- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi goncammm48
-
Rabbim tez zamana da sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve bebek hasreti çeken herkeseartık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Hayır şikayet etsin, dinlerim. Herkesin yoğunluğu başka başka oluyor sonuçta, da, bana ne bulaşıyorsun, bildiğin halde. Sırf can acıtmak için bu sözler, o sırada aklına gelmediğinden değil. Allah tan hayatımı bu konu etrafında şekillendirmiyorum. Bu bir imtihansa dua edip, elinden geleni yapıp sabretmek lazım, bu konuda üzülsem de, başka başka şekillerde gayet aktif ve mutluyum çok şükür. Arkadaşın hazımsızlığı o yüzden.Birde şu çocuk yapıp yapıp bakmaktan şikayet eden kitle yok mu
Gerçekten toplumdaki böyle insanlara ayrıca tav oluyorum ya bir düşünün de mi ben böyle konuşunca karşımdaki insanı kırar miyim diye ama insanlarımızın bazılarında düşünce yok kiMaşallah millet şıp diye hamile kalıyor biz uğraş uğraş hep negatif ahahah tanıdık yolda gördü laf sokusturdu millet ikinciyi üçüncüyü doğuruyor bir sen beceremedin bir taneyi bile diye saf saf yüzünü bakmıştım kadının sanki benim elimde
O kadar cokkkkk var ki anlatamam vallahi alıştım artık bende ama şuan o çok olan çevreden uzaklaştım buradaki kimse öyle yapmıyor herkes ekstra özenli sorarken bile sesi titriyor görgü çok önemliGerçekten toplumdaki böyle insanlara ayrıca tav oluyorum ya bir düşünün de mi ben böyle konuşunca karşımdaki insanı kırar miyim diye ama insanlarımızın bazılarında düşünce yok ki
En çok kadınlarda yok.Kadın kadının kurdudur derler.Hiç iyi birşey söyleyen olmuyor hep problem mi var diye muhabbete geliyorlar.Hep kötü örnekler anlatıyorlar.Gerçekten toplumdaki böyle insanlara ayrıca tav oluyorum ya bir düşünün de mi ben böyle konuşunca karşımdaki insanı kırar miyim diye ama insanlarımızın bazılarında düşünce yok ki
ben aşılamadan sonra iki ay üst üste adet olup kendinden hamile kaldim inş gerek kalmaz tüp bebeğe.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.
Kiz sende gorursun boyle karnin cikacak ellerin hep karninda olacak. Gor bak annelik duygusunu sende tadacaksin. Bol dua et. Rabbimin bir bildigi vardir ..
Asilamada pozitiflik olayi az bile gozuksede kalan insanlar var. Rabbim hayirli evlat versin.
7 senenin sonunda o duyguyu tatmış biri olarak söylüyorum (hala kucağıma almış değilim. Hala endişeli bekleyiş) elbet bir gün olacak. İçini ferah tut. Aşılama olmasa tüp bebek 1. Tüp bebek olmasa 2.artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
Siz hariç tüm dünya hamile degil emin olun yakin cevremden ve hatt teyzemin 15 yildir bebegi olmuyor..artık dışarı attığım her adımda en az 5 tane hamile görüyorum karşıma her yerde hamileler çıkıyor kızlar bu kadar zor olan bişeyi birçok insan başarmış hayret..onları süper güç kadın olarak görüyorum artık.maşallah demeden geçmiyorum gıpta ile bakıyorum hepsine..ama ben yoruldum artık beklemekten .var bir bildiği Rabbimin elden ne gelir..bu aya aşılama olmazsa tüp bebek ile başlıyorum inşallah.emeklerimizi görür Rabbim..özellikle hamile arkadaşlar lütfen dua edebilrmi bebek kokusuna hasretiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?