mutlaka içiniz yanıyordur ama size şunu söylemek istiyorum
benim ne kadar büyük derdim var deme
derdine dön ve benim çok büyük bir rabbim varde...
umarım rabbim evliliğinizi güzel yavrularla taçlandırır...
bir şey anlatmak istiyorum size.. duyduğum kadarıyla ama kişi ve şahısları bilimoyrum tanımıyorum
bayanın evliliği boyunca çocuğu olmuyor.. tam 12 sene. 12 yıl sonra bir evlatlık bebek alıyorlar kurumdan.. ve bebek büyürken hanım hamile olduğunu öğreniyor.. ne büyük bir mucize değil mi.. Rabbim büyüktür.. herşeyde vardır bihayır.. belki hamile kalacaksınız ama doğumda öleceksiniz ve
bu sebeple bebeğiniz olmuyor.. hiçbirşeyin bizim için hayır veya şer olduğunu bilemeyiz. her şerde vardır bi hayır...
dualar ettim,yalvardım,ağladım ama olamadım.
beynimden bu düşünceyi sildim,farklı şeylerle meşgul oldum ama anne olamadım.
tdavi gördüm,pes ettim bende eşimde.Belki yinede allah verir diye umut ettik ama olmadı.
Evliliğim 4. yıla dayandı ama bebeğim olmadı.
Haykırmak istiyorum Ben Anne Olamadım.
Sebepsiz infertiliteler peşimizi bırakmadııı
kusura bakmayın kızlar.çalıştığım için zamanında veremiyorum cevap.herkese ayri ayri teşekkurler.bazen anneme sus demek istiyorum.. her telefonda konuştuğumda bebek lafı geçiyor.yeter boğazıma kadar geldi inanın.ben umutluum,inanıyorum.zamana bıraktım ve sabırlıyım .ama çevrem öyle değil.Geçen kayın validemhgile gittim.Komşu gelin kilo almışın hamilemisin yoksa diyor.mahsus mu yapıyorlar anlamadım.heralde hamile olsaydım duyardın.ben ne kadar kendimi rahatlatsamda bir yerden çomak sokuyorlar.allah hepimize verir inşallah da elin lafı sözü de kesilir.
ayyy canım benim ne büyük sürpiz böyle.çok sevindim senin adına rabbim bizede böyle sürprizler yaşatsın inşallah.Bizim içinde dua et...Kızlar o kadar iyi anlıyorum ki sizi, 1,5 yıl çocuğum olsun diye uğraştım, doktor doktor gezdim, hormon testleri, rahim filmi , yumurta olgunlaştırıcılar, çatlatma iğneleri ,baktırmadığım yerim kalmadı ne bende nede eşimde sorun vardı.Her ay geblik testleri falan. Artık delirme noktasına gelmiştim ,eşim zavallı baktı ki sonum hiç iyi değil "tüp bebek yapalım"dedi.Arabamızı sattık tüp bebek masrafları için , iyice araştırıp bir yer bulduk sonunda gittik, anlaştık. Adetimin 2. günü tedaviye başlanacaktı. Bende bir sevinç bir heyecan. Neyse adet günüm geldi bende tık yok , çıldırıcam, olmuyor. İçimden "tedavi başlayacak ya şansıma artık adet olacağım varsada olamam diye umutsuzluk içindeyim. Bir kaç gün daha geçince evde daha önceden stokladığım gebelik testlerinden birini öylesine denemeye karar verdim,veeeeee büyük şoookkkk çift çizgi .Rabbime binlerce şükür şimdi 20 haftalık hamileyim. Allah'tan umut kesilmez.Hepinizin gönlüne göre versin Rabbim.
canım senin neden bebeğin olmuyor ?bende 1 yıllık evliyim bende korunmadım benimde olmadı benim fsh hormonum yüksek bide yaş 40 malesef geç evlendim ben erken evlenmek isterdim ama olmadı işte nasip senin sorunun nedir canım burada dertleşip sorunlarımızı öğrenelim nedersin
Kızlar o kadar iyi anlıyorum ki sizi, 1,5 yıl çocuğum olsun diye uğraştım, doktor doktor gezdim, hormon testleri, rahim filmi , yumurta olgunlaştırıcılar, çatlatma iğneleri ,baktırmadığım yerim kalmadı ne bende nede eşimde sorun vardı.Her ay geblik testleri falan. Artık delirme noktasına gelmiştim ,eşim zavallı baktı ki sonum hiç iyi değil "tüp bebek yapalım"dedi.Arabamızı sattık tüp bebek masrafları için , iyice araştırıp bir yer bulduk sonunda gittik, anlaştık. Adetimin 2. günü tedaviye başlanacaktı. Bende bir sevinç bir heyecan. Neyse adet günüm geldi bende tık yok , çıldırıcam, olmuyor. İçimden "tedavi başlayacak ya şansıma artık adet olacağım varsada olamam diye umutsuzluk içindeyim. Bir kaç gün daha geçince evde daha önceden stokladığım gebelik testlerinden birini öylesine denemeye karar verdim,veeeeee büyük şoookkkk çift çizgi .Rabbime binlerce şükür şimdi 20 haftalık hamileyim. Allah'tan umut kesilmez.Hepinizin gönlüne göre versin Rabbim.
canım yaaa üzülme olur sen yeterki pes etme canım ben hep dua ediyorum birgün bende anne olcam diyorum aslında çok zor bir durum kendiliğinden olması tüp bebkle anca olurmuş dr öyle dedi ama onu yaptırcak maddi gücümüz yok bizim canım ama yinede mucize bekliyorum işte mesela adetim bugün gün gecikti yarın test yapayım diyorum belki olur aslında biliyorum negatif çıkacak ama yinede merak ediyorum belki diyorum allah ne derse o lur canım rabbim izin verirse anne olacağız vermezse malesef üzülme canım olurmu ben hepimiz için dua ediyorum duyduğum bütün şifalı otlar yiyecekler hepsini yapıyorum artık napayım başka çarem yok canım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah canım kendine iyi bak stres yapma hiç o çok önemli bak kusura bakma çok yazdım sıkılcan okurkenevlenirken hiç düşünmedim hamile kalırmıyım kalmazmıyım korun hapalrı falan aklıma hiç gelmedi ilk günden itibaren korunmadık..bilerek degil öyle oldu devam etti..1 yıl dolamdan benim reglim bayagı geçikmeye başladı birkaç ay..dr gittik pko var dedi bana..birkaç ay yumurta takıbı yapıldı...gıttım geldım ılaclar kullandım pko gıtmısdı yumurtam catlıyordu ama anne olamıyordum eşime dedim ben sana bir evlat veremeyecegim bilseydim evlenmezdim dedim oda bana saçmala ben seninle illaki cocuk oldun diye evlenmedim seni seviyorum sonuç ne olursa olsun dedi.agladım işte....dr eşimden test istedi şok şok eşimdede sorun çıktı..dr ikimizide aldı karşına söyledi bu şartlarda önce aşılama daha sonra tüp bebek dedi..ben dedi ikinizide yorgun endişeli görüyorum eddi..bebek istiyorsanız önce kafalarınız çok rahat olucak stres olmayacak dedi....en başı buymus psıkolojımızı düzeltmeye calıstı..dogal olarak evlılık kosturmacası fln derken hayatımızı oturturamadık kafamız karısıktı.......özele gidiyorduk..kiracıyız durumumzu malum..evliiligimin 1,5 yılına gittim geldim sonra işten cıktım bu konuyu kapadım...rabbim dagına göre kar veriyor bizim için uygun zaman degil dedim gözyaşlarımı içime akıttım....her ay regl oldugumda hala aglıyorum 4 yıllık evlıyım..eşim çocukalrla oynayı çok sever hemen kaynasırlar..çok sever cocukları hayal eder.cocogum olsa oo neler yapıcam her hafta sonum cocugum der..varsın uykusuz kalayım deger onun için diyor.. böyle bir insana rabbim nasıl evlat vermeden yasarım diye soruyorum...
Offff kızlar çok yazdım biliyorum..doluyum napimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?