Acaba erkek arkadaşın,kıskançlığını ateşleyecek şeyler mi söylüyor ?
Eski kızarkadaşım aradı,dün cafeye gittim,yan masadaki kız gözlerini bana dikti gibi...
Sonradan düşününce seni rahatsız edecek şeylerden mi sözediyor ?
kesinlikle özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor, kendinle barışmayı dene , yapamıyorsan yol yakınken bir uzman desteği al yoksa bu duygular gün geçtikçe şiddetlenir ve seni yer bitirir
hayır ama ben daha önceden msn de filan konuştugnu yakalamıştım o günden sonra zıvanadan çıktım ayrı kaldıgımız bir dönem oldu o zmn 2 mizde başkalarıyla görüştük konuştuk ama peşimi de bırakmıyodu. o araadaki kızlar aklıma geliyo böyle ufak tefek 1-2 kız olayı var onalar aklıma geliyo kötü oluyorum şuan yazarken bile kötüyüm yani. aslında aldatıldım diyemem açıkcası ama 1-2 sefer böyle ufak tefek olay yaşadık. o bile beni bu hale getirdi bide ciddi ciddi aldatılsam napıcam allah bilir.
Sinek küçüktür ama mide bulandırır.Önemsiz dediğin olaylar,sende endişe oluşturmuş.
Aldatıldığını bilsen bu kadar huzursuz olmazsın.Kıyameti koparırsın,basarsın tekmeyi,biter gider.
Oysa şimdi sadece şüphe ve güvensizlik var.Birşey yapmamış ama her an yapabilir çünkü sen öğrenmeseydin yapacaktı,biliyorsun.
Bu yüzden bütün kızları potansiyel rakip olarak görüyorsun.
Kıskançlık değil de,kaygı diye düşündüm ben.
Tamamen ilişkinle alakalı bir durum.
Kendini rahatlatmaya çalış : Aldatırsa ne olur ? Ayrılırsınız.
Dünyanın sonu değil.Gideceği varsa gider.
Neden gittiği,kime gittiği önemli olmayacak.Sana uygun olmadığı için gitmiş olacak.
bu duygunun bu kadar yoüğun yaşanmasını hiç piskolojik bir rahatsızlık olarak görüp,danışmayı denedin mi??bahsettiğin şeyler ( tansiyon düşmesi,kalp atışlarını değişmesi ..vs) ciddi manada etkileyen şeyler.onu geçtim,insanın sosyal hayatını etkiler bu..hiç bir zaman mutlu olamasın kii...hepimiz bişiyler yaşayıp görüyoruz ama bir şekilde aşabiliyoruz..birde bu açıdan düşünsen,bir nevi panik atak gibi bişiy sanki...
karşınızdaki insana da yazık bunalır,boğulur üzgünüm ama soğur bile sizden bir süre sonra. şöyle düşünün ne olcak ki en fazla beni kaybeder,o kaybeder bana bir şey olmaz. ben hep böyle düşünürüm. yalnız siz bir uzmana da gitmeyi deneyin belki ciddi bir sorun olailir sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?