Ben Hariç Tüm Dünya Hamile!

Ben de senin gibiydim her yerde gözüme Hamileler çarpıyordu Doktor sizin çocuğunuz anca tüp bebek ile olur dedi sonra Eşim başka bir doktora gözüktü Ondan sonra testler falan yapıldı Bende olmuyor diye ne İlişkiden sonra beli mi kaldırıyordum ne başka bir şey sonra Allah nasip etti işte dikkat ederken olmamıştı şimdi oldu Doktor dedi Şimdilik ameliyat olmana gerek yok 2. Çocuk isterseniz olursun demiş

Rabbim tez zamana da sağlıklı bir evlat nasip etsin sana ve bebek hasreti çeken herkese

Rabbim tez zamanda sen ve senin gibi bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlarını nasip etsin ınş.. Allah büyüktür hiç isyankar olma rabbimin sınavından geçiyorsun hesabımız sınav inanki.sabrının mükafatını alicaksin ınş rabbimin izniyle

Birde şu çocuk yapıp yapıp bakmaktan şikayet eden kitle yok mu
Hayır şikayet etsin, dinlerim. Herkesin yoğunluğu başka başka oluyor sonuçta, da, bana ne bulaşıyorsun, bildiğin halde. Sırf can acıtmak için bu sözler, o sırada aklına gelmediğinden değil. Allah tan hayatımı bu konu etrafında şekillendirmiyorum. Bu bir imtihansa dua edip, elinden geleni yapıp sabretmek lazım, bu konuda üzülsem de, başka başka şekillerde gayet aktif ve mutluyum çok şükür. Arkadaşın hazımsızlığı o yüzden.

Canini hic sıkma canım. Bende kafaya cok takiyodum her ay testler sonunda doktora gittim sende hic bir sorun yok dedi bende o gün aklimdan bebek konusunu tamamen sildim cikardim aklimdan. Bi baktim bir ay sonra hamileymisim :) hic inanamadim beklemedigim bir anda oldu. Allah her isteyene cocuk nasip etsin isteyenlerin kucagina bos birakmasin amin.

Gerçekten toplumdaki böyle insanlara ayrıca tav oluyorum ya bir düşünün de mi ben böyle konuşunca karşımdaki insanı kırar miyim diye ama insanlarımızın bazılarında düşünce yok ki

Kaç sene sonra evlat sahibi olanlar var.Allahtan iste o er yada geç verecektir.Ayrıca algıda seçicilik o dedigin.Çünkü bende de oluyordu.3 yıldır hiç hamile kalmamıştım.Ne zamanki herkes normal hamile kalmak da normal ama ben farklıyım dedigim Zaman hamile kaldım.Çok çok büyük birşey degil.Rabbim kimine bal verir parmak vermezmiş,kimine de parmak verir bal vermezmiş...Ama sabredip her ikisi de olduğunda o Zaman tadından yenmez :)) İnşallah olacak dua ve sabır ile bekle.

Gerçekten toplumdaki böyle insanlara ayrıca tav oluyorum ya bir düşünün de mi ben böyle konuşunca karşımdaki insanı kırar miyim diye ama insanlarımızın bazılarında düşünce yok ki
O kadar cokkkkk var ki anlatamam vallahi alıştım artık bende ama şuan o çok olan çevreden uzaklaştım buradaki kimse öyle yapmıyor herkes ekstra özenli sorarken bile sesi titriyor görgü çok önemli

En çok kadınlarda yok.Kadın kadının kurdudur derler.Hiç iyi birşey söyleyen olmuyor hep problem mi var diye muhabbete geliyorlar.Hep kötü örnekler anlatıyorlar.

Hamile olmaya calisiyorsaniz beya hamileyseniz hep hamileleri goruyosunuz bu cok normal.. bir gun insaAllah sende gebe olursun.. Rabbim her isteyene versin

ben evliliğimin 2.5 yıl sonrasında hamile kaldım
düşünmediğim için korundum
ama o süreçte öyle şeyler yaşadım ki
kısır damgasından tut herşey yüzüme yüzüme söylendi
öyle üzüldüğüm zamanlar oldu ki
isteseydim de olmasaydı daha zordu galiba
Şuan hamileyim
ve bütün dualarım sizler gibi canı gönülden anne olmak isteyen insanlarla
Rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin
inşaallah sizde yakında o baktığınız hamileler gibi olursunuz

ben aşılamadan sonra iki ay üst üste adet olup kendinden hamile kaldim inş gerek kalmaz tüp bebeğe.

Bende burdayım hanımlar bende bende bende bu ay sabırsızlıkta pozitif haberi bekliyorum. BAT 19 aralık. Çok çok yoğun çalıştık son günlerde adama nefes aldırmadım Bide Keçi boynuzu pekmezi yedirtmeden kattiyen evden dışarı salmıyorum herifimi.

4 senenin sonunda tüp bebekle hamileyim. her hamile de şıp diye kalmıyor inan , kaç takip , kaç ameliyat kaç test tahlil kaç hayal kırıklığı kaç düşük kaç tedavi sonunda oldu. gördüğün hamilelerin de şıp diye kaldığını düşünme yani.

inş en kısa sürede senin de miniğin sağlıkla hayırla gelir, bize de Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş. aminn

G goncammm48 Benim çikolata kistlerim ve kistlerin neden olduğu yapışıklıklar vardı. Aşılama vs yapmadım. Direkt tüp bebekten başladım. İlki taze transfer kimyasal oldu yani test pozitifti ama sağlıklı ilerlemedi. 2. Si dondurulmuş oldu tek embriyo transfer edildi o da tuttu çok şükür. Kalp atışlarını bile duydum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Elinizden geleni yapın tıp tan faydalanın tevekkülü Allah'a bırakın. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.

Bende 2.5sene sonra mucizeme kavuştum ama o 2,5 senede neler hissettiğimi bi ben bilirim çok zor bir durum Rabbim isteyen herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin İnsAllah... Eşimden gizli test alıp çok çöpe atmisligim vardır ,her gece ağlayıp Rabbime dualar etmisligim de çoktur.. Ama ışte Rabbim hiç ummadigim bir anda nasip etti hamdolsun ... Sizin içinde çok dualar edeceğim bir hamile olarak .. Bol bol Ayetel kursu okuyun ve bir sağlık sorununuz yoksa kesinlikle ilişkiye hamile kalmak için girmeyin inanın bana da çok söyleyen olmuştu ben ne zaman o ay hamile kalmayı unutmuştum o ay hamile kaldım çok şükür ... Dualarım sizinle ..

7 senenin sonunda o duyguyu tatmış biri olarak söylüyorum (hala kucağıma almış değilim. Hala endişeli bekleyiş) elbet bir gün olacak. İçini ferah tut. Aşılama olmasa tüp bebek 1. Tüp bebek olmasa 2.
Bu foruma üye olduğumda bir topikte en az 10 kişiydik bebek özlemi çeken. Şimdi hepsinin bebişi var. Tedaviyle yada kendiliğinden.
Ben en sona kaldım. Tedaviyi ağırdan aldım. Ama çok şükür kavuştum.
Sen de lütfen rahat ol. Önünde sonunda gelecek bebeğin sana.
Yaşadığın durum algıda seçicilik.
Benim de şuan çevremde o kadar çok hamile var ki. Şuan ben de hamile olmasam aynı duyguları yaşıyor olurdum eve kapatmıştım kendimi.
Daha aşılama bile olmamışsın. Lütfen umudunu yitirme

Siz hariç tüm dünya hamile degil emin olun yakin cevremden ve hatt teyzemin 15 yildir bebegi olmuyor..
İnşallah Rabbim o duyguyu herkesr tattirsin.sizde tez vakitte umarim anne olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…