Ben inanılmaz kıskanç biriyim

Bu sorun,şu anki erkek arkadaşınla birlikte mi başgösterdi ?
Her ilişkinde bu yoğun duygulara kapılıyor musun ?

bu son erkek arkadaşımdan önce bu kadar degildi. onun etrafındakileri kıskanırdım istemezdim yine ama şuan yolda gördügüm insandan nefret eder durumdayım.

Acaba erkek arkadaşın,kıskançlığını ateşleyecek şeyler mi söylüyor ?
Eski kızarkadaşım aradı,dün cafeye gittim,yan masadaki kız gözlerini bana dikti gibi...
Sonradan düşününce seni rahatsız edecek şeylerden mi sözediyor ?

kesinlikle özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor, kendinle barışmayı dene , yapamıyorsan yol yakınken bir uzman desteği al yoksa bu duygular gün geçtikçe şiddetlenir ve seni yer bitirir

bence takıntı haline gelmiş sende bu olay..başka uğraşlara yönelirsen azalacaktır.. umarım..

hayır ama ben daha önceden msn de filan konuştugnu yakalamıştım o günden sonra zıvanadan çıktım ayrı kaldıgımız bir dönem oldu o zmn 2 mizde başkalarıyla görüştük konuştuk ama peşimi de bırakmıyodu. o araadaki kızlar aklıma geliyo böyle ufak tefek 1-2 kız olayı var onalar aklıma geliyo kötü oluyorum şuan yazarken bile kötüyüm yani. aslında aldatıldım diyemem açıkcası ama 1-2 sefer böyle ufak tefek olay yaşadık. o bile beni bu hale getirdi bide ciddi ciddi aldatılsam napıcam allah bilir.

kesinlikle özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor, kendinle barışmayı dene , yapamıyorsan yol yakınken bir uzman desteği al yoksa bu duygular gün geçtikçe şiddetlenir ve seni yer bitirir

işte oraya yanlıl anlaşılmaktan çekinip yazmadıgım buydu. ben bu bahsettigim insanların hepsini cepten çıkarcak durumdayım kişilik akıl ve dış görünüş olarak. sen kimsin ne sanıyosun kendini gibisinden bi tepkiyle karşılaşmak istemedigim için yazmadım. boş insanlar benim sinirlendiklerim. çünkü daha önceden erkek arkadaşımın o konuştugu ayrıyken görüştügü kızlar öyle kızlardı. bu yüzden bu tarz kızları görmek beni çıldırtıyor.
bilmiyorum mesela erkek arkadaşımda öyle benim görüştüklerimi duymaya dahi tahammülü yok ama o benim gbi degil böyle yapmıyo.
ben kendi kendimi parçalıyorum.

Sinek küçüktür ama mide bulandırır.Önemsiz dediğin olaylar,sende endişe oluşturmuş.
Aldatıldığını bilsen bu kadar huzursuz olmazsın.Kıyameti koparırsın,basarsın tekmeyi,biter gider.
Oysa şimdi sadece şüphe ve güvensizlik var.Birşey yapmamış ama her an yapabilir çünkü sen öğrenmeseydin yapacaktı,biliyorsun.
Bu yüzden bütün kızları potansiyel rakip olarak görüyorsun.
Kıskançlık değil de,kaygı diye düşündüm ben.
Tamamen ilişkinle alakalı bir durum.

Kendini rahatlatmaya çalış : Aldatırsa ne olur ? Ayrılırsınız.
Dünyanın sonu değil.Gideceği varsa gider.
Neden gittiği,kime gittiği önemli olmayacak.Sana uygun olmadığı için gitmiş olacak.

bu duygunun bu kadar yoüğun yaşanmasını hiç piskolojik bir rahatsızlık olarak görüp,danışmayı denedin mi??bahsettiğin şeyler ( tansiyon düşmesi,kalp atışlarını değişmesi ..vs) ciddi manada etkileyen şeyler.onu geçtim,insanın sosyal hayatını etkiler bu..hiç bir zaman mutlu olamasın kii...hepimiz bişiyler yaşayıp görüyoruz ama bir şekilde aşabiliyoruz..birde bu açıdan düşünsen,bir nevi panik atak gibi bişiy sanki...

karşınızdaki insana da yazık bunalır,boğulur üzgünüm ama soğur bile sizden bir süre sonra. şöyle düşünün ne olcak ki en fazla beni kaybeder,o kaybeder bana bir şey olmaz. ben hep böyle düşünürüm. yalnız siz bir uzmana da gitmeyi deneyin belki ciddi bir sorun olailir sevgiler

çok dogru söyledigin şeyler bende katılıyorum aslında böyle düşünmeye çalışmalıyım, böyle bir olayın olması beni korkutan ayrılmak degil bunu yaşamak istemiyorum onun böyle bişey yaptıgını görmek istemiyorum, sonucunda da böyle oldu bu hale geldi.

öyle panik atak gibi, danışmadım kimseye henüz ilk kez burda paylaştım

iyide haksızlık degil mi ben onun yüzünden bu noktaya geldim şimdi onun bunalması daha mı önemli, bence dahada özen göstermesi gerekir

yanlış anlamayın ama psikolojik destek almayı düşündünüzmü hiç kıskançlığın bukadarı biraz fazla sanki masum bi duygu olmaktan öteye geçmiş sizin sağlığınızı etkiler olmuş..belki altında farklı bi neden yatıyor olabilir.. belliki elinizde olmadan böyle hissediyorsunuz eminim çözümüde vardır bunun

Canim bence de anlattiklarina bakilirsa senin sorunun baska boyuta gecmis,kafanda asiri buyutmussun.Halbuki o kadar buyuk bisey degil.En iyisi bi psikologtan yardim alman sanirim.Cunku bu tur seyler insani icten ice yiyiyor ve sonunda istemedigi seyler yaptirabiliyor,yazik edersin kendine.Ama her seyden once bu problemi yenmeye istekli ol

konu sahibi arkadaşın sevgilim tekrar barışmak istiyor diye bi başlığı var anlamadım ne yapmak istediğini

Kıskançlık dediğiniz duygu boyut değiştirmiş.Başka şekilde birşey yaşıyorsunuz. Şu an birlikte olduğunuz kişi ya da bir başkası bu durumla uzun süre başedemez.Hem kendinizi hem erkek arkadaşınızı mutsuz edersiniz.Mutlaka bir uzmandan yardım alın.Kendi mutluluğunuz için bunu yapın.Bu kadar sıkıntı veren bir duyguyla ne kadar daha yaşayabilirsiniz ki.

o başlıgı ben koymadım konu taşınmış ve başlık konmuş, ztn kopmadıgımızı yazdım barışmak istiyor dedim bahsettigim kişi aynı kişi, buna erkek arkadaşım demem mi yanlış, şunu diyebilirsiniz madem barışmadın tam olarak sanane kız mevzusundan öyle degil zaten sevgilim sadece duruma henüz isim vermekten kaçınıyorum ama 2 mizde öyle oldugunu biliyoruz, degerlendirmem gereken şeyler var 2 konuda yazdıklarım gibi. bu açıklamayı yapmam mı gerekliydi yani. bu açıklamayla tüm durum degiştimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…