Ben inanılmaz kıskanç biriyim

önlemi almak mümkün degilki bu his acayip birşey nasıl bastıralım..

canım benim psikologa git
bu hafife alınacak türden bir rahatsızlık değil çünkü
ben de başka sebepten ötürü şuan psikolojik tedavi görüyorum
bi yerimiz ağrıdığında nasıl doktora gidiyosak psikolojimzle ilgili problemleri de bu şekilde çözmeliyiz

Hakkaten ciddi cddi bu kadar aynı olamayız ya bi yandan benim gibi biri oldugu icin deli olmadıgım icin sükrediyorum su anda bi yandan üzlüyorum. O tatil olayını da o kadar derinden anladım ki benim de buna benzer olaylar var. Mesela eski sevgilisiyle aynı okulda kız bana göre güzel değil ama eskiden bana güzel demişti aklıma öyle bir takılmış ki okula gittiğinde acaba bakıyor mu bazen onu düşünüyor mu ya da konuşuyorlar mı (merhaba dese bile bir tek) diye seneryo kuruyorum ya bunu da söyleyemiyorum açık açık kavga çıkarıyorum mesela. Kurana el basiyim ki bir daha başka bi kızla konuşmadım diyo bak allahın adını alıyorum ağzıma yeter artık dedi bana ben tamam diyorum anlamaya çalışıyorum iki gün sonra aynı şekilde yine.. Hele o kyakaladığım kızın (1 sene önceki olay hatta 1.5 sene önceki olay) twitter ını buldum resmini gördüm en azından çok çrkin diye rahatladım. Tamam diyorum görüşemiyoduk ilişkmiz o kadar ciddi değildi ama bende takıntı oldu kızın twitterina ikide bir bakıyorum bu kez de nefret duygularım kabarıyo. Çok sinirleniyorum. Gecen ay tatile gitmisti arkadaslarıyla, benim için o 1 hafta zehir oldu her gün ağladım her saat aradım falan alabildiğince alttan aldı ama en son gün yetti bak kapatıcam telefonumu dedi o kadar kötü oldum ki sonra kıskanclık krizine girdim ağladım ve tansiyonum düştü bayılıyodum kimse de yoktu yanımda telefonda sakinleştirdi beni sonra bi daha öyle olmadım dersem yalan olur 2-3 kez daha yaşadım bugüne kadar. Az önce mezuniyet fotolarına baktım eski kız arkadasıyla aralarında 3 4 insan var birbirlerinden bağımsız duruyolar ama benim gene aklıma takıldı bak mesela ya konuştularsa diye.
Ünlü vs. olaylarına gelicem ki onlar daha ütopik ama sinir bozucu şeyler bana göre. Bi film izlerken bile burnundan getirebiliyorum ya valla her seyin burnundan getiriyorum. Hadiseye seksi dedi çıldırdım bi daha tv bile izlemem böyle yapıcaksan falan dedi anlıyo beni ama..
bunu atlatırsak beraber atlatalım arkadaşım yazalım dertleşelim en azından..

Rüyada sürekli aldatıldığını görmeyi ben de yaşadım. Ama eşimle ilgili bir şey öğrenmiştim, güvenim zedelenmiştim. Bunu ona açamamtım; fakat bir yandan da içim içimi kemiriyor, kendimi yiyip bitiriyordum. Gördüğüm her kötü rüyadan sonra ona bir yarım saat sinirli davranıyordum. O da: "yine mi kötü rüya gördün" diye soruyordu. Fakat sonra her şey konuşuldu, halloldu. Şimdi Allah'a şükür rüyalar bitti ve Eşim'e olan güvenim yerine geldi sayılır.

Sen de eşinin bir açığını yakaladın mı? Eğer yakalamadıysa kendini yiyip bitirme. İçinde güven içermeyen bir evlilik seni yıpratır.

benımde yengem sizin gibi oda biliyor yaptıgı yanlıs ama kendını frenleyemıyor bi turlu abimle -kuzenımle- kaç kere bosanma asamasına geldiler her seferınde 2cocuk hatrına dendı aileler geldi barıstırdılar.. hem kendınızı hemde partnerii boguyorsunuz böyle yaparak vee bişey daha soliimmm siz böyle yaptıkca partnerinizi bu yonde daha cok tesvık etmıs oluyorsunuz.. bu kadar baskıcı olmayın ve kendınızı frenleyın lütfen.. hele şu tvdeki danscı kızlara yonelık onların yanında yapmayın bari gulup gecın bosverın yaa.... kendinize bi bakın ,sizi begenmeseydı zaten sızınle bırlıkte olmazdı değilmi? size deger verdıgı için yanınızda duruyor bütün kıskanclıklarınıza katlanıyor cunku sizi seviyor..
okuyorsunuz sanırım buna ek olarak kendınızı oyalamak adına baska hobiler bulun kurslara yazılın bi şekılde mesgul edin yani , yok gercekten cıkmazdaysanız artık baskalarını gectım artık kendınıze zarar vrıyorsanız kesınlıkle bi uzmana gidin.. bu uzman işinide sankı bogazınız agrıyormus gibi dusunun.

bende de sevgilimin hep başka kızlara bakacağı korkusu oluyor.yanyana yürürken karşıdan biraz açık giyinmiş dikkat çeken bi kız görürsem kıza bakacak diye beynime ateşler çıkıyor.bazen sırf dikkat çekmek için giyinmiş kızlara bu yüzden gıcık oluyorum.hatta bu konu yüzünden birkaç kez tartışma yaşadık bakmıyor zaten hep diyor da ama öyle bi anlık dikkatini çekmesi bana yetiyo işte.gözüm kapalı mı gezeyim diyo o da haklı ama elidme değil işte dayanamıyorum çalıştığı kurumda onlarca kız var her gün neler görüyo kimbilir hatta geçen gün bol paça kot kızlara yakışıyo dedi sen kızlara mı bakıyosun dedim o derece yani.daha önceki ilişkilerimde bariz bu sorunu yaşamıştım sanırım ondan kaynaklanıyor.her an birine bakabilir tedirginliği içindeyim.bir yerlerde bulunmak kalabalığa girmek bazen işkence oluyo herşeyin tadı kaçıyo soğuyorum da bir de gerçekten bakmasına hiç tahammül edemem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…