O zaman bundan ötesi nasip kafaya takmamaya bak bizde bi senedir deniyoruz olmadi doktora gittim hiçbi sıkıntı yok dedi hormon testi falan yapılacak sadece onu bekliyorumEvet gittim ultrasonda baktı bir sorun yok dedi tahlil de yaptı. Vitamin vs verdi.
Eşim de gitti ona da bir sorun yok demiş doktor
Bir yazıda okumuşum. 35 yaş altı 12 ay 35 yaş üstü 6 ay denemeden sonra doktora gitmeli diye. Sizin daha 4 ay olmuş. Hemen canınız sıkılmasın.Iyi geceler. 2 yıllık evliyim. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum..Eşim benim kadar istemedi. Sonra iş durumalri vs derken erteledik. 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz hamile kalamadım. Kafaya takmiyayim unutayım diyorum. Ama apartmanda komşularin yanina gidiyorum yan komşu hamile kızları vardı erkek bebek bekliyor illa ki konuşuluyor bebekten fln.
Kvdemin yanına gittik eltim vs var aynı evde kaldık eltim hamile bikac aylık daha ona özel surekli iş yapma vs deniyor veya hamilelik nasil gibi bebek konuları yine.
Kendi anneme gittim ablam vs var mutlaktayım. 5 yaşında yeğenim geldi yanıma teyze benim kardeşim olacak ben ona bakıcam mama vericem fln diyor.. iyi ne güzel dedim.
Daha bikac kişi daha var oyle tanidik. Ben kafaya takımıyım dedikce etrafımda sürekli hamilelik bebek konuları. Ben bebek düşünmezken kimse hamile değildi
Kimseyle muhatap olmamam gerek belki de.
Zaten şu an yaşadığım şehirde arkadaşım yok çok falza.
Komşuların ailemin yanında vakit geciriyordum. Orada da bu konular açılıyor sürekli.
IIzindeyim şimdi normalde çalışıyorum.
Hamilelik konusunu nasıl kafaya takmam?
Ben de iki aydır korunmuyorum ve hamile kalamadım. Sizin yaşınız gençse bence hiç panik olmayın vucüt kendini hazırlıyordur. Bir iki ay içinde inşallah güzel haberi alırsınızIyi geceler. 2 yıllık evliyim. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum..Eşim benim kadar istemedi. Sonra iş durumalri vs derken erteledik. 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz hamile kalamadım. Kafaya takmiyayim unutayım diyorum. Ama apartmanda komşularin yanina gidiyorum yan komşu hamile kızları vardı erkek bebek bekliyor illa ki konuşuluyor bebekten fln.
Kvdemin yanına gittik eltim vs var aynı evde kaldık eltim hamile bikac aylık daha ona özel surekli iş yapma vs deniyor veya hamilelik nasil gibi bebek konuları yine.
Kendi anneme gittim ablam vs var mutlaktayım. 5 yaşında yeğenim geldi yanıma teyze benim kardeşim olacak ben ona bakıcam mama vericem fln diyor.. iyi ne güzel dedim.
Daha bikac kişi daha var oyle tanidik. Ben kafaya takımıyım dedikce etrafımda sürekli hamilelik bebek konuları. Ben bebek düşünmezken kimse hamile değildi
Komşuların ailemin yanında vakit geciriyordum. Orada da bu konular açılıyor sürekli.
Teşekkürler insallah4 ay daha çok yeni zaten herkes söylemiş. Ben bir şey daha eklemek istiyorum. Lütfen insanların bebeği olmasından rahatsız olma, inşallah benim de olur de, onlar adına sevin, kalbini daha temiz tutmaya çalış. Eminim kötü niyetin yoktur, sadece imreniyor olabilirsin insanlık hali ama gıcık olmayı bırakıp pozitif düşün, ne güzel inşallah bana da nasip olur diye duayla doldur kalbini canım benim. İnşallah çok güzel bir yavrun olur kısa zamanda
Daha Yola çok başındasın canım korunmayı bıraktık an ertesi ay hamile kalacaksın diye bir durum söz konusu değil Kısmetinde nasibinde ne zaman varsa o zaman hamile kalırsın eşinde ve sende de sorun yokmuş Ne güzel işte kafan rahatlasın akışına bırak hayatın tadını çıkarIyi geceler. 2 yıllık evliyim. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum..Eşim benim kadar istemedi. Sonra iş durumalri vs derken erteledik. 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz hamile kalamadım. Kafaya takmiyayim unutayım diyorum. Ama apartmanda komşularin yanina gidiyorum yan komşu hamile kızları vardı erkek bebek bekliyor illa ki konuşuluyor bebekten fln.
Algıda seçicilik. Siz hamilelik istemezken de hamile olanlar vardır ama siz dikkat etmemişsinşzidr. Kimse siz düşünüyorsunuz diye hamile kalmadı çünkü. Şu an olmadığı için böyle geliyor size. 4 ay çok az. İnsnalar yıllarca uğraşıp duruyor ama bu kadar kızmıyor.Iyi geceler. 2 yıllık evliyim. 1 yıldır hamilelik düşünüyorum..Eşim benim kadar istemedi. Sonra iş durumalri vs derken erteledik. 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz hamile kalamadım. Kafaya takmiyayim unutayım diyorum. Ama apartmanda komşularin yanina gidiyorum yan komşu hamile kızları vardı erkek bebek bekliyor illa ki konuşuluyor bebekten fln.
bana hamilelikle ilgili soru sorduklarında bebek ne zaman Yeğen ne zaman seveceğiz Torun ne zaman sevecegiz diye sürekli sorular geliyor sorduklarında da ekonomi olaraktan ve maddi olarak dan Şu anda biz eşimle kendimize anca yetıyoruz maddi olarak. Gezip tozmayı ve kendi geleceğimize yatırım olarak yapıyoruz şu anda bir çocuğa ayıracak ne maddiyatim ne de zamanım var deyip konuyu kapatıyorum genelde yoksa soruların ardı arkası kesilmiyor Sonuçta benim yatak odam ve kimseyi ilgilendirmiyorGözüme kötü batmıyor. Sadece benim niye olmuyor diye üzülüyorum. Başkası için kötü düşünmüyorum.
Hamileliği tam unutuyorum iki insanın yanına gideyim diyorum konu açılıyor. Aileme gidiyorum öyle..
Ayaküstü akraba uğruyor hemen hamilelik soruyor
Ben unutsam ınsanalr hatırlatıyor. Kimsenin üzerine vazife değil ben kimseye sormam mesela
İlaç tedavisiyle yazmışsınız. Sorun görünmemesine rağmen Siz Ne ilacı kullandınız?Daha çok yeni stres yapmak için erken. Ben 18 ay bekledim ve ilaç tedavisiyle hamile kaldım başta sorun görünmemesine rağmen.. Ama kimseninde bebek konuşmasından rahatsız olmadım tabi sorular bana yönelmedikçe. Kendinizi şimdiden yıpratmayın doktorlae bile 1 sene korunmasız ilişki yaşadıktan sonra detaylı muayene ve tahlil yapıyor. İnşallah hamile kalırsınız.
Çocuk düşüncesi pandemi nedeniyle ertelenecek bir şey değil ki. Virüsün en pik yaptığı zamanlarda hamile kaldım.10 günde 1 doktor kontrolü, hastaneler tahliller...önlemler aldık. Bu ertelenecek bir şey değil maalesef. Cunku insanlar "tamam artik cocuk yapiyim bu sene" dediklerinde lak hamile kalamayabiliyorlar :) kendimden biliyorum. Gebe kalmak kolay sanırdımŞu dönemde hamile kalmaktan korkmuyor musunuz? Benim yarin dr randevum var, simdiden stres basti, hamilelikte surekli hastaneye git, gel, dogum vs. ben cocuk dusunuyor olsam da şu donemde ertelerdim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?