- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu hızlı hızlı okudum ve sonunda 1 ay geçmiş ve hala yazmamış olmasına şok oldum. Taş olsa çatlar bunca yıllık arkadaşlığınızı da mı önemsememiş oduncuk .
Silmekle iyi yapmışsınız değer bilmeyen bir insanın hayatınız da olmasına gerek yok.
Kız Kv bişeyler olduda sen bizemi söylemiyorsun,
Darılırım bak![]()
Anam ne degişik bir tipmiş.
Sanki görende hemen nikahına alacaktın sanar
Aman kendi kaybetti o zaman boşver![]()
Cok tuhaf ama ya o kadar ilgili insanın bu kadar ilgisizleşmesi![]()
Neyse en azından yol yakınken dönmüş oldun iyice baglanabilirdin ondan sonra böyle yapsa daha can sıkıcı olurdu hayırlısıvallahi bende anlamıyorum. sürekli beni düşünen, özleyen insandı bu. noldu şimdi?
sanki ben takıntılı biriyim. onun gözünde öyle olsam bile yıllardır onun söylemesine göre zTen farkındaymış, e hiç rahatsız olmamış. şimdi noldu peki?
çok üzüldüm ama bi o kadarda ağzımın payını aldım gibi bişry. ayrıca cevap vermemesi çok itici.
yazdıklarımdan zaten nasıl karışıl olduğum belli oluyodur...
sadece özlediğime dair düşünce ve hisler nasıl bastırabilirim. ne yapabilirim bilmiyorum.
bunu sormak istemiştim galiba
Öncelikle şöyle bir moral vereyim. Ben eşimle tanışmadan önce birine çok aşıktım, yabancıydı, bana pas veriyordu, herkes olacak sizin iş diyordu ama adım gelmiyordu karşı taraftan. Sizin gibi yakın değildik ama ben yine de cesaretimi topladım ve açıldım. Sonuç hüsran. O zaman üzüldüm baya, ama hiç pişman olmadım. Aklımdan tamamen çıkacak bir müddet sonra dedim, ve öyle de oldu. Yanlışım olmasın, belki 5-6 ay sonra eşimle tanıştım.
Ona da ilk adımı atar gibi yapıp ona itiraf ettirdim. Ama adım atmasaydım aramızdaki bir yanlış anlaşılmadan dolayı sana adım atmaya çekinirdim der eşim hep, hep de derim iyi ki yapmışım diye.
Evet sonu böyle oldu sizin durumunuzda, özlem de olacak başta ama geçecek bence. Ve hep böyle olacak diye de düşünmeyin. Yaptığınızdan pişmanlık da duymayın. Sevgi ve aşk asla utanılacak şeyler değil ve ben bunun erkeğin adım atması gereken bir durum olduğuna inanmıyorum. Türkler olarak erkeklerimiz pek alışık olmayabilir ama bu anormal olduğu anlamına gelmez.
Kendinizi düşünmeye vakit kalmayacak kadar meşgul edin, sonrasında büyük rahatlama olacak bence :)
cevap için çok çok teşekkür ederim.
biliyorum bu zaman da geçicek. Kendimi derslerme verdim, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Oyalanıyorum ama işte. Ona yazmamak için buraya yazdım.
birde ablama yazdım onun düşüncesini merak ediyorum bu konuda.
bundan sonra da sizin gibi yaparım; açılmak kötü bişey değil ama yinede karşı tarafa bu fırsatıvermek lazım. o değerlendirsin.
Ne özlüyon Allah aşkına,
Adam bildigin arazi oldu kaçtı resmen.
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama baştan beri sizlerle paylaştığım için yazmaya karar verdin.
çok takıntılı biri değilim. olmayınca olmuyor.
şurdan başlayım; bi kaç gün önce ben bu kişiyi rüyamda gördüm; halası buna diyodu kv neden aramıyor naptın kıza? budadiodu ki onu çok üzdüm gönlünü alıcam fln. neyse sonra uyandım.
aman rüya işte bilinçaltı dedim.
öyle olduğunu biliyorum ama o kadar özlüyorum ki onu arkadaş olarakta. o beni cidden hiç özlemiyo mu anlamıyorum.
çok mu üzülüyorum? hayır aslında çokk üzgün değilim gayet günlük hayatım devam ediyor ama onu çok özlüyorum.
ona açılmadan önce bi arkadaşım demişti ki; açıl gitsin, bişey kaybetmezsn çünkü onu seviyosan zaten aranızdaki şey arkadaşlık değil diye.
doğru söylüyo, hala böyle düşünüyorum. yani aslında bişey kaybetmiş değilim diyorum.
Bi yandan da işte çok özlüyorum.
paylaşmak istedim sadece...