Kıskançlık dediğiniz duygu boyut değiştirmiş.Başka şekilde birşey yaşıyorsunuz. Şu an birlikte olduğunuz kişi ya da bir başkası bu durumla uzun süre başedemez.Hem kendinizi hem erkek arkadaşınızı mutsuz edersiniz.Mutlaka bir uzmandan yardım alın.Kendi mutluluğunuz için bunu yapın.Bu kadar sıkıntı veren bir duyguyla ne kadar daha yaşayabilirsiniz ki.
o başlıgı ben koymadım konu taşınmış ve başlık konmuş, ztn kopmadıgımızı yazdım barışmak istiyor dedim bahsettigim kişi aynı kişi, buna erkek arkadaşım demem mi yanlış, şunu diyebilirsiniz madem barışmadın tam olarak sanane kız mevzusundan öyle degil zaten sevgilim sadece duruma henüz isim vermekten kaçınıyorum ama 2 mizde öyle oldugunu biliyoruz, degerlendirmem gereken şeyler var 2 konuda yazdıklarım gibi. bu açıklamayı yapmam mı gerekliydi yani. bu açıklamayla tüm durum degiştimi
Çok önemli çünkü halihazırda belki de olmayan bir ilişki üzerine konuşuyorsunuz.
O konuda sorun erkek arkadaşınızmış gibi lanse edilirken hatta ona psikolojik sıkıntıları vs var noktasına gelirken..
bakıyoruz ki sizin sıkıntılarınız var.
iki konu birbirine sıkı sıkıya bağlı bence nasıl ayrı değerlendirilebilir ki?
Hatta diğer konunuz bence bütün konuların temeli..
Mesela erkek arkadaşım beni annem kadar sevdiğine eminim cümlesi,hayatındaki kızları cebimden çıkarırım demeniz ama buna rağmen diğer konunuzda da olduğu gibi bir buhran içinde olup kendinizle barışık olamamanız.Bence şu an en son derdiniz erkek meselesi olmalı..
Önce kendinize iyi bakın sonra zaten bu konular dert olmaktan çıkacaktır.
kesinlikle özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor, kendinle barışmayı dene , yapamıyorsan yol yakınken bir uzman desteği al yoksa bu duygular gün geçtikçe şiddetlenir ve seni yer bitirir
katılyorum
Arkadasım dün kıskanclıkla ilgili bir yazı paylasmıssın, yasadıgımız olaylar, hissettiğimiz seyler falan o kadar aynı ki seni en iyi ben anlarım heralde. Kendime güven eksikliği mi bilmiyorum ama bugune kadar bana cirkin diyen bi insan görmedim, görmem de heralde yani güzel de bi insanım. Hani cogu insanı cebimden cıkartırım demissin ya aslında senin gibi düsünüyorum. Erkek arkadasımla 2,5 senedir beraberim gecen sene ayrı sehirlerdeydik ve 1 haftalık bı kız olayı oldu (2 kez oldu, yakaladım) ondan sonra gerci bunlar yasanalı 1 sene gecti ama ben gunden gune deliriyorum. Sırf sevgilisi bi sarkıcıyı seksi buluyo diye hırcınlasıp bagırıp kufredip vurmaya calısıp sinirden patlar mı? Iste ben oyleyim. Hele tv de dergide ya da tatillerde falan afederdsn ama gotunu basını acan kızlardan o kadar rahatsız oluyorum ki hepsine sayıp sovuyorum.. Bundan kurtulmam gerek. Son zamanlarda boyle takıntı gibi oldu..
Takıntı haline getirmişsin tatlım
Yerinde olsam psikolojik tedavi görürdüm, kısa sürede yenebilirsin bu yolla
Bu durum senin hayatını çok etkiler zmanla
Önlemini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?