Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benim de dikkatimi çekti.Yalnız konu sahibi yasak ile ilgili mesajları itina ile görmemezlikten geliyor. Diğerlerine cevap veriyor.
Gerçekten mi o ne demek öyle terbiyesizlikYok bu insanlar hiç yasak falan bilmez bizim bu taraflar da var öyleleri. Biri korona olsun konuşa konuşa bitirmez , kendileri de hiç gezmekten geri kalmaz
Kv’ze gelince sizinki yine iyi “gelin” demiş . Benim kv eşime “gel” der, eşim bana bizi çağırdılar derdi sırf huzursuzluk çıkmasın diye ve bunu sadece kv’ye karşı değil görümceme karşı da öyle yapardı . Ben gittiğimde ise “aaa sende mi geldin” gibi tepkilerle karşılaşırdım![]()
Ben zaten kesinlikle gitmiyorum sadece market için sokağa çıkıyorumAynen benim de dikkatimi çekti.
İftar ?Ben zaten kesinlikle gitmiyorum sadece market için sokağa çıkıyorum
Gitmek için can attığını biliyorumKızlar hayırlı günler..
Daha öncede konu açmıştım kaynanam ile ilgili ayrımcı diye eltim ile aile apartmanında altlı üstlü oturuyor ben küçük gelinim beni istemiyor biliyorum ama yalandan rol yapıyor biz ev aldık borç ödüyoruz arada 15 dakikalık mesafemiz var gitmiyorum istemediği için.. Neyse az önce eşimi aradı yarın iftara gelin diye kızı diğer gelini her gün orda yiyip içerler gece gündüz eşimi aradı birde demiş ki eşime mirayı arayacaktım seni aradım demiş konulurken duydum çağıracamda mı geleceksiniz dedi zaten istemiyor laf yapıyor ben gitmek istemiyorum sizce gitmeli miyim..
Maalesef sonrasında anladım. Birkaç kere bu şekilde oldu ve eşimle konuştum artık hiçbir şeye zorlamıyor bende gitmiyorum. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın derim benGerçekten mi o ne demek öyle terbiyesizlik
EvetBı arada konu dışı ama sizin araba konunuz vardı değil mi?
Halledebildiniz mi?
Hadi hadi, sen de istiyorsun kime bu nazın. Gelin demiş, çoğul konuşmuş. Daha ne desin ?
Bence vakalar kv ler yüzünden azalmazYasağın anlamının, insanların bir araya gelmemesi olduğunu anlamayadık ki daha.Bekle ki vakalar azalsın. Çok bekleriz.
![]()
Kaynanasına öyle odaklı ki o yüzdenYalnız konu sahibi yasak ile ilgili mesajları itina ile görmemezlikten geliyor. Diğerlerine cevap veriyor.
Ben bugun icin sandim belki de o detayı unuttum pardonYarın için çağırmış ama illa da gelin de dememiş. Son anda olmuyor ki insan çocuğunu da 1 hafta önceden çağırmaz ya. Yasak var ve virüs var onun için gitmek mantıklı değil zaten de o olmasaydı oruç da tutuluyorsa gidilmesi mantıklı bence.
İşte beni arasa ne olurdu sanki
Muhteşem bir yorumBahaneye gel. Sizin aileniz sizi çağıracağı zaman eşinizi mi arıyor? Kendi çocuğunu aramıyor mu?
Daha mantıklı bahaneler bulun bence.
Mesela pandemi! Hem bahane de değil, buz gibi gerçek.
Siz iftarda kapı kapı dolaşamayın diye koyuluyor o yasaklar. Sizin yüzünüzden işten çıkan insanlar bir markete bile uğrayamadan eve yetişmeye çalışıyorlar her gün.
Sağlıkçıları söylemiyorum bile artık.
Bir oturun oturduğunuz yerde ya.
Isten çıkıp eve giderken ekmek bile alacak dukkan bulamıyoruz diyenleri duydum çevremdenBahaneye gel. Sizin aileniz sizi çağıracağı zaman eşinizi mi arıyor? Kendi çocuğunu aramıyor mu?
Daha mantıklı bahaneler bulun bence.
Mesela pandemi! Hem bahane de değil, buz gibi gerçek.
Siz iftarda kapı kapı dolaşamayın diye koyuluyor o yasaklar. Sizin yüzünüzden işten çıkan insanlar bir markete bile uğrayamadan eve yetişmeye çalışıyorlar her gün.
Sağlıkçıları söylemiyorum bile artık.
Bir oturun oturduğunuz yerde ya.