- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
Boşanırken nafaka tazminat talep etseydin.aldatılma nedeni ile eşinin mali durumuna paralel iyi bir tazminat alabilirsin.ayrıca yuva yıkan kadına da tazminat davası açabilirsin.tabi bunları ispatlaman lazım.eğer avukatın yoksa acilen avukat tut.ne koparırsan kardır.yeni hayatını kurarken ihtiyacın olacak.aradan biraz zaman geçtikten sonra inan bittiğine memnun bile olursun.bir de alabiliyorsan psikolojik destek al.güçlü durmalısın sen artık zayıf olamazsın.sen bir annesin unutma.ömrün boyunca tek sahip olacağın evladın için silkelen toparlan.Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
oyle bi aileye yakismadi derken?Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açsam anlatmak zorunda kalıyorum.
Biliyorsunuz boşandım. Boşanmayı temyiz etmedikleri için bugün gittim kimliğimi aldım. Vukuatlı nufüs kayıt örneği aldım, evlendiğim ve boşandığım gün aynı:)) aradaki 5 yıl hariç.
Ama söylemek istediğim bu deil. Kimliği aldım, tatlı acı değişik bir heyecan içindeyim. Ağlasam mı gülsem mi bir garip duygudayım. Apartmanın yakınında inşaat var, arabayı baya uzağa park ettim, evime baka baka yürüyorum. Birden dondum kaldım benim eski kayınvalidenin evini boşaltıyorlar(halen aynı apartmanda oturuyorduk) ben eşimle kavga edince önüme valizi atıp sen bu eve layık olamadın defolup gideceksin diyen kadın gidiyor. Önüne gelen herkese benim mahremimi anlatan, beni evden nasıl çıkaracağı hakkında konuşan kadın gidiyor. Ama ben sevinemedim, eve geldim saatlerce ağladım. O kadar canımı yaktı ki yine de sevinemedim. Eski eşimin bir arkadaşını aradım, n'oluyor dedim nereye gidiyorlar. İflastan sonra hiç benim bulunduğum şehre gelmediklerini öğrendim. Eşyalarının ve evlerinin icrayla satıldığını öğrendim. Olmadı hiç yakışmadı öyle bir aileye bunlar. Bu yaşadıklarım halen hayalmiş gibi.
Böyle diillerdi, bana karşı da böyle diillerdi, ben bu yaşanılanlara inanamıyorum.oyle bi aileye yakismadi derken?
Gayet iyi tazminat va nafaka kazandım (ama maalesef tahsil etmem mümkün diil). Kadınla beraberliğini ispatladım, ancak daha fazla uğraşıp hayatımın güzel günlerini onlar için heba etmicem. Ne halleri varsa görsünler.Boşanırken nafaka tazminat talep etseydin.aldatılma nedeni ile eşinin mali durumuna paralel iyi bir tazminat alabilirsin.ayrıca yuva yıkan kadına da tazminat davası açabilirsin.tabi bunları ispatlaman lazım.eğer avukatın yoksa acilen avukat tut.ne koparırsan kardır.yeni hayatını kurarken ihtiyacın olacak.aradan biraz zaman geçtikten sonra inan bittiğine memnun bile olursun.bir de alabiliyorsan psikolojik destek al.güçlü durmalısın sen artık zayıf olamazsın.sen bir annesin unutma.ömrün boyunca tek sahip olacağın evladın için silkelen toparlan.
Geçmeyen hiçbir aşk acısı yok.
Neyse önüne bak evladınla çok çok mıtlu ol.kazandığın tazminat para alacağı olduğu için 10yıl zamanaşımı süresi var.koy icraya her sene bir işlem yap ki düşmesin takip.bu alacak onların aklında sürekli sorun olarak kalsın.belli mi olur ilerde ev,araba vs alırlar ya da miras vs kalır.herşeyin bir bedeli olmalı.tahsil edemeseniz de bu durumun varlığı onları epey bi rahatsız eder.Gayet iyi tazminat va nafaka kazandım (ama maalesef tahsil etmem mümkün diil). Kadınla beraberliğini ispatladım, ancak daha fazla uğraşıp hayatımın güzel günlerini onlar için heba etmicem. Ne halleri varsa görsünler.
bunca seyden sonra barisirsan eger, icinde surekli aldatilma suphesi olmayacak mi? birde yasanmis seyler yasanmamis gibi olmuyor..tekrar ayni yastiga bas koyabilecek misin? hazir kurtulmusken boyle birinden kendini neden zora sokasin? birde erkekler nankordur..birseyi elde edene kadar degerlidir cogu zaman..seni elde ettikten sonra gene ayni sekil arayislara girerse?? herseyden onemlisi ise bu kadar supheyle nasil bir arada yasanir ki boyle biriyle??sana benim başıma geleni anlatayım..eski eşim benden sonra bi kadınla bişeyler yaşamaya çalışmış.fakat bana duyurmamış ki bizim de ileride bir barışma yolumuz olsun..ben bunu bir şekilde öğrendim.zaten hayatta hiçbirşeyin gizli kalmayacağına dair bir inanışım vardır.neyse ben buna yolunun açık olmasını bir adi pislik bulduğunu filan yazdım ama kadını hiç tanımıyorum..sadece kızgınlık içgüdüler ve seninki gibi pek mantıklı olmadığını tahmin ettiğim bir ilişki biçimiydi onlarınki..inanki tiksindim ve adamın haline güldüm...çünkü benimle kıyaslanamayack biri idi.o yüzden zaten herkesten saklamaya uğraşıyordu..kadın da bir ucuz ki sorma..faceten ona buna yazıyor ki birileri duysun da saklayamasın...yani nerde bizim mutlu güzel yaşamımız nerde benim gibi bir eş..adam köşe bucak kadını saklıyor inkar ediyor..bense benimle her konuşmaya çalıştığında reddediyorum konuşmuyorum..kadın çıldırıyor çünkü adamın gözünde ben çok değerliyim...bigün mesajlarını gizlice karıştırdım bi baktım kadın bana deli oluyor çünkü sanıyor ki ben bununla konuşuyor ve görüşüyorum.aslında çocuğu bile benden alıp bana bırakmıyor.araya başkalarını koyuyorum benim yüzümü göremiyor..hiç muattap değilim..şöyle yazmış herşeyimizi o yönlendirdi.halbuki ben ortalıkta yokum..kendime yeni ve harika bir yaşam kurmuşum..sonra bunlar çok pis bir şekilde ayrıldı..adam çok kötü belaya düştü kadınla..kadın yakasından düşmüyor..adam hala inkar ediyor..kadın rezil oldu bunu da rezil etti..ben daha bir kıymetlendim..çünkü bulaşmadım.kendi hayatıma baktım..güzelim işim var kızımla mutlu bir hayat kurdum... bak bunlar benden sonra olan şeyler..yani zaten biz ayrıydık..ama o kadar uzak ve neşeli durdum ki(öyleydim) adam bana taptı..yalvarıyor yakarıyor ölüyor...barışsam mı diye düşünüyorum çünkü dünyanın kaç bucak olduğunu gördü.kimseyle tanıştırmaya bile utandığı bir kadınla yapamadı..sakladı ..kimseye söylemedi..daha neler neler...kadın da bir ucuz...ona buna anlatıyor..faceten benim arkadaşlarıma yazıyor..ben senin pisliğe söyle bana bulaşmasın dedim..bu kadar..hiç çirkeflik yapmadım...bulaşmadım..kendine bi hayat kur...adam gelip seni buluyor o neydi öyle unutamadım diyor:)
Barışmak istemene çok şaşırdım , ayrılma sebebiniz ne idi?sana benim başıma geleni anlatayım..eski eşim benden sonra bi kadınla bişeyler yaşamaya çalışmış.fakat bana duyurmamış ki bizim de ileride bir barışma yolumuz olsun..ben bunu bir şekilde öğrendim.zaten hayatta hiçbirşeyin gizli kalmayacağına dair bir inanışım vardır.neyse ben buna yolunun açık olmasını bir adi pislik bulduğunu filan yazdım ama kadını hiç tanımıyorum..sadece kızgınlık içgüdüler ve seninki gibi pek mantıklı olmadığını tahmin ettiğim bir ilişki biçimiydi onlarınki..inanki tiksindim ve adamın haline güldüm...çünkü benimle kıyaslanamayack biri idi.o yüzden zaten herkesten saklamaya uğraşıyordu..kadın da bir ucuz ki sorma..faceten ona buna yazıyor ki birileri duysun da saklayamasın...yani nerde bizim mutlu güzel yaşamımız nerde benim gibi bir eş..adam köşe bucak kadını saklıyor inkar ediyor..bense benimle her konuşmaya çalıştığında reddediyorum konuşmuyorum..kadın çıldırıyor çünkü adamın gözünde ben çok değerliyim...bigün mesajlarını gizlice karıştırdım bi baktım kadın bana deli oluyor çünkü sanıyor ki ben bununla konuşuyor ve görüşüyorum.aslında çocuğu bile benden alıp bana bırakmıyor.araya başkalarını koyuyorum benim yüzümü göremiyor..hiç muattap değilim..şöyle yazmış herşeyimizi o yönlendirdi.halbuki ben ortalıkta yokum..kendime yeni ve harika bir yaşam kurmuşum..sonra bunlar çok pis bir şekilde ayrıldı..adam çok kötü belaya düştü kadınla..kadın yakasından düşmüyor..adam hala inkar ediyor..kadın rezil oldu bunu da rezil etti..ben daha bir kıymetlendim..çünkü bulaşmadım.kendi hayatıma baktım..güzelim işim var kızımla mutlu bir hayat kurdum... bak bunlar benden sonra olan şeyler..yani zaten biz ayrıydık..ama o kadar uzak ve neşeli durdum ki(öyleydim) adam bana taptı..yalvarıyor yakarıyor ölüyor...barışsam mı diye düşünüyorum çünkü dünyanın kaç bucak olduğunu gördü.kimseyle tanıştırmaya bile utandığı bir kadınla yapamadı..sakladı ..kimseye söylemedi..daha neler neler...kadın da bir ucuz...ona buna anlatıyor..faceten benim arkadaşlarıma yazıyor..ben senin pisliğe söyle bana bulaşmasın dedim..bu kadar..hiç çirkeflik yapmadım...bulaşmadım..kendine bi hayat kur...adam gelip seni buluyor o neydi öyle unutamadım diyor:)
Benim eski eşiminde aile yapısına ters bir kadınla beraberdi, amaaaa evi terk ettiği günün ertesi günü (yani 3 yıl önce) ben evlendim(oysaki kadında başka adamla evliydi), senderrden boşandım çok mutluyum, hayatımdayım, bir de bir lafı var 'ben Allah yolundayım':)) oysaki bugün düştü boşanmamız nüfusa:)). Göğsünü gere gere onu savundu. Tabiri caizse benim kendimi pislikmişim gibi hissetmeme neden oldu, öyle şeyler duydum ki hakkımda insanların yerinde olsam bende benimle görüşmezdim:).sana benim başıma geleni anlatayım..eski eşim benden sonra bi kadınla bişeyler yaşamaya çalışmış.fakat bana duyurmamış ki bizim de ileride bir barışma yolumuz olsun..ben bunu bir şekilde öğrendim.zaten hayatta hiçbirşeyin gizli kalmayacağına dair bir inanışım vardır.neyse ben buna yolunun açık olmasını bir adi pislik bulduğunu filan yazdım ama kadını hiç tanımıyorum..sadece kızgınlık içgüdüler ve seninki gibi pek mantıklı olmadığını tahmin ettiğim bir ilişki biçimiydi onlarınki..inanki tiksindim ve adamın haline güldüm...çünkü benimle kıyaslanamayack biri idi.o yüzden zaten herkesten saklamaya uğraşıyordu..kadın da bir ucuz ki sorma..faceten ona buna yazıyor ki birileri duysun da saklayamasın...yani nerde bizim mutlu güzel yaşamımız nerde benim gibi bir eş..adam köşe bucak kadını saklıyor inkar ediyor..bense benimle her konuşmaya çalıştığında reddediyorum konuşmuyorum..kadın çıldırıyor çünkü adamın gözünde ben çok değerliyim...bigün mesajlarını gizlice karıştırdım bi baktım kadın bana deli oluyor çünkü sanıyor ki ben bununla konuşuyor ve görüşüyorum.aslında çocuğu bile benden alıp bana bırakmıyor.araya başkalarını koyuyorum benim yüzümü göremiyor..hiç muattap değilim..şöyle yazmış herşeyimizi o yönlendirdi.halbuki ben ortalıkta yokum..kendime yeni ve harika bir yaşam kurmuşum..sonra bunlar çok pis bir şekilde ayrıldı..adam çok kötü belaya düştü kadınla..kadın yakasından düşmüyor..adam hala inkar ediyor..kadın rezil oldu bunu da rezil etti..ben daha bir kıymetlendim..çünkü bulaşmadım.kendi hayatıma baktım..güzelim işim var kızımla mutlu bir hayat kurdum... bak bunlar benden sonra olan şeyler..yani zaten biz ayrıydık..ama o kadar uzak ve neşeli durdum ki(öyleydim) adam bana taptı..yalvarıyor yakarıyor ölüyor...barışsam mı diye düşünüyorum çünkü dünyanın kaç bucak olduğunu gördü.kimseyle tanıştırmaya bile utandığı bir kadınla yapamadı..sakladı ..kimseye söylemedi..daha neler neler...kadın da bir ucuz...ona buna anlatıyor..faceten benim arkadaşlarıma yazıyor..ben senin pisliğe söyle bana bulaşmasın dedim..bu kadar..hiç çirkeflik yapmadım...bulaşmadım..kendine bi hayat kur...adam gelip seni buluyor o neydi öyle unutamadım diyor:)
onlar mutlu sanırsın bir de iç yüzünü görKafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
40lı sayfalarda güncellemem var canımonlar mutlu sanırsın bir de iç yüzünü gör
dahası onlar mutlu olur şimdilik dibine kadar bir de sonrasını gör...
İlahi adalete inan lütfen ayrıca bunun bir de öbür dünyası var...
iştee ilk açtığınzdaki durum son durumHepsi zor durumda ne yazıkki. Baba, oğullar ortaktı hepsi iflas etti.
canım ,olay aldatma değil..ben mi yanlış anlattım bilmiyorum ki..bunlar benden sonra olan şeyler..ben varken değil yani..ayrılma sebebim dayak aldatma filan değildi...anlaşamama diyelim işte..Barışmak istemene çok şaşırdım , ayrılma sebebiniz ne idi?
bu bir aldatma değildi..benden sonra olduğu birisi...ama ben belki vazgeçerim diye barışmaktan dedi ki hiçkimse olmadı..ben başka şekilde öğrendim..sonra da işte bunlar birbirlerine girdiler anlattığım gibi..bunca seyden sonra barisirsan eger, icinde surekli aldatilma suphesi olmayacak mi? birde yasanmis seyler yasanmamis gibi olmuyor..tekrar ayni yastiga bas koyabilecek misin? hazir kurtulmusken boyle birinden kendini neden zora sokasin? birde erkekler nankordur..birseyi elde edene kadar degerlidir cogu zaman..seni elde ettikten sonra gene ayni sekil arayislara girerse?? herseyden onemlisi ise bu kadar supheyle nasil bir arada yasanir ki boyle biriyle??
Yo anladım o yüzden sordum sebebi, güçlü bir kadınaın biten ilişkiden hayır gelmez o yüzden şaşırdım dönmek istemene hayırlısı elbettecanım ,olay aldatma değil..ben mi yanlış anlattım bilmiyorum ki..bunlar benden sonra olan şeyler..ben varken değil yani..ayrılma sebebim dayak aldatma filan değildi...anlaşamama diyelim işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?