Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Aminnn

Bu olayin aynisini bizim komsumuzun ablasi 30sene once yasamis.adam ve sevgilisi eslerine karsi bosanma davasi surerken kadinin oglunuda alip seyahate cikiyorlar.Araba kaza yapiyor.Adam ve sevgilisi öluyor.ilahi adalet.Siz bakmayin onlardan gelen mutlu haberlere.Rabbimin vardir bir bildigi.Allah yardimciniz olsun.Evladiniz icin guclu olun .

Yuva yikanin yuvasi olmazmis icini ferah tut.Allah bu dunyada olmazsa ahirette soracak hesabini.mutlu olacaklarinida sanmiyorum er yada gec bulurlar belalarini
Ben unutayimda, duymayayim, bilmeyeyim

Off imtihanlar cesit cesit iste.. Sukur ki evladin var ona saril unut acilarini.. Kisa vadede mutlu olmayi bekleme kendinden. Allah buyuk, zamanla sararsin acilarini.

Cocugunu gormek istemeyen adama zorla cocuk gonderip sonra da kadina anne dedirtiyo deme ama guzelim. Yollama o adama cocuk mocuk bosver iyice bozulur psikolojisi onlarin yaninda.

Allah yardimciniz olsun. Zor bir durum. Sen kendi hayatini kurmaya bak, allaha havale et onlari. Baskalarinin mutsuzlugu uzerine kurulan mutluluk uzun surmez. Icinden aglamak gelirse agla, dibe vurmadan uze cikamazsin. Emin ol canim uze ciktiginda cok daha guclu olacaksin. Mutlu olmani dilerim hep

Hani buyuk konusmayayim da ben boyle bir durumda, cocugumun daha saglikli gelismesi icin , cocugumu gostermemeyi tercih eder ve keyfime bakardim.

Mahkemeden sonra 3 ay aramadi, sormadi, ne yediler ne ictiler sormadi. Bir gun kapima polisle geldi. Bana cocugumu gostermiyor diye icraya vermis beni. Degisik bir insanla evliyim. Her turlu kendisine cevirebiliyor. Hic taniyamamisim.

eşin sana dönse kabul edecek misin?
eğer kabul etmeyeceksen hayatını keyfini çıkara çıkara yaşa
unutma ne yaparsan kendine edersin kendi kendine

Atalatımız Demişki:Senin için başkasını terk eden,başkası içinde seni terk eder! Bırak pisliklerinde boğulsunlar.. Velayet davası aç bebeğini verme.O kadına Tazminat Davasını aç... Ç..kü kopasıca İt ooğlu it için kendi canını acıtma...

Kadınlar kadınlar , mutsuzuz , öldük , bittik , bunalım buhran . Ya bu erkekleri neden bu kadar önemsiyorsunuz ... Beni istemeyeni ben bi sene evvelinden istemem deyip güçlü olmak yerine ! Aldatmışmı , aldatan kadına tazminat davası aç eteğine kadar al . Hukuk var az çok .kendini üzüp hırpalamanın sürekli aynı bandı takıp aynı dramayla ağlamanın ... Hemde 5 kuruşluk ciğeri olmayan bi adam için ! Sana bunu yapan yarın ötekinemi acıyacak ..

kaynanamın basına geldi,20 sene önce..

hala kocasının aşkıyla yanıyor..

tek tavsiyem kendıne yeni Bi hayat kurman..

bırak,ozenılen,merak edilen,hayatı doya doya yasayan sen ol..

gerekırse şehri terket..
planlarım var şehri terk etmek için, alt yapı oluşmasını bekliyorum. yazın kpss ye giricem ondan sonra hemen

Kendine bak, süslen, gez toz. Herkes mutlu görsün seni. Bir süre sonra sende mutlu hissedersin. Onların ise mutlu olmak gibi bir şansları yok bence. Etrafımızda bu şekilde birliktelik yaşayıpta mutlu olanı görmedim. Yanında onşarla ilgili konuşmaları yasakla, duymak istemediğini, umurunda olmadığını söyle

Nasil insanlr varya kinamiyim... allah korusunda rabbim ins yardimcin olsun... zor bi durum kac yillik evlisiniz bu arada
4. yılımızdayız ama 1,5 yıllık evliyken bitti evliliğim. belirrsizlik, evliliğin bitmemesi mahvediyor.

eşimin biriyle olduğunu duyuyordum sürekli kavga ettik. 10 gün ayrı kaldık. eşim yalvardı bidaha olmayacak diye. geldi, 20-25 gün sonra kadın intihar etmiş. onu tercih etti. bana da boşanma davası açtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…