ben hiç anne olmadım

sana üzülme diyemem.. ancak pes etme derim.evliliğim 7 yıla dayandı benimde. sebebsiz infertilite benimde peşimi bırakmadı..5 kez aşılama yaptırdım tutmadı.. tüp bebek yaptırdık tuttu.. ilkinde ohhh ne rahatlamıştım. dünyalar benimdi.. 5 aylıkken kaybetiim bebeklerimi..hayatım tehlikeye girdi....ama yine pes etmedim. senin güçlü olamn lazım canım. bende üzülğyorum ama sonuçta güçlü olmak zorundayız.. preseed kullananlar diye bir topik var incelemeni tavsiye ediyorum . bu ay denemeyi düşünüyorum... bir dene canım.

inşallah hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda bebek sahibi olursunuz :Saruboceq:
size en yakın zamanda sürpriz yapsın bebeğiniz
Allah size ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.amin.banada :Saruboceq:
yazınızı okuyunca birşeyler yazmak istedim...

canım bende evlliliğimde ikinci yıla girecem neredeyse ve hiç korunmadık ama bende anne olmadım hala ama umut ediyorum ki bigün anne olucam mutlaka allah kısmet edecek canım benim gibi tüm isteyenlere sabır ve umutla bekliyorum inş seninde olur bebeğin canım

canım benim bende5 yıllık evliyim bu zaman zarfında iki defa hamile kaldım ve iki seferdede kalbi atmadığı için kurtaj oldum çok acılar çektim
ağladım bağırdım delirdim ama maalesef hayat devam ediyor ne yaptıysam kendime yaptım
sonunda anladım ki tedbir senden taktir allahtan demişler
bıraktım artık olursa ne la olmazsa da allah bilir yapacak bişey yok çocuk herşey demek değil çocuğu olupta mutsuz olanlar var boşananlar var dğilmi allah herkese bir dert vermiş kısmetse olur
sil at kafandan biliyormusun senin çocuğun olmuyormu diyenlere kısırım ben diyorum gülüyorum artık deliliğe vurdum aman kimene ya benim çocum omuş olmamış millete geyik lazım sen takma kafana boşver oluruna bırakırsan olacak bence

seni çok umutsuz gördüm ben15 senedir sebebsiz infertiliteyle uğraşıyorum ama yılmıyorum.adı üstünde sebebsiz.rabbim bize birgün süprizlerimizi gönderecek buna yürekten inanıyorum,sende inancını kaybetme

tatlım sagolasın..takip ediyor olmana sevindim...
benim bebiş olmamasıyla ilgili sorunum polikistikover...sogan suyu içiyorum kistler için.
ama bebiş işini bir kenara bıraktım diyebilirim...eşimin askerligi var daha...
borçlarımızı iyice bitirip hemen gitmek istiyor...normalde okuyup kısa dönem yapmak istiyordu..o zaman daha rahattım bebek yapma konusunda...
ama şimdi durum böyleyken istemiyorum...tabii bu duruma karşın Rabbim yinede uygun görürse ne ala...demekki bu daha hayırlıymış derim..
yani birde korunmak istedim eşim izin vermedi...oluruna bırakalım deidk bizde.tedavi olmuyorum zaten 4 aydır...bundan sonra da olmayacagım...arada olursa olur artık...
zaten öylede olmuyo böylede olmuyor...hayırlısı herşeyin yani...

ay kıslar hepimiz aynı şeyden muzdaribiz sebepsiz çocuğumuz olmuyo bende 3 gündr kendimi yedim bitrdim 5 yıldr bekliyorum yaş geçiyo keşke böle olduğunu zor olduğunu bilseydim çokk önceden evlenirdim eşimle bu ayda olmadı bekliyoruz haziranda ise kardeşimin yanına gidicem eşimden ayrı olcam çünkü onun bebeği oluyo içimde buruk bi acı hem teyze oluyorum hemde anne olmak istiyorummm ben diil eşim için o çok istiyo ailesi yok tek evimiz çocuk sesleriyle dolsun istiyorum biri bana anne desin allahım ne pskolji kaldı ne bişi bu fikri kafamdan atmam için benim kendimi çocuğum olmıcak die inandrmam lazım ama bide insanlarn yükü ağır geliyo her şey şu an benim için karanlık((((((((

kullandım onuda halada kullanıyorum ama olmuyor

biz eşimle iş dolayısı ile ayrı yerlerdeyiz ama yumurtlama gününe denk getirip gidiyorum yada o geliyor.dün eşimi aradım ağlamaklıydım.eşim sesin kotü geliyo dedi.hiç dedim.ama bugun yıne adet gördüm diyemedim.onu üzmek istemedim.sadece içimi dökmek istiyorumcanım acıyor,yanıyorum.Teselli edici cevaplarınız için Allah sizi evlatlarla müjdelendirsin inşallah

Evlendik.Hiç korunmadık.Nasılsa eşim daha askere gidecekti.Böylesi daha hayırlıymış dedik.Üçüncü senemizin sonunda gitti askere.Kısa dönem.Ne büyük cahillikmiş
Geldi eşim askerden.Olur dedik biraz bekleyelim.Bir sene nede çabuk geçmişti ama olmamıştı sonra bizde internette araştırmalar başladı.Biraz daha bilinçlendik.Zaten artık ikimizede görev olmaya başladı.Hatta bir akrabamız hacdayken bizim için namaz kılmaya başlamazlarsa çocukları olmasın diye dua edince namaza başladık.(Namaza başlattığı için Allah ondan razı olsun).En sonunda gittik doktora.Sebepsiz infertilite.Bekleyin dedi doktor yılsonuna kadar olmazsa tedaviye başlarız.Biz gene gitmedik.Hep sabır ettik,hep bekledik.5 sene geçmişti bile.Kızkardeşim evlendi.ılk senesinin sonunda hamile kaldı.2 ayı var şimdi.Onun hamile kaldığını öğrenince tedaviye başladık.En iyi doktora gittik.ılk aşılamamız tutmadı.Olsun dedik zaten ilki pek tutmazmış.ıkinciyi denedik.Yine olmadı.Anca anladık bizim sonumuzun tüp bebek olduğunu.Gücüme gidiyor.Kimselere söyleyemiyorum.Arada siteden ve çevremden mucizeleri duyuyorum.Teselli oluyor.Güç buluyorum.Son bekleme ayımdayım.
Rabbim nasip ederse tüp bebeğe başlayacağız.
Ağlıyorum ama duamı ederken.
Dua ettikçe hıçkırıklara boğuluyorum bazen.
Ama yılmayacağım
Nolur sende yılma
Nolur.....

umarım canım umarım.umudumuzu kaybetmeyiz.ne kadar zor olsadaaa...

Zor tabi.Bazı araştırmalara göre infertilite problemi olanlar ölümden bile daha elem verici bir duygu olarak
nitelendiriyorlarmış.Bizim gibi olanların çektiklerini sanırım yine biz biliyoruz.Zaman zaman dibe vurup zaman zaman silkeleniyoruz.Ama nefes alabildiğim heran için umudum var.
En mutlu anına,ellerin titreyerek, sevinçten ağlarken buraya yazacağın ana şahit oluruz inşallah hep beraber.
:1hug:

bende anne olamadım..olabilirmiyim rabbim bilir.herşeye ragmen hayat devam ediyor..elimizden geleni yapacagız..sonuna kadar kim anne olmak istemezki canımdan can dünyaya getirmek..düşünmesi bile güzel...dogru zaman şimdi degil demekki.4 yıllık evliyim.korunma nedir bilmem..

canım senin neden bebeğin olmuyor ?bende 1 yıllık evliyim bende korunmadım benimde olmadı benim fsh hormonum yüksek bide yaş 40 malesef geç evlendim ben erken evlenmek isterdim ama olmadı işte nasip senin sorunun nedir canım burada dertleşip sorunlarımızı öğrenelim nedersin

mutlaka içiniz yanıyordur ama size şunu söylemek istiyorum
benim ne kadar büyük derdim var deme
derdine dön ve benim çok büyük bir rabbim varde...
umarım rabbim evliliğinizi güzel yavrularla taçlandırır...
bir şey anlatmak istiyorum size.. duyduğum kadarıyla ama kişi ve şahısları bilimoyrum tanımıyorum
bayanın evliliği boyunca çocuğu olmuyor.. tam 12 sene. 12 yıl sonra bir evlatlık bebek alıyorlar kurumdan.. ve bebek büyürken hanım hamile olduğunu öğreniyor.. ne büyük bir mucize değil mi.. Rabbim büyüktür.. herşeyde vardır bihayır.. belki hamile kalacaksınız ama doğumda öleceksiniz ve
bu sebeple bebeğiniz olmuyor.. hiçbirşeyin bizim için hayır veya şer olduğunu bilemeyiz. her şerde vardır bi hayır...

aşılama geçirdim ben en son malesef negatif olmadı
napalım bazen bır arkadaş yazmış okudum şimdı gerçekten bazen dünya başım yıkılıyo hayat bıttı dıyorum bazen yo yo neden bıtsınkı eşimle mutluyum oda olcak elbette dıyorum kendımı tesellı edıyorum
arkadaşlar sızelre uygulanan tetkık ve tedavıler neler
ben ekım gıbı mikro yaptırmayı düşünüyorum

canım ben de 2 yıl bekledim anlıyorum seni annemin 8 yıl olmamış. bize de sebep bulamadılar.
bir arkadaşıma doktorlar daha bekarken senin çocuğun olmaz demişler ama kız evlendikten sonra uyguladığı bir yöntemle koca ay boyunca sadece bir kez kocasıyla ilişkiye girdiği halde hamile kalmış. ben de onu denediğim ilk ayda hamiş kaldım. ayaklarını duvara dayayarak ilişkiye girin, sonra 20 dk daha ayaklarını duvara dayalı tut, sonra da sağ tarafına dön cenin pozisyonunda 3-4 saar yat hiç kalkma. bir de soğan kürü ve keçiboynuzu kürü uygulamıştım onların ne derece faydası oldu bilmiyorum. unutma ayaklarını kaldırmaktan bahsetmiyorum duvara daya ben hatta bacaklarım üşüyor diye bir battaniyeye sararak kaldırmıştım ama oldu işte ben de hamiş kaldım 15 haftalığım. Allah size de nasip etsin inş. Bazen en umudun bittiği anda, aslında sonuca çooooook yaklaşmışsındır. belki çok yakındadır müjden. içini ferah tut.
çevremde çok örnek var bebeği olmayan.
mesela benim bir arkadaşım aşılamayla ikiz doğum yaptı sonra zaten nasılsa çocuğumuz olmuyor die korunmamışlar bir daha hamile kaldı:)
aynı şey başka bir arkadaşımın daha başına geldi o da ilk ikizlerini kaybetti ama sonra bir tane daha hem de planlamadığı halde hamile kaldı.
bir arkadaşım korunduğu halde hamile kaldı.
ablam 37 yaşındayken öncesinde iki çocuğu olduğu halde , enişteme doktoru artık senin çocuğun olmaz dediği için korunmayı bıraktıklarından dolayı bir tane daha doğurdu:) hem d eilk 4 ay hamile olduğıunun farkında bile değildi. menopoza girdiğini zannederek doktora gittiğinde bebişi ona ultrasondan el sallamış:)
çevreyi boşver arkadaşım... nasip de geç... gerçekten de nasip... bol bol dua et...
Allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…