ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

Ben olsam kirilirdim ben yokken niye gelmiyorlar acaba beni sevmiyorlarmi ki diye dusunurdum ve dislanmis hissederdim heralde.Ama oyle ben yokken ne isleri var gelmesinler falan diye tepki vermezdim de yine de hosta karsilamazdim icimden.
Ama bu mantıkla düşünürsek o zaman eşiniz evde yokken kendi anneniz kahvaltıya gelmiş o zaman eşinizde kırılmış olur şöyle düşünün eşim evde yokken benim annem nasıl kahvaltıya geliyorsa eşimin anneside ben yokken gelebilir.

Tabi ki kirilmakta oda kesinlikle hakli olur du o zaman.Boyle bir durumla karsilasmis olsam ben anneme o gun musait degilim diye bir bahane uydurur esimin evde oldugu bir gunde gelmelerini saglardim.

yok artık. oğullarının evinede gidemeyecekler. pes

tabiki gelebilirler,onlarda ailen çünkü.seni rahatsız eden başka bişey mi var? benimkilerde geliyor bana.hatta yapmamızı istediğin bişeyin var mı diyolar,bende yemek yaparsanız ,ne yerseniz banada ayırın,evi süpürebilirsiniz filan diyorum.ne yüzsüzüm dimi

evet eminim :.))
benimde cumartesi pazar tatil .)) çokta seviyorum ben kv iki gün evime gelmese üçüncü gün ararım özledim diye kendi annem gibi görüyorum Hamdolsun . tabi şimdiye kadar birdefa yemek yaptı birkaçdefada süpürge toz falan rica ettim halletti. ama aramızda öyle ev hanımı kim vs gibi bir çekişme yok o kendi evinin hanımı ben kendi evimin. ben evdeyken bana sormadan asla birşeye elini sürmez ben yokkende rica ettiğim şeyler dışında asla birşeye elini sürmez bi dağınıklık görsün onu dahi ellemez ben evin önünde iniyorum işyeri servisimden geleceğim saatten 5 dk önce balkona çıkar ben gelene kadar balkonda bekler kp de eğer evdeyse aşağı iner kapıda karşılar beni mutlaka onlar bana karşı çok saygılı ve sevgi dolular bende onlara karşı. aramızda ailecek değişik bir sevgi saygı var .:.))

Rabbim ailenizle muhabbetinizi güveninizi arttırsın ve daim etsin inşAllah. :.))

Çok görgülü bir kadınmış kayınvalideniz ne güzel .insan ahlaksıza çatmayagörsün . İnşallah ağzınızın tadı bozulmaz . Mutluluklar .

başlığı okuyunca her hafta geliyolar yiyip içip gidiyolar zannetim 40 yılın başında o da önceden haber vererek gelmişler. oğulları ile evlendin diye onların her haklarından feragat etmesi gibi bir zorunlulukları yok kaldı ki o ev sadece senin değil eşinin de evi. o zmn eşin evde yokken eve sinek bile girmesi hiç misafir alma eve. çok ayıp etmişsin hiçhoş bir tavır değil

çok imrendim size Allah daim etsin

Çok görgülü bir kadınmış kayınvalideniz ne güzel .insan ahlaksıza çatmayagörsün . İnşallah ağzınızın tadı bozulmaz . Mutluluklar .
öyle gerçekten insan Ahlaksıza çatmayagörsün.. huzur çok önemli. amin inşAllah rabbim herkesin yuvasına huzur anlayış sevgi versin inşAllah .:.)

ne güzel anlaşıyorsunuz. çok şanslısın. inşallah hep böyle sürer gider. eşiniz de iyi biri ise ve dengeyi sağlıyorsa mutlusunuz demektir. herkes sizin kadar şanslı olmuyor maalesef. eşinizin ailesi iyi ve anlayışlı. o yüzden ilişkiniz iyi. benim kayınvalide öyle olsa bizim de ilişkimiz iyi olacaktı. benimki otoriter, bencil, hep onun dediği olacak, olmuyorsa sen kötüsün, her şeyi ona sorucaz, her şeyden haberi olacak... bana iyi davransaydı, evliliğime saygı gösterseydi, benle inatlaşmasaydı biz de iyi anlaşırdık. napalım bize de böyle biri denk geldi işte, bize uzak allaha yakın olsun ne diyeyim

dövseydiniz konu sahibesinii..
mesela suan yasadıgm bi olayı anlatıym eve montaja gelicekler eşimin işi çıkmış anahtarı yollamış kv ye o gidip basında duracakmış o dursun durmasına gocunmam isterse evin içine ... yapsn.ama meraklı görümcede yanında kirli çamasırıma kadar karıstıtr simdi biliyorum dolabımı mutfagımı herseyimi parmaklar kendi kendimi yiyorum.
bi bildigi vardır rahatsızlık duyuyorsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…