Ben haric herkes hamile

Evet gittim ultrasonda baktı bir sorun yok dedi tahlil de yaptı. Vitamin vs verdi.
Eşim de gitti ona da bir sorun yok demiş doktor
O zaman bundan ötesi nasip kafaya takmamaya bak bizde bi senedir deniyoruz olmadi doktora gittim hiçbi sıkıntı yok dedi hormon testi falan yapılacak sadece onu bekliyorum

Bir yazıda okumuşum. 35 yaş altı 12 ay 35 yaş üstü 6 ay denemeden sonra doktora gitmeli diye. Sizin daha 4 ay olmuş. Hemen canınız sıkılmasın.

Yahu bi sakin ol. 4 ay olmuş daha sen sımdıden psikolojını bozarsan zor olur tabi. Beyin öyle bi organki herseyden basitce etkilenip o mesajı algılıyor. Bi sal kendini herkes hamile olabilir özen ama psikolojini bozacak kıvama gelmişsin. Rahat ol ve doktora git bi muayene ol. Ben iki hamileligimde de düşünme asamasındayken hep doktora gitmiştim bi sıkıntı var mı dıye. Belki basit bi enfeksiyon bile etkıleyebilir

1 senelik düşünüyorsunuz 4 aydır deniyorsun ve bu hale mi geldin şimdiden ?
Bence psikolojik destek al.
Ayrıca herkes hamile değil
Senin yaşadığına Algıda seçicilik deniyor.

Ben de iki aydır korunmuyorum ve hamile kalamadım. Sizin yaşınız gençse bence hiç panik olmayın vucüt kendini hazırlıyordur. Bir iki ay içinde inşallah güzel haberi alırsınız

4 ay kafaya takmak için çok erken öyle filmlerdeki gibi ilk seferden olan birşey değil genelde. Yumurtlama takibi yapın hesaplama yöntemleri var internette regl tarihinize göre. Ayrıca başkaları hamile ya da çocukları var diye uzaklaşmak muhatap olmamayı düşünmek gereksiz yani ne yapacaksınız kendinizi eve mi hapsedeceksiniz neden? benim 11 yıl olmadı 2 aşılama 5 tüp yaptırdım 5. denemede oldu kimseden de kendimi soyutlamadım eksiklik değil ki bu sabredin ve kafanıza takmayın hayırlısı olsun

4 ay daha çok yeni zaten herkes söylemiş. Ben bir şey daha eklemek istiyorum. Lütfen insanların bebeği olmasından rahatsız olma, inşallah benim de olur de, onlar adına sevin, kalbini daha temiz tutmaya çalış. Eminim kötü niyetin yoktur, sadece imreniyor olabilirsin insanlık hali ama gıcık olmayı bırakıp pozitif düşün, ne güzel inşallah bana da nasip olur diye duayla doldur kalbini canım benim. İnşallah çok güzel bir yavrun olur kısa zamanda

Teşekkürler insallah

Yoo değil, ben değilim, komşularım değil, çevremde hiç kimse hamile değil. Başlığa binaen yazdım:)
Biraz takmışsınız sanki, rahat olun biraz.

İlk bebeğim 6 7 ayda falan oldu düştü.
İkincisi 4 ay sanırım.
Şimdiki gebeliğim tek seferde tek ilişkiyle.
Kafaya takacak bişi yokki daha 4 ay,normal..

Şu dönemde hamile kalmaktan korkmuyor musunuz? Benim yarin dr randevum var, simdiden stres basti, hamilelikte surekli hastaneye git, gel, dogum vs. ben cocuk dusunuyor olsam da şu donemde ertelerdim herhalde.

Caninizi sıkmayın her şeyin bir vakti zamanı vardır.ilk çocuğumda sak diye ilk aydan hamile kaldım.simdi ikinciyi istiyoruz 6 aydır deniyoruz tik yok.takiyormuyum hayır.stres yapmayın bir sorun yoksa olur inşallah.

Daha Yola çok başındasın canım korunmayı bıraktık an ertesi ay hamile kalacaksın diye bir durum söz konusu değil Kısmetinde nasibinde ne zaman varsa o zaman hamile kalırsın eşinde ve sende de sorun yokmuş Ne güzel işte kafan rahatlasın akışına bırak hayatın tadını çıkar

Algıda seçicilik. Siz hamilelik istemezken de hamile olanlar vardır ama siz dikkat etmemişsinşzidr. Kimse siz düşünüyorsunuz diye hamile kalmadı çünkü. Şu an olmadığı için böyle geliyor size. 4 ay çok az. İnsnalar yıllarca uğraşıp duruyor ama bu kadar kızmıyor.

Algıda seçicilik ile alakalı yaşadığınız durum. Hamileliğe odaklandığınız için etrafınızda bir hamike olunca direkt ona odaklanıyorsunuz. Mesela diyet yapıp zayıflamaya çalışsaydınız etraftaki herkes sizden zayıfmış gibi görecektiniz.

bana hamilelikle ilgili soru sorduklarında bebek ne zaman Yeğen ne zaman seveceğiz Torun ne zaman sevecegiz diye sürekli sorular geliyor sorduklarında da ekonomi olaraktan ve maddi olarak dan Şu anda biz eşimle kendimize anca yetıyoruz maddi olarak. Gezip tozmayı ve kendi geleceğimize yatırım olarak yapıyoruz şu anda bir çocuğa ayıracak ne maddiyatim ne de zamanım var deyip konuyu kapatıyorum genelde yoksa soruların ardı arkası kesilmiyor Sonuçta benim yatak odam ve kimseyi ilgilendirmiyor

İlaç tedavisiyle yazmışsınız. Sorun görünmemesine rağmen Siz Ne ilacı kullandınız?

Şu dönemde hamile kalmaktan korkmuyor musunuz? Benim yarin dr randevum var, simdiden stres basti, hamilelikte surekli hastaneye git, gel, dogum vs. ben cocuk dusunuyor olsam da şu donemde ertelerdim herhalde.
Çocuk düşüncesi pandemi nedeniyle ertelenecek bir şey değil ki. Virüsün en pik yaptığı zamanlarda hamile kaldım.10 günde 1 doktor kontrolü, hastaneler tahliller...önlemler aldık. Bu ertelenecek bir şey değil maalesef. Cunku insanlar "tamam artik cocuk yapiyim bu sene" dediklerinde lak hamile kalamayabiliyorlar :) kendimden biliyorum. Gebe kalmak kolay sanırdım bizimde 9. Ayda oldu.konu sahibinin daha çok erken olumsuzluğa kapilmasi için.. O yüzden düşünen varsa hemen yolunda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…