ben hiç anne olmadım

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
dualar ettim,yalvardım,ağladım ama olamadım.
beynimden bu düşünceyi sildim,farklı şeylerle meşgul oldum ama anne olamadım.
tdavi gördüm,pes ettim bende eşimde.Belki yinede allah verir diye umut ettik ama olmadı.
Evliliğim 4. yıla dayandı ama bebeğim olmadı.
Haykırmak istiyorum Ben Anne Olamadım.
Sebepsiz infertiliteler peşimizi bırakmadııı

uzulme canim sonuna kadar git rabbim zamanini bekliyo bizide boyle siniyo bak bende 2.5 senelik evliyim ve hala bekliyorum icimde bir umudum yok olmayacak saniyorum hep ama allahim hicbir kadinin kucagini bos birakmaz buda hic aklimdan cikmiyo sabret kimseyi takma cevreni dinleme eminimki bunlarda seni bunalima surukler aglama kendin iyi olacaksinki bebegin geldiginde hazirliksiz yakalanma benimde hicbir sorunum yok hatta hersey cok guzellllllll bu ay ilk asilamami oldum bek.hicbir sorun olmayipta olmamasi zor tedavi yapiyoruz sonuc yok kismetttttttttttttttttttttttttt diyor kurani kerimmm allaha sigin canim:1hug:

allah'ım çok büyük dualarınızı eksik etmeyin, sabırsızlık edip isyan etmeyin

canım benım guzel arkadŞaım uzlme demıycem sana gla bagıra cagıra agla ıÇınde tutma tıkama kendını rahtlayıncaya kadr agla gulum.veallah a yalvar.
Allahım ısyan etmıyoruym ama artık dayanamıyorum de.bebgımın mıs kokusunu bende koklamk ıstıyorum de.
Ben Öle yapıyorum .sanada dıyebılecegım tek sey bu.

canım üzülme diyeceğim ama ç.ok zor bende tam 8 ay bekledim dayanamdım testler yaptım endometrizois teşhişi kondu,eşimin sperm sayısı azdı hareketli sıfırdı ama olduu sabret güzelim dua et canımmm

bende belki hiç anne olamıcam ama yine de umudum var
rabbim duysuın sesimizi inşallah

hayatımda hiç isyan etmedim.rabbim ettirmesin.umutla ve inatla dua etmeye çalışıyorum yineeee

Üzgünsün mutlaka anlıyorum ama ne yapabiliriz ki elden ne gelir...şuna kesin olarak inanıyorum ki en büyük ihtiyacımız tevekkül...gerçekten kendimizi bırakabilsek Rabbimiz nasip edecektir...Neler okuyor insan şaşıp kalıyorum bazen bizim sitede vardı..boşalma bile olmamış ama hamile kalmış bir bayan..yani nasip değilse napsak olmuyor ama umudumuzu kesmeyeceğiz asıl bize düşen bu.
Bir hikaye vardı onu paylaşmak istiyorum sizinle

Bir gün bir çift Hz ısa'ya gider 'Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah'a dua eder misin bizim için' der.Hz ısa Rabbimize dua eder ancak Rabbimiz Hz.ısa'ya o çiftin hiç bir zaman çocuklarının olmayacağını bildirir.Hz ısa aileye durumu aynen bildirir.Aradan zaman geçer Hz ısa kucaklarında çocuklarıyla aileyle karşılaşır.Şaşırır tabi...Rabbimize sorar bunun nasıl olduğunu.Allah C.C her şeye kadirdir elbet.Hz ısa'ya onların çocuklarının olmayacağını öğrenmelerine rağmen sürekli dua ettiklerini hiç ümit kesmediklerini söyler Bunun üzerine de Rabbimiz onlara ihsanda bulunur ve çocukları olur.Yanlışım varsa affedin aklımda kaldığı kadarıyla paylaşmak istedim.Hayatta imkansız diye bir şey yoktur.Allah isterse herşey olur .Keşke biz de böyle tevekkül edebilsek......

arkadaşım neden bukadar üzülüyorsun.tıp okadar ilerlediki yapılamayacak hiçbişey yok.sen yeterki iste.sakın vazgeçme.bende 10 aydır büyük ümitlerle bekliyorum ama olmuyor birtürlü.ama vazgeçmicem.
bide bişey daha dicem benim teyzemin onbir tıldır çocuğu olmadı demediği içmediği yaptırmadığı tedavi kalmadı,kocasınada aynı şekilde.en sonunda bu yaz sonunda tüp bebeğe baş vurmak istiyordu.ama kendini rahat bıraktı ve bu tarihe odakladı.geçen ay hamile olduğunu öğrendi.allahın kime nezaman bu güzelliği yaşattıracağı belli olmaz.lütfen bu kadar üzülme.

canım aynı sıkıntılı dönemi bende yaşadım..kendi kendimi zaten yiyip bitiriyordum bir de çevrenin davranışları lafları hepten çökertmişti..üzülmemek elde değil seni çok iyi anlıyorum ama bu daha da zorlaştırıyor durumu..ben de artık pes etmiştim ..eşimi aşılama ya da tüp bebek yolunda ikna etmeye çalısıyordum sonunda karar verdik yaz bitiminde aşılama yaptırmaya...ben aşılamaya tüm umudumu bağladım ..o yüzden kafama takmadım ve ummadıgım bir anda geldi meleğim..allaha bol bol dua et..bak gör senin meleğin de hiç ummadıgın bir anda çalacak kapını..

anne olma şansım çok düşük bunu kaç doktora gittimse defalarca yüzüme vurdular %1 belki daha az diye bekliyorum sabretmeye ,isyan etmemeye gayret ediyorum biliyorum olucak diyorum ama biliyomusun neye inanıyorum olmayacak adım kadar iyi biliyorum olmayacak anne olamayacağım ama işte belki diyorum yüreğimi ayakta tutabilmek adına belki bir gün ayakta kalmak adına belkilere öyle sıkı sarıldımki anlatamam belki şu allahın belası endometromadan kurtulurum belki iyileşirim yumurtalıklarım sağlıklı çalışmaya başlar belki kuzum annesine sürpriz yapıp çat kapı gelir olmayacağını bilsemde anasını sattığımın dünyasında umudum olsun istiyorum küçücük bir umutta olsa var olsun belki günün birinde benimde meleğim uçuverir kollarıma

(((( ne güzel anlatmışsınız arkadaşlar (
bende aynı 5 yıllık evlıyım 4 yıldır uğraşıyorum sebepsiz infertılıte ( iki tane kımyasal gebelık başka bişey yok
bakalım nolcak hayat herkese farklı oyunlar oynuyo
ama hiç bır zamn böyle bişeyın başıma gelecegını ummazdım
3 tane çocugum olsun ısterdım hep bekarken
ama olmuyo olmuyo.napalım
hayata küstüm,depresyona girdim,kendıme zarar verdım,ağladım ama bunlar çözum degılmişki
kendıme ettım ne ettıysem
gerçekten ama hep dua ederken hayırlısını ıstedım hayırsızsa olmasın allahım dedım.
belkıde ondan vermıyo rabbım
olcak ınanıyorum ,beklıyorum ,umutla özlemle hasretle
meleğimi beklıyoruz....

şeker pembe umudunu yitirme hiç bir zamn o yeterkı ol desın
kım engel olabılır he kım
allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın.
kuzenıme kısır raporu verdıler kısır eşiyle bırbırlerıne deli gibi aşıklardı
ayrılalım dedı sen başkasıya evlen olur çocugun dedı
ağladılar üzüldüler
ınanmazsın şimdı 3 çocugu var ve yenı aldıgım habere göre yenıden 4.ye hamıle
yaa o yeterkı ol desın umudunu kaybetme canım

amor_amor bir bilsen nasıl yıprandım çok yoruldum bende 3 tane bebeğim olsun isterdim hep boy boy bi tanesi kız ikisi erkek ama olmuyo rabbim bana vermiyo olmiycak artık ben eşimden ayrılacağım kararım kesin sadece 6 ay yada 1 yıl daha beklicem ona deli gibi aşığım ve onun çocuklara hasretle bakmasına dayanamaz oldum artık

bende anne olmak istiyorum benim de 5yıl oldu ama allahtan ümit kesilmez canım allaha dua edelim birgün elbet bizimde olacak bende tedaviden bıktım artık doktora gitmiyorum

bendede kanda pıhtılaşma var allahım bende cok korkuyorum bu korkuları yenmeliyim rabbim epimize hayırlıolanı verir inş.ama kendimi şu an sıkmıyorum 2 senilk evliyim

hayatımda hiç isyan etmedim.rabbim ettirmesin.umutla ve inatla dua etmeye çalışıyorum yineeee

tatlımm sabret gülüm..bende 4üncü yılı bitirmek üzereyim..bir dşügüm oldu iki yıl önce...
böyle kendini hırpalarsan olmaz..güçlü olmalısın ki melegin rahat gelsin...
sen ne kadar düşünceyi sildim desende aslında içinde biryerlerde hep bu düşünceyi kafamdan silersem olacak yankıları oldugu için daha da yıpranıyorsun...
çünkü bende bu yolu deneyenlerdenim...
yani nasıl diyeyim,kafamızdaki bebek düşüncesini silmek,öyle isteyipte düşünmemek,düşünmemeye çalışmakla olmuyor malesef...
o yüzden kendini zorlama düşünmemek için...bırak oluruna...her ay umut dolu olmalıyız...
her şeyde bir hayır vardır biliyorsun tatlım...herkesin de hayatta bir sınavı vardır..
kimi hastalıkla,kimi fakirlikle,kimi bunların hepsiyle vs.....
bizim de hayatımızdaki tek sorun bu olsun keşke...
Allah hayırlı zamanını bekliyor buna emin ol...ve de üzülme artık:teselli:

derinsu arkadaşım senide takip ediyorum yazdıklarını senin bir sorunun vardı hatırlayamadım ama halloldumu bir gelişme varmı
bende senin dediğin gibi buay artık sitresi birkenera bırakıp üzülmemeye çalışıyorum başarıyorumda gerçi bu düşünceye gç sahip oldum çünki kendimden çok şeyler kaybettim
bundan sonra üzülmek yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…