Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Yok kız göstersin, sende o anda bir kağıt bul külah yap koy sehpanın üstüne de ki buna anlat
ben olsam dıyemıcem ben evlıyım
ama eskı esım bana donmeye kalksa
onu tenhada doverım kı ben ya yaparım yanı bılır

Boşandınız mı konu sahibi .Eşiniz boşanmak istemiyor diye yazıyordunuz .

Bilmiyorum, ama içimden mutlu olmak gelmiyor. Benim evimde onların evinde normal bir ev diil, senin neyine bu ev diyordu. Şimdi ben tapuyu aldım, onlar gidiyor. Hani takıntı belki de burda yaşananları bilerek burda yaşayamam, satayım ailemin yanına, memlekete gideyim bile dedim. Ne biliyim kimliğini alınca eve gelip göbek havası şov yapacaktım, olmadı.

Nasipden öte köy yok herşeyde bir hayır vardır,Artık yeni yaşamını düzenlemek için kendine güven sadece

Süreç içinde yıprandın çünkü, acıçektin ama büyüdün ve olgunlaştın

Senderr

Esinizin eski sevgilisi falan miydi o kadin? Yani evlendigi halde unutamadigi falan? Kusura bakmayin belki yazmissinizdir ama su an tum sayfalari okumak zor olacak.

Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin..bunlari okuyunca insan iyiki ahiret var iyiki kul hakki kimsenin yanina kalmaz denmis...icim ezildi okurken Rabbim sana afiyet versin, yavrunu sana bagislasin. Ayrica bu cocugun bi annesi var zaten, neden baskasina anne diyecekmiski? Iyide olsan kotude olsan onun annesi sensin…

Aslinda onlarin mutlu olmasi filan degilde, yedigin kazik gucune, zoruna giden…insan ne fedakarliklar yapiyor ve karsiliginda boyle fena kadinlar kazaniyor…hos erkekte sutten cikma ak kasik degil ama…cok iyi anlayabiliyorum seni…Allah onlari bildigi gibi yapsin, Rabbime havale ediyorum de bolca dua oku ve kalbine ferahlik versin diye dua ettin Rabbime.

Senderr

Esinizin eski sevgilisi falan miydi o kadin? Yani evlendigi halde unutamadigi falan? Kusura bakmayin belki yazmissinizdir ama su an tum sayfalari okumak zor olacak.
10 ve 6 yaşında iki oğlu var kadının, üçümüzde 27 yaşındayız şuan. Benim bulunduğum şehre doğunun bir şehrinin köyünden gelin gelmiş, sonradan gözü açılmış. Sence eski sevgilisi olabilir mi? Eski eşimle birlikte olsaydım bu yıl 11. yılımız olacaktı.

Bu durumda yok olamaz.
Erkekleri anlamak gercekten zor. Erkeklerin bazi kadinlara neden boyle taptigini anlamak cidden zor..
Bazen sebep cinsellik oluyor, bazen guzellik... Ama bazen cevabi erkekler de bulamiyor sanirim, ozellikle cevabin ne cinsellik ne guzellik oldugu durumlarda.

Öncelikle tebrik ederim canım seni çok ama çok güçlü bir bayansın şükür eski eşinden(asalaktan) kurtulmuşsun.Bundan sonra oğluşunla beraber musmutlu ve huzurlu bi hayatın olur inşallah kv yaşadıkları ilahi adalet Rabbim kimsenin yanına bırakmaz.Hiç üzülme onlar için Rabbim temiz kalbin sayesinde şükürler olsun yüzüne güldü bundan sonra her işin rast gider inşallah.Umarım boşanınca haklarını almışsındır.Çünkü bayağı bir acıtasyon yapıyordu ex eşin.

çok üzücü..ama pisliğin tekine rastlamışsın ve kurtuldun..kadın da pislikmiş..kesinlikle mutlulukları sürmeyecek,sana söylüyorum..

Ben bu erkekleri anlamiyorum elin cocuguna bakacaginak diye kendi cocugunu terk ediyor... hepsini allaha havale edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…