• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben gitmesem..

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Kızlar hayırlı günler..
Daha öncede konu açmıştım kaynanam ile ilgili ayrımcı diye eltim ile aile apartmanında altlı üstlü oturuyor ben küçük gelinim beni istemiyor biliyorum ama yalandan rol yapıyor biz ev aldık borç ödüyoruz arada 15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için.. Neyse az önce eşimi aradı yarın iftara gelin diye kızı diğer gelini her gün orda yiyip içerler gece gündüz eşimi aradı birde demiş ki eşime mirayı arayacaktım seni aradım demiş konulurken duydum çağıracamda mı geleceksiniz dedi zaten istemiyor laf yapıyor ben gitmek istemiyorum sizce gitmeli miyim..

Son düzenleme:
Sizi mi aradı oğlunu mu? Sizi aradiysa gidin sonra ben adım attım sorun onda der koz geçer eline.

Eşini mi çağırdı 🤷‍♀️

Sadece onu çağırdıysa gitme zaten 🤦🏼

Eşimi aradı sesleri duydum iftara gelin dedi işte adım geçti beni arayacakmışta yanlış aramış sonra dediki çağıracamda mı geleceksiniz dedi
Gidin bence
Ama muhattap olmayin yeyin için soru sorarsa cevaplayin ama uzatmayın kısa kesin

Back
X