- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
Allah yardimcin olsun ya , hakikatten okurken bile kötu oldum , Allah hakkini o kadinin yanina birakmasin umarim en kisa zamanda cezasini bulurlar ..Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
amann bu erkeklere ne oluyor.ne çabuk tüketiyorlar her şeyi.4. yılımızdayız ama 1,5 yıllık evliyken bitti evliliğim. belirrsizlik, evliliğin bitmemesi mahvediyor.
hah işte aradığım kelime. odaklanmak, ben odaklanamıyorum. kpss dersanesine gidiyorum şuan. baya bir kalabalık bir sınıftayım. dersi bırakıyorum, kızların hepsini bebeğimin babasıyla sevgili yapıyorum. manyak mıyım neyim:)boşver üzülme birbirlerinin pisliğinde boğulsunlar.
sadece sabredin ve bekleyin bence.
onları düşünerek değil yeni hayatınıza odaklanarak yaşayın...
Cocugun da psikolojisi bozulur boyle, ne demek annesi varken, annesiyle yasarken baska bir kadina anne dedirtmeye calismak? Bunlari mahkemede suclama olarak yoneltmeyi dusunsene? Gerci bilmiyorum oyle bir sey yapilabiliyor mu, ama yaparsin muhtemelen. Gerekirse bir tazminat davasi acarsin. Cocugun velayetini sen alacaksin nasilsa, benim tavsiyem sehir degistir ve uzak bir sehre tasin. Bunlardan uzak yeni bir hayat kur, cocugunu da koru lutfen.
Cocugun da psikolojisi bozulur boyle, ne demek annesi varken, annesiyle yasarken baska bir kadina anne dedirtmeye calismak? Bunlari mahkemede suclama olarak yoneltmeyi dusunsene? Gerci bilmiyorum oyle bir sey yapilabiliyor mu, ama yaparsin muhtemelen. Gerekirse bir tazminat davasi acarsin. Cocugun velayetini sen alacaksin nasilsa, benim tavsiyem sehir degistir ve uzak bir sehre tasin. Bunlardan uzak yeni bir hayat kur, cocugunu da koru lutfen.
tabi ki manyaklıktan değil.duygusal boşluk mu denir,acı mı denir bilmiyorum adını koyamıyorumhah işte aradığım kelime. odaklanmak, ben odaklanamıyorum. kpss dersanesine gidiyorum şuan. baya bir kalabalık bir sınıftayım. dersi bırakıyorum, kızların hepsini bebeğimin babasıyla sevgili yapıyorum. manyak mıyım neyim:)
ben hiç tepki vermedim. veremedim.o orada annesi dediği anda ağzını burnunu dağıtırdım galiba ben olsaydım ama siz yapmayın tabii böyle bi şey.çocuklarım konusunda tüm anneler gibi çok hassasım.eski eşinize anlatın o çocuğun tek bir annesi var ona buna anne dedirterek çocuğunda kafasını allak bullak etmesin,ruh sağlığıyla oynamasın.kendisine eş almış,çocuğuna anne değil sonuçta.yazık günah ya.
çocuğu göstermiyor diye mahkemeyi inlettiler. iftira atmasınlar diye.Kayınvalideyi neden zorluyorsunuz çocuğu göstermek için?
avukatım velayetin değiştirilmesi davası açabilirler diyor. mecburum. zaten her hafta sonu görüş. birde altlı üstlü oturuyoruz. arabalarını görüyor. baba diye ağlamaya başlıyor.Bir sure o aileyle görüşmemeyi deneseniz nasıl olur? En azından onlardan haber almaz, cocuğunuz da onlarla muhatap olmaz
eşinizle aynı binada mı oturuyorsunuz.avukatım velayetin değiştirilmesi davası açabilirler diyor. mecburum. zaten her hafta sonu görüş. birde altlı üstlü oturuyoruz. arabalarını görüyor. baba diye ağlamaya başlıyor.
hayır kabul etmeyeceğim. ben kendimi ezik hissediyorum sadece. yapmadıklarımla suçlandım. tabi sütten çıkmış ak kaşık deilim. tanımadığım adamların benim hakkımda rahat konuşması zoruma gidiyor. bu hissi atıp devam edemiyorum.eşin sana dönse kabul edecek misin?
eğer kabul etmeyeceksen hayatını keyfini çıkara çıkara yaşa
unutma ne yaparsan kendine edersin kendi kendine
velayeti alacağından korkmasamben sizin yerinizde olsam, öyle cibiliyetsiz bir herife çocuğumun tırnağını bile göstermezdim. annesinin kıymetlisi bi yavruyu başkasına anne demeye zorlamak kimin haddine. bence çocuğunuz da büyüdüğünde sizi anlayacaktır.
çocuğu göstermiyor diye mahkemeyi inlettiler. iftira atmasınlar diye.
kayınvalidemlerle ve akrabalarıyla oturuyorum. kadın rahatlıkla girip çıkıyor görüyorum. ama onlar başka yerdeler. eşim beni evden tekme tokat çıkarmaya çalıştı gitmedim. gidecek varsa oydu defolup gitti. evden çıkmadım diye bütün akrabaları kapımın önünde bedduaları sıraladılar. boşanma olmadan çıkmayı planlamıyorum.eşinizle aynı binada mı oturuyorsunuz.
yani o kadın falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?