uzaktan goz hapsinde tut bakalim herkese bu sekilde mi davraniyor boyle isleri aceleye getirmemek lazim. su an seni heycanlandiran bu adimlar iliskiye basladiktan sonra benim yerimde baska kiz olsa ona da boyle yaparmiydi? simi kapinin onunde ona yardim eden bir kizi opmeyi dusunuyormudur gibi suphelerin icinde yer etmesine neden olacaktir.
birak becerebiliyorsa senin gonlunde tahti o kursun, sen herseyi kurup onu en tepeye oturtma..

Ben kendimi galiba yanlis ifade ettim. Otobüs duragindaki cocuk örnegini vermis bir arkadas elbetteki her erkege ayni davranacak degilim. Bastada belirttigim gibi az biraz hoslanti var yalan söylemeye gerek yok yani yoksa böyle bir konuyu foruma tasimazdim tokati basar gecerdim...
Bazi seylerin gelismesi icin daha cok erken oldugunun farkindayim, davranisida hosuma gitmedi zaten... Benim size sordugum soru sadece bundan sonraki davranisimin nasil olmasi gerektigi. Ama farkettim ki olayi önce kendi kafamda acikliga kavusturmam lazim... Ne olmasini istedigimi henüz kendimde bilmiyorum. Bu arada arkadaslar söylediklerinizde cok haklisiniz, yorumlariniz olaya farkli acilardan bakmama vesile oldu. Tesekkürler...

Otobüs durağındaki örneği veren bendim

Dediğim gibi adı üstünde örnek..Buna benzer bir durumda nasıl davranacağını merak ettim.

Konuyu açarken bu çocuktan hoşlandığını belirtseydin keşke.

Düşüncem hala aynı benim,hoşlansan bile mesafeni koru.

Ilk etapta biraz tavir yapmak en dogrusu olsa gerek... Hem kendime biraz düsünmek icin zaman birakmis olurum hemde onun davranislarina bakarim... Farkli bir fikri olan varsa lütfen cekinmesin tartisip dogruyu bulmak adina cagdas bir insanim... buyrunnnnnnnnn

Bana çapkın biri gibi geldi bu vatandaş seni öpmeye yeltenmesi felan

Zamana bırak bakalım neler olacak..Kız iyiki annen görmemiş o sırada terlikle kovalardı ikinizi de valla sempatiksalakcinni

Bana çapkın biri gibi geldi bu vatandaş seni öpmeye yeltenmesi felan

Zamana bırak bakalım neler olacak..Kız iyiki annen görmemiş o sırada terlikle kovalardı ikinizi de valla sempatiksalakcinni

annemin terligine kurban komsu görmesinde kaydirigubbakcemile3 herseyi zamana birakalim en iyisi acele ise seytan karisirmis...

Tek söz mesafe :) o sana gelsin sen gitme sen gidersen en küçük kız olursun gözünde değerini görmez bi dk da tavlamıştım der nişanlandi ve ayrıldı demişsin demek bu kadar basitmis bu iş dikkat et seni de basit görmesin sen bu hareketini sevmediğini göster o zaten özrü diler dilemezse zaten bi ilgisi yokmus o anı değerlendirmek istemiş olur.. Öptüm kolay gelsin

Sen her zamanki gibi dawran canım merhaba merhaba fazlada konuşma konuşmak seninle tanışmak istiyorsa gelir söyler konuşalım seni tanımak istiyorum der sende istersen konuşur birbirinizi daha iyi tanırsınız
Hakkında ne hayırlıysa o olsun canım

:)))çok hoş ya
eğer gönlün varsa tanımaktan ne çıkar amaaaaaaaaaaaa kapılma sakınnn tanıyım derken mantıklı ol şekerim
süpermiş ama tam türk filmi :))

ay kizlar süpersiniz biri öyle diyor biri öbür türlü bakalim neler olacak bidahaki gördügünde...
O merhaba derse bende derim yok demezse es gecerim... Merhabalasirsamda tavrimi koyarim merak etmeyin... Baktim hic aldiris bile etmiyor hicbirsey olmamis gibi devam konusuyor topuklu ayakkabiyi kafasina geciririm dermisim alsanaalsanasmile

Not: Azcik gönlüm vardi onuda yok edeceksiniz bu gidisle, evde kalirsam hep bu Kadinlar Kulübü Üyeleri yüzünden olacak tursumu kurarsiniz sırnaşık şey

aılelerı bırak once onemlı olan sızsınız hele şans ver anlasabılıyomusun bak ..gerısını sonra dusun aşk varsa işin ıcınde zaten hıc bısı durmaz onunde..

aılelerı bırak once onemlı olan sızsınız hele şans ver anlasabılıyomusun bak ..gerısını sonra dusun aşk varsa işin ıcınde zaten hıc bısı durmaz onunde..

henüz iki kapi-önü muhabbetinden aska gecis yapamadik sekerim bu boyuta gelirsede bilmem ki annemleri dinlermiyim?? Hayirlisi bakalim :Saruboceq:

ayni binada olmasaydiniz taniyin vakit gecirin derdim aa ayni binada olmanizda kotu ,diyelimki birseyler oldu aranizda sonra bitti ,e birbirinizi goruceksiniz hep cok rezalet bi durum olur senin icin.iiki o sekilde cikip gitmissin ,ben olsaydim sanirim uzak dururdum ama tabi asiri derecede asik olma durumu haric.

3 haftadir merhabalastigi sadece apartmanda karsilasip konustugu bi kizi ilk firsatta opmeye kalkan bi erkek hakkinda ne kadar iyi dusunulebilir bilmiyorum .. bence uzak durun bu tur erkekler yakisikliklarini ve sempatikliklerini cok iyi kullanan cok cok tehlikeli yaratiklardir ...

Az önce gördüm seninle konusmak istiyorum dedi bende ters ters baktim eve girdim... Bakalim ugrasacak mi???

Belki çok önceden beri senden hoşlanıyodur olamazmı konuşmak istiyor bak biraz düşün sonra kararını wer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…