Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

kızım çok zorluyor beni...yoksa zerre kadar düşünmüyorum..çok iyi bir işim var,hoş bir tipim ve yaşamımda tek eksik şey aşk...o da olmasa da olur beeee:)))

Yo anladım o yüzden sordum sebebi, güçlü bir kadınaın biten ilişkiden hayır gelmez o yüzden şaşırdım dönmek istemene hayırlısı elbette
kızım çok zorluyor beni...yoksa zerre kadar düşünmüyorum..çok iyi bir işim var,hoş bir tipim ve yaşamımda tek eksik şey aşk...o da olmasa da olur beeee:)))

Yo anladım o yüzden sordum sebebi, güçlü bir kadınaın biten ilişkiden hayır gelmez o yüzden şaşırdım dönmek istemene hayırlısı elbette
ya adama aşık da değilim..sevmeye çalışıyorum kendimce...kızımın babası filan diyorum..ama ben ikizler burcuyum...neşe gezmek eğlenmek bakımlı güzel olmak filan hayatımın önemli şeyleri..yoksa inan ki bana göre bişey değil..evlat işte..onu düşünüyorum..

canım ,olay aldatma değil..ben mi yanlış anlattım bilmiyorum ki..bunlar benden sonra olan şeyler..ben varken değil yani..ayrılma sebebim dayak aldatma filan değildi...anlaşamama diyelim işte..
Can'ım benimkiyle kıyaslanmışlar azıcık:))

Amma ezikmiş ha:))

Bosanmayin surunsunler kavusamasinlar. Ayrica ne münasebet anne niye diyecekmis

Eşin ne yapıyor halen o kadınla beraber mi

ne demek anne diye minicik çocuğu zorlamak aklını karıştıracaklar minicik daha ne anlasın yavrucak bencede uzak şehre taşınmak mahkeme de anne dedirttiğini söyleyebilir ona niye anne diyormuş ne saçma yaa allah ıslah etsin ne diyeyim ki mahkeme ne kadar süre görüşebilir dedi onun haricinde görürştürtme sende iritbatta hiç olma derim

nasıl yani bu olaydan sonra ski eşin rezil oldu diyorsun rezil olan bir adamla mı geri barışmayı düşünüyotsun ayrıca ne bu ucuz da ucuz lafları ne olursa olsun bu şekildebahsetmen hoş değil sonuçta ayrılmışsınız kadın utup senle evliyken girmemiş araya kim ne yaşarsa yaşasın kendisine eski eşinde aklı başında olaymışda o kadınla olmıyaymı salih mı dayamışlar.. saklamasıda çok hoşuna gitmiş saklasın birlikte oldular mı olmadılar mı??

ozru kabahatinden beter olmus acikcasi...niye bu kadar yalan anlamak guc bazen bu erkekleri.
hani icin alir mi bu saatten sonra o baska bi mevzu tabii...kolay degil tabii..

buarada hani cok kiymetlendim gorusmedigim icin filan demissin ya...canim kiymet bilen bi herif olsaydi bastan zaten bunlari sana yasatmazdi..erkeklerdeki felsefe: kacan kovalanir...

sender canım acı çekiyorsun canın yanıyor üzülme daha fazla

beni hiç ilgilendirmiyor canım,ilgilendirmediği halde benim arkadaşlarıma yazması falan onu ucuzlattı...ucuz işte nokta.

Konu açılalı 1 yıl oldu:), güncellemem var canım 40 lı sayfalarda. Son 3-4 aydır oğlumu babası görmüyor. Benimle uğraşmayı bırakıp kendi dertlerine düştüler.

sender canım acı çekiyorsun canın yanıyor üzülme daha fazla
Canım artık geçti. Her şeyin bir süresi varmış, bitti. Ben onların çöküşlerini gördüm, keşke Allah bana göstermeseydi.

yok işte kendince bir hataya düştüm filan diyor..sen yoktun bunalıma girdim filan..valla pek düşünmüyorum bu olanları...çünkü bana çok uzak bi tip...yani ucuz olmasın ben napayım..adamla berabersin ne diye benim arkadaşlarımı filan yazıp arıyorsun..

tabii tabii ben de onu diyorum kaçan kovalanır..eh içim de biraz zor alacak gibi...ama adam öyle bi pisliğe bulaşmış ki kaçacak delik aramış...ben hepsini çoook tesadüfen öğrendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…