Ben haric herkes hamile

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.631
2.560
133
Iyi geceler. 2 yıllık evliyim. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum..Eşim benim kadar istemedi. Sonra iş durumalri vs derken erteledik. 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz hamile kalamadım. Kafaya takmiyayim unutayım diyorum. Ama apartmanda komşularin yanina gidiyorum yan komşu hamile kızları vardı erkek bebek bekliyor illa ki konuşuluyor bebekten fln.
Kvdemin yanına gittik eltim vs var aynı evde kaldık eltim hamile bikac aylık daha ona özel surekli iş yapma vs deniyor veya hamilelik nasil gibi bebek konuları yine.
Kendi anneme gittim ablam vs var mutlaktayım. 5 yaşında yeğenim geldi yanıma teyze benim kardeşim olacak ben ona bakıcam mama vericem fln diyor.. iyi ne güzel dedim.
Daha bikac kişi daha var oyle tanidik. Ben kafaya takımıyım dedikce etrafımda sürekli hamilelik bebek konuları. Ben bebek düşünmezken kimse hamile değildi
Kimseyle muhatap olmamam gerek belki de.
Zaten şu an yaşadığım şehirde arkadaşım yok çok falza.
Komşuların ailemin yanında vakit geciriyordum. Orada da bu konular açılıyor sürekli.
IIzindeyim şimdi normalde çalışıyorum.
Hamilelik konusunu nasıl kafaya takmam?

Doktora gidip muayene oldunuz mu bi sorun var mı diye ? Akışına bırakmak en iyisi kafaya takmanın bi sınırı sonu yok Allah nasip edince olur inşallah

Bu çok doğal bi süreç. İllaki etrafınızda olucak. Bundan kaçış yok. Sadece 4 ay korunmasız ilişki olmuş. Biraz acele ediyosunuz bence. Bu bi kısır döngüdür. Kafaya taktıkça olmaz, olmadıkça kafaya takarsın. Başka şeylerle meşgul ol diyeceğim ama zor gibi. Bi kere oraya takılmışsınız. En ufak bi söz bile size batmaya başlamış. Umarım en kısa zamanda istediğiniz olur

Son düzenleme:
Hele bı dur bı sene geçsin korunmasız ilişki de...
1 sene içinde olmazsa rahim filmi çekilir hormonlarına baktırırsın.
Eşinde sperm değerlerine baktırır.

Artık çocuk istiyor isen ovulasyon testi al yumurtlama günlerini mutlaka değerlendirin.

Bı konuya takıldım ablaniz size hamile olduğunu söylemedimi yeğeniniz mi söyledi.

Takmamak elde degil. Çünkü bir isteğin var. Çok istiyorsun. Ve bekliyorsun. Seni cok iyi anlıyorum.

Zaten denemeye başlamışsınız insallah kısa zamanda guzel haberi alırsınız canım
Nacizane tavsiyem boyle ortamlarda peK bulunma.Bende cocuk istediğimde bulunmuyordum. Olmuyordu çünkü zar zor oldu tedavi görüyordum ve sinir oluyordum üzülüyordum . Sana laf atıyorlar mi peki. Soruyorlar mi çocukla ilgili seyler?
. Eğer öyle şeyler varsa hic muhattap olma kendi ilgi alanlarına yönel..

Ev çok kalabalıktı o ara bsy demedi bana. Yegenim evde konuşulan seykeri söyler. Yanında konuşmasalar kendi böyle demezdi..
Babasının yanında da bebeğe ben bakıcam diyordu
Babasi sus vs dedi o da kimseye soylemiycem diyor

daha 4 ay çok erken bir süreç senelerce uğraşmış olsanız anlıcam stres yapmayın bebek hemen olacak diye bir şey yok bazen bir ayda bazen bir yılda bazen senelerce sürebilir illa hemen istiyorsanız doktora gidin fakat bence hemen gitmeye bile gerek yok 4 ay diyorsunuz sabırlı olun Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur ve kendiniziAllah doğru zamanı biliyor ve o zaman baba evlat verecek diye düşünüp gereksiz takıntılar yapmayın

benzer şeyleri bende yaşıyorum

Psikolojide buna algıda seçicilik deniyor. Ayrıca da stres yaptığınız sürece olmaz çünkü bütün hormonlarınızı bu düşüncelerinizle etkikiyorsunuz şu an

Ben çok uğraştım evladım olsun diye.
Sorunlarım vardı ameliyat vs doğal yolla gebe kaldım oğluma da , inşallah doğacak olan kızıma da...
Stres yapma sakın.
Yemene icmene dikkat et.
Gerilmemeye çalış.
Gün içinde yarım saat mutlaka yürü.
Yaşın sanırım 20 li yaşlarda ben bı kaç ay içinde gebe kalacağına inanıyorum Allah'ın izniyle.

Evet stres corona virüs geldi evde kapalı kaldık.
Psikolojim kotu etkilendi..
Sonra şimdi izindeyim belli basli kişilerle görüşüyorum. Oralarda da hep bu konular. Insanalr da suç bulmuyorum tabi. Ama çok üzgünüm. Niyeyse hemen hamile kalıcam sandım galiba. Olmayınca sonu hüsran.

yok valla ben değilim çok şükür bu zamanda bebek mı yapılır kardeş? genceciksin hem daha, sorumsuz yaşamanın tadını çıkar

Daha çok yeni stres yapmak için erken . Ben 18 ay bekledim ve ilaç tedavisiyle hamile kaldım başta sorun görünmemesine rağmen.. Ama kimseninde bebek konuşmasından rahatsız olmadım tabi sorular bana yönelmedikçe. Kendinizi şimdiden yıpratmayın doktorlae bile 1 sene korunmasız ilişki yaşadıktan sonra detaylı muayene ve tahlil yapıyor. İnşallah hamile kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…