ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Bence sevdigini her turlu belli et ama kelimelere dokme.. buyusu gidio sanki o zmn ya..

Buarada senin nickten dolayi ben seni hep evli saniyordum :) KV:kayinvalide...

Oyoyoy kk kaffayi yedirdin sonunda banada :)

zaten bişeyleri dile getirdim. sadece beni neden düşünmüyosun gibi bişey söyledim.
aslında kızgınlıktan aradım. yanımda olmadığı için falan. halbuki haberi yok. eşek biyere küsmüş biyerin haberi olmamış misali (dağ mıydı tepe miydi)

bu arada genelde beni ciddi ciddi kv sanıyolar. o hesabı aldığımdaki erkek arkadaşımın ve benim başharflerimiz. çok orjinal demi :)

herkese merhaba,

en son olanı yazmak istedim.

bu arada oruç tutanlara sabır ve kolaylık diliyorum. ben tutmuyorum ama geçen hafta büyük bi iftar organizasyonuna katıldım. geçen senede katılmıştım ve bu konuda bahsettiğim şahısta ordaydı. (geçen senede ordaydı yani).

açıkçası olan (daha doğrusu olmayan) şeylerden dolayı biraz gergindim ya karşılaşırsam şimdi diye bi yandan da aşırı rahattım.

ama uzaktan gördük birbirimizi. hatta bana öyle geldi ki oturduğu yerden kalktı tam insanların arasından onu görebileceğim (ve onun beni görebileceği) bi yere oturdu. gerizekalı.

yanımda arkadaşım vardı. sordu hatta ne hissediyosun diye. hayal kırıklığı dedim.

gerçektende öyle. ama beni ve onu bilenler bi gün sana gelicek diyo. açıkçası ben bunu beklemiyorum. şu saatten sonra öyle olsa bile çokta takmıyorum.

galiba bu konudaki son mesajım bu. bir gün bişey olursa yazarım buraya :)

herkese çok çok teşekkür ederim.

Maalesef sana karsı sadece arkadas sevgisi var içinde diye düşünüyorum 5 yıldan beri onda oyle Bi his olsaydı zaten açılırdı belki seninkide Bi aşk değil boşluk :)

• Beğen
Reactions: KV_
ben hep birinden hoşlanırım ya da hoşlanır gibi olurum ama belli etmem. hep içimde yaşarım. en son ilişkimi 1,5 sene önce bitirdim. konu açmıştım. çok karışık bi haytım var.

neyse konu aslında şu; yıllardır tanıdığım ve iletişimi hiç koparmadığım bi arkadaşım var.
birbirimizi çok severiz. bu arkadaşım daha önce yurt dışındaydı. ve bi 6-7 ay önce döndü.

bundan sonra biz eskisi gibi görüştük fln. hatta halasına oturmaya gittik. kuzenleriyle tanıştım (daha önce tanımıyodum). babaannesiyle tanıştım. bi annesini önceden tanıyodum işte.

ben bu kişiyi sevmeye başladım. yani öyle aşık oldum değil. baya baya seviyorum. hergün düşünüyorum.
tanıştığımız günden beri herkes bizi yakıştırır. keşke sevgili olsanız derler.
biz hep güldük bunlara. küçük kuzeni hatta çocuk siz aşık mısınız diye sordu.
yerin dibine girebilirdim.
o zaman daha böyle düşünmüyodum ama şimdi farklı.

davranışını soracak olursanız; benim bi çok erkek arkadaşım var normal görüştüğüm. ama bunla ayrı yakınız. kendi kendime mi yorumluyorum bazı şeyleri diyorum ama değil.
'seni özledim' demekten çekinmeyiz ya da 'tam seni düşünüyosum sen aradın' fln. demişliği var.

en son bayramlaşmaya gittim. yemek fln yedik sonra ev biraz kalabalıktı biz çıkalım biraz hava alalım dedi. yürüdük. sahile oturduk. sanki bişey söyleyecek gibi hissetmiştim ama öyle olmadı.
bundan sonra ben böyle düşünmeye başladım.

şimdi bi kaç gün sonra doğumgünü. ne hediye alsam diye düşünüyorum. ve ben onla konuşsam mı.
ne kaybederm ki demi? bi arkadaşım demişti; zaten arkadaş değilsiniz sen böyle hissediyosan. yani aranız açılsa bile bişey kaybetmiş olmazsın.

bi yandan diyorum ki ben boşlukta mıyım da böyle hissediyorum.
ama sanmıyorum çünkü benle görüşmek istwyen biri var. hoş biri ama hiç ilgimi çekmiyo. hemde hiç. sürekli erteliyorum bi araya gelmeyi (arkadaş ortamından tanıyorum o kişiyi)

napiym ben?

Ondan adım bekle bence

Belki oda arkadaşlığını seni kaybetmekten korktuğu için açılamıyordur yeşil yak :)

Hayvan herif ya! Resmen egosunu tatmin etmiş, sen açılınca da iyice totosu arşla yarışır hale gelmiş

Sen açıldıktan sonra “mission completed” kafasına girdi zaar. Arkadaşın bile değilmiş senin hanzo!

Kurban olam şununla artık iletişime geçme, o geçerse muhatap dahi olma. :sinirli:

Vazgeçin bu adamdan, doğru bir ilişki olmaz. İflah olmaz bir egoya sahip sanırsam.

Bırak işte sevmiyor onu geçtim saygısız sen bie kadınsın nezaket bile göstermemiş duygusu olmasa da saygılı olması gerekirdi karşınıza çok iyi biri çıkacaktır bir daha da aşktan ölseniz kimseye itiraf etmeyin erkek kendi isterse söyler zaten

Back
X