ben hiç anne olmadım

doğru söylüyorsun canım allah ne derse o olur ben bazen çok üzülüyorm bazende allaha çok şükür mutluyum onunda zamanı vardır allah istemezse olmaz tabiki ölüm yok ya sonunda öyle yaşayıp gitcez tabili tek çocuğu olmayan bizler değiliz değilmi allah herkesin gönlüne göre versin canım

yuce rabbim isteyen herkese versin sabrinizi eksik etmesin
neler hissettiginizi biliyorum bende yasadim hepsini bir umutla doktora gidip allahim hasta olmayim bu ay diye dualar edildigini adet zamani gelindiginde her dk tuvalete gidip oldummu diye bakmalar neler neler...etrafindaki kisilerin cocuk yokmu bisey yookmu demeleri hatta kaynanam bana meyvesiz agacin altinda oturulmaz demesi hala kulaklarimda hic unutamiyorum onu ... ama cok sukur 5 yillik evlilik sonunda su an hamileyim ve bol bol dua ediyorum hepinize isteyen herkese versin rabbim...bende tam umudumu yitirdigim zaman hamile kaldim tam gitmiycem asilama yaptirmiycam yeter artik dedigim zaman o yuzden canim umudunuz yitirme bol bol dua et dusunme olucammi olmuycammi tutucakmi tutmuycakmi diye...yuce rabbim yardimcin olsun yardimciniz olsun...

ben 5,5 yillik evliyim,yaklasik, 1-1,5 senedir de bebek istiyoruz,birara kafayi yemek üzereydim,bebek de bebek diye,etrafdan duydugum sorular,bakislar artik beni iyiden iyiye rahatsiz etmeye baslamisti artik günden güne kendi kendimi yiyiyordum.Rabbime cok yalvardim,cok agladim,bende anne olayim,melegimi koklayayim diye.ve Rabbim benim cok istedigim dilegimi kabul etti,hamileydim artik.haberi aldigim ay ekim ayiydi,cok mutluydum,yere göge sigamiyordum.hersey yolundaydi ve ocakta aniden kaybettim 3 aylik melegimi yikilmistim.Rabbim verdi,Rabbim aldi,öteye gecilmez.diyecegim su ki...lütfen umudunuzu yitirmeyin,hic ummadiginiz bir anda mucizeniz gelip sizi buluyor,Allah isteyen tüm kullarina anne olmayi nasip etsin insaallah............

arkadaslar hic üsenmeden hepinizin yazilarini okudum bu saatte bende o yollardan gectim bende velendikten sonra sadece bir ay korundum daha sonra hemen hamile kalkmistim ama düsükle sonuclandi ben yikilmistim resmen düsükten sonrada yaklasik bi sene sonra yeniden hamile oldugumu ögrendim ama düsükten sonra heray adet oldugumda yikiliyordum esim bile gözelrimin sisliginden adet oldugumu anliyordu oda diyordu sabret diye ama yüregime söz geciremiyordum sonradan artik bende yavas yavas umudumu yitirmistim hatta is aramaya baslamistim ama bide o ay ögrendikki hamileyim cok sükür simdi kizim kollarimda cok güzel bi duygu

ALLAHim insALLAH hepinizede anne olmayi nasip eder herkesin hakkinda hayirlisi olsun arkadaslar

bakalim RABBIM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER herzaman dualarimdasiniz

kusura bakmayın kızlar.çalıştığım için zamanında veremiyorum cevap.herkese ayri ayri teşekkurler.bazen anneme sus demek istiyorum.. her telefonda konuştuğumda bebek lafı geçiyor.yeter boğazıma kadar geldi inanın.ben umutluum,inanıyorum.zamana bıraktım ve sabırlıyım .ama çevrem öyle değil.Geçen kayın validemhgile gittim.Komşu gelin kilo almışın hamilemisin yoksa diyor.mahsus mu yapıyorlar anlamadım.heralde hamile olsaydım duyardın.ben ne kadar kendimi rahatlatsamda bir yerden çomak sokuyorlar.allah hepimize verir inşallah da elin lafı sözü de kesilir.

Kader arkadaşımm:teselli:
Sabretdicezzz daha çokk duaa edicezz rabbimee VERİCEKK hayırlıı zamanıı o biliyorrr..
:Saruboceq:
Bende 4 yıllık evli olcamm :)Ama alıştım artık valla.Alışkanlık haline geldiii heray adett olmakk:jeyyar:
Tedavilere yılmadan devam ediyorumm..Başarısız aşılama.doktorr olur diyorr sebebsiz infertilite diyorrr.Amann hepsii fosss rabbim vereceğii zamanıı biliyorrr.O ol dediğii zaman herşeyy olurrrr:Saruboceq::Saruboceq:

bakma sen elin sozune canim elin agzi torba degilki buzulsun
onlar hic susmaz klasik seyler iste dedikleri hepsi ayni bunlarin
dusun kaynanam bana dedi ya meyvesiz agacin altinda oturulmaz cocuk evin meyvesidir dedi ya annemde senin annen gibi her telefonda yokmu bisey doktora gitmedinmi doktor ne dedi ne zaman olucak sebebi neymis cildirtirdi beni kötükedihüso
hatta dusun bi yere gitmisdik akrabamdan biri cocuk yokmu dedi ilk zamanlardi dusunmuyoruz daha dedim kadin resmen olmuyo demiyolarda dusunmuyoruz diyolar dedi :1shok: ondan sonra agzi kapansin diye basladik harbi olmadi kac kere agladim esim kac kere gozumun icine bakamadi baskasinin cocuguna bakamiyoduk ya o derece...

yuce rabbim yardimcin olsun yardimciniz olsun canim benim insallah en kisa zamanda olur kurtulursunuz en cok istedigim diledigim sey ...

Ben artık akrabalarımın yanına gitmiyorum.Çok nadir.Ama yaz iyice kendini göstersin gideriz yine.çünkü eşim uzakta o gelecek kayınvalidemgilde ara sıra kalacaz.o zaman seyreyle çümbüşü.Artık bi arkadaşın yazdığı gibi kısırım ben olmuyo diyecem.Açaba mahalla mahalle dolaşıp anons mu versem acep.CADIARZU
Amaaaannnn Allah daha büyük dert vermesin.Allah bebeklerimizin kokusunu tez zamanda içimize çekmeyi nasip etsin inşallah.

Kızlar o kadar iyi anlıyorum ki sizi, 1,5 yıl çocuğum olsun diye uğraştım, doktor doktor gezdim, hormon testleri, rahim filmi , yumurta olgunlaştırıcılar, çatlatma iğneleri ,baktırmadığım yerim kalmadı ne bende nede eşimde sorun vardı.Her ay geblik testleri falan. Artık delirme noktasına gelmiştim ,eşim zavallı baktı ki sonum hiç iyi değil "tüp bebek yapalım"dedi.Arabamızı sattık tüp bebek masrafları için , iyice araştırıp bir yer bulduk sonunda gittik, anlaştık. Adetimin 2. günü tedaviye başlanacaktı. Bende bir sevinç bir heyecan. Neyse adet günüm geldi bende tık yok , çıldırıcam, olmuyor. ıçimden "tedavi başlayacak ya şansıma artık adet olacağım varsada olamam diye umutsuzluk içindeyim. Bir kaç gün daha geçince evde daha önceden stokladığım gebelik testlerinden birini öylesine denemeye karar verdim,veeeeee büyük şoookkkk çift çizgi .Rabbime binlerce şükür şimdi 20 haftalık hamileyim. Allah'tan umut kesilmez.Hepinizin gönlüne göre versin Rabbim.

ayyy canım benim ne büyük sürpiz böyle.çok sevindim senin adına rabbim bizede böyle sürprizler yaşatsın inşallah.Bizim içinde dua et...

evlenirken hiç düşünmedim hamile kalırmıyım kalmazmıyım korun hapalrı falan aklıma hiç gelmedi ilk günden itibaren korunmadık..bilerek degil öyle oldu devam etti..1 yıl dolamdan benim reglim bayagı geçikmeye başladı birkaç ay..dr gittik pko var dedi bana..birkaç ay yumurta takıbı yapıldı...gıttım geldım ılaclar kullandım pko gıtmısdı yumurtam catlıyordu ama anne olamıyordum eşime dedim ben sana bir evlat veremeyecegim bilseydim evlenmezdim dedim oda bana saçmala ben seninle illaki cocuk oldun diye evlenmedim seni seviyorum sonuç ne olursa olsun dedi.agladım işte....dr eşimden test istedi şok şok eşimdede sorun çıktı..dr ikimizide aldı karşına söyledi bu şartlarda önce aşılama daha sonra tüp bebek dedi..ben dedi ikinizide yorgun endişeli görüyorum eddi..bebek istiyorsanız önce kafalarınız çok rahat olucak stres olmayacak dedi....en başı buymus psıkolojımızı düzeltmeye calıstı..dogal olarak evlılık kosturmacası fln derken hayatımızı oturturamadık kafamız karısıktı.......özele gidiyorduk..kiracıyız durumumzu malum..evliiligimin 1,5 yılına gittim geldim sonra işten cıktım bu konuyu kapadım...rabbim dagına göre kar veriyor bizim için uygun zaman degil dedim gözyaşlarımı içime akıttım....her ay regl oldugumda hala aglıyorum 4 yıllık evlıyım..eşim çocukalrla oynayı çok sever hemen kaynasırlar..çok sever cocukları hayal eder.cocogum olsa oo neler yapıcam her hafta sonum cocugum der..varsın uykusuz kalayım deger onun için diyor.. böyle bir insana rabbim nasıl evlat vermeden yasarım diye soruyorum...

Offff kızlar çok yazdım biliyorum..doluyum napimmmm

çok sevindim.Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin..dikkat et kendine:ecrin_bebek:

bu verilen hormonlar beni mahvetti..ağlattınız beni kızlar yaa...ben de 2.aşılammı yaptırdım salı günü..umudum yok gibi..ama hayırlısı neyse o olsun hepimiz için..

canım yaaa üzülme olur sen yeterki pes etme canım ben hep dua ediyorum birgün bende anne olcam diyorum aslında çok zor bir durum kendiliğinden olması tüp bebkle anca olurmuş dr öyle dedi ama onu yaptırcak maddi gücümüz yok bizim canım ama yinede mucize bekliyorum işte mesela adetim bugün gün gecikti yarın test yapayım diyorum belki olur aslında biliyorum negatif çıkacak ama yinede merak ediyorum belki diyorum allah ne derse o lur canım rabbim izin verirse anne olacağız vermezse malesef üzülme canım olurmu ben hepimiz için dua ediyorum duyduğum bütün şifalı otlar yiyecekler hepsini yapıyorum artık napayım başka çarem yok canım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah canım kendine iyi bak stres yapma hiç o çok önemli bak kusura bakma çok yazdım sıkılcan okurken

evet canım geç olsun ama güç olmasın..ömrümüzün sonuna kadar belkide bu sözü kullanıcaz BEN HıÇ ANNE OLMADIM..ANNELıK NASIL BıR DUYGU ACABA rabbim hayırlısı versin..

merhabalar arkadaşlar bende hiç anne olmadım daha 4 yıllık ewliyim bir kere aşılma yaptırdık tutmadı aslında önceleri pekte istemiyordum bebeğimin olması ewliliğimde sorunlarım vardı ama çok şükür hallettik fakat artık çok istiyorum bende anne olmayı fakat olmuyor...bazen arkadaşlarla görüşüyoruz bakıyorum hepsini çocuğu var ilgileniyorlar yanlarında benim yok bi parka gidiyorum bakıyorum herkesin ewladı yanında oynuyorlar benimki yok birde en canımı sıkan şey hep geceleri aklıma çok geliyor kalkıyorum yataktan ağlamaya başlıyorum eşimi izliyorum ne kdr şansız bi eşim var diorum çnk sorun bende parklarda haftasonları görüyorum insanları çocukları yanlarında babaları oynatıyor onları benim kocam ise yapayanlız kalıyor benim yanımda acaba o ne hissediyor diorum ama soramıyorum ne acıdır allahım bence bu hayatta kadına verilebilecek en büyük ceza bu olsa gerek diorum kadınlığı açısından tabi bi erketen ne farkın oluyoki üreyemiyorsun ama üremek varlığın kanunu deilmi allahım neden bizi bu kanunun dışında bırakıyorsun bu bi isyan deil ama sorgulamadanda yapamıyorum(((((senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…