Mahkemede bosanmak istedigimi soyledim. Bosanmamak aci cekmenin suresini uzatacak. Ben biran once aklimdan ciksinlar istiyorumAllah yardimcin olsun yerinde olsam bosanmam onlarin kavusmasini engellerdim ..
Cocugum 20 aylik henuz. Ben bir kez bunlari cocuguma ayakkabi alirken yakaladim. Cocugumda yanlarindaydi. Cocugumun babasi (en dogrusu bu kelime galiba, eski esim bile demeye utaniyorum) sevgilisine hadi annesi sen sec senin begendigin guzel olur filan diyordu. Beynim o gunden beri yaniyor. Kisa kisa tatillere gidiyorum. Ama donup dolasip yine donuyorum mecbur.Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil yaşadıklarınız. Çocuğunuzu da Allah bağışlasın size. Kaç yaşında bilmiyorum sanırım daha küçük. Ama ileride aklı ermeye başlayınca o kadına koyar tepkisini bence. Siz onları duymayın görmeyin haberlerini verenlerle asla konuşmayın. Hatta imkanınız varsa bir kısa tatile çıkın yavrunuzla.
Bi de bir daha anne olma ihtimali olmayan bir annenin cocugu, neden baskasina anne desin ki? Demesin yaamesela ona artık "eşim" değil de "çocuğumun babası" ya da "eski eşim" diye hitap ederek başlayabilirsin başa çıkmaya.
ilahi adalet diye bir şey vardır elbet,ona inanmaktan başka yapabileceğin bir şey yok.
tek yapacağın şey eski eşinin sevgilisine çocuğun asla ama asla anne demesin dedirtmesinler,ne münasabet!
Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Benim cocugum benim yanimda, mahkeme bana verdi. Kadinin cocugu onlarin yaninda.İşin hukuki boyutunu bilmiyorum , çocuk neden sizde değil ? Aldatılan eş , aldatan kadına tazminat davası açabiliyor , boşanma süresince çocuğun orada kalma kararı neye göre verildi ? Madem evli değiller ... Çocuğunuzun yaşı kaç ?
Evlilikten, bu sebeplerden çok korkuyorum.Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Cocugum 20 aylik henuz. Ben bir kez bunlari cocuguma ayakkabi alirken yakaladim. Cocugumda yanlarindaydi. Cocugumun babasi (en dogrusu bu kelime galiba, eski esim bile demeye utaniyorum) sevgilisine hadi annesi sen sec senin begendigin guzel olur filan diyordu. Beynim o gunden beri yaniyor. Kisa kisa tatillere gidiyorum. Ama donup dolasip yine donuyorum mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?