dualar ettim,yalvardım,ağladım ama olamadım.
beynimden bu düşünceyi sildim,farklı şeylerle meşgul oldum ama anne olamadım.
tdavi gördüm,pes ettim bende eşimde.Belki yinede allah verir diye umut ettik ama olmadı.
Evliliğim 4. yıla dayandı ama bebeğim olmadı.
Haykırmak istiyorum Ben Anne Olamadım.
Sebepsiz infertiliteler peşimizi bırakmadııı
tdavi gördüm,pes ettim bende eşimde.Belki yinede allah verir diye umut ettik ama olmadı.
derinsu arkadaşım senide takip ediyorum yazdıklarını senin bir sorunun vardı hatırlayamadım ama halloldumu bir gelişme varmı
bende senin dediğin gibi buay artık sitresi birkenera bırakıp üzülmemeye çalışıyorum başarıyorumda gerçi bu düşünceye gç sahip oldum çünki kendimden çok şeyler kaybettim
bundan sonra üzülmek yok artık
sana üzülme diyemem.. ancak pes etme derim.evliliğim 7 yıla dayandı benimde. sebebsiz infertilite benimde peşimi bırakmadı..5 kez aşılama yaptırdım tutmadı.. tüp bebek yaptırdık tuttu.. ilkinde ohhh ne rahatlamıştım. dünyalar benimdi.. 5 aylıkken kaybetiim bebeklerimi..hayatım tehlikeye girdi....ama yine pes etmedim. senin güçlü olamn lazım canım. bende üzülğyorum ama sonuçta güçlü olmak zorundayız.. preseed kullananlar diye bir topik var incelemeni tavsiye ediyorum . bu ay denemeyi düşünüyorum... bir dene canım.
Evlendik.Hiç korunmadık.Nasılsa eşim daha askere gidecekti.Böylesi daha hayırlıymış dedik.Üçüncü senemizin sonunda gitti askere.Kısa dönem.Ne büyük cahillikmiş
Geldi eşim askerden.Olur dedik biraz bekleyelim.Bir sene nede çabuk geçmişti ama olmamıştı sonra bizde internette araştırmalar başladı.Biraz daha bilinçlendik.Zaten artık ikimizede görev olmaya başladı.Hatta bir akrabamız hacdayken bizim için namaz kılmaya başlamazlarsa çocukları olmasın diye dua edince namaza başladık.(Namaza başlattığı için Allah ondan razı olsun).En sonunda gittik doktora.Sebepsiz infertilite.Bekleyin dedi doktor yılsonuna kadar olmazsa tedaviye başlarız.Biz gene gitmedik.Hep sabır ettik,hep bekledik.5 sene geçmişti bile.Kızkardeşim evlendi.İlk senesinin sonunda hamile kaldı.2 ayı var şimdi.Onun hamile kaldığını öğrenince tedaviye başladık.En iyi doktora gittik.İlk aşılamamız tutmadı.Olsun dedik zaten ilki pek tutmazmış.İkinciyi denedik.Yine olmadı.Anca anladık bizim sonumuzun tüp bebek olduğunu.Gücüme gidiyor.Kimselere söyleyemiyorum.Arada siteden ve çevremden mucizeleri duyuyorum.Teselli oluyor.Güç buluyorum.Son bekleme ayımdayım.
Rabbim nasip ederse tüp bebeğe başlayacağız.
Ağlıyorum ama duamı ederken.
Dua ettikçe hıçkırıklara boğuluyorum bazen.
Ama yılmayacağım
Nolur sende yılma
Nolur.....
inşallah canım senin,benim ve bizim gibileri için inşallah
bende anne olamadım..olabilirmiyim rabbim bilir.herşeye ragmen hayat devam ediyor..elimizden geleni yapacagız..sonuna kadar kim anne olmak istemezki canımdan can dünyaya getirmek..düşünmesi bile güzel...dogru zaman şimdi degil demekki.4 yıllık evliyim.korunma nedir bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?