- 28 Ocak 2009
- 34.580
- 58.376
- 1.123
- Konu Sahibi kastamonu777
-
Ama bu mantıkla düşünürsek o zaman eşiniz evde yokken kendi anneniz kahvaltıya gelmiş o zaman eşinizde kırılmış olur şöyle düşünün eşim evde yokken benim annem nasıl kahvaltıya geliyorsa eşimin anneside ben yokken gelebilir.Ben olsam kirilirdim ben yokken niye gelmiyorlar acaba beni sevmiyorlarmi ki diye dusunurdum ve dislanmis hissederdim heralde.Ama oyle ben yokken ne isleri var gelmesinler falan diye tepki vermezdim de yine de hosta karsilamazdim icimden.
Tabi ki kirilmakta oda kesinlikle hakli olur du o zaman.Boyle bir durumla karsilasmis olsam ben anneme o gun musait degilim diye bir bahane uydurur esimin evde oldugu bir gunde gelmelerini saglardim.Ama bu mantıkla düşünürsek o zaman eşiniz evde yokken kendi anneniz kahvaltıya gelmiş o zaman eşinizde kırılmış olur şöyle düşünün eşim evde yokken benim annem nasıl kahvaltıya geliyorsa eşimin anneside ben yokken gelebilir.
yok artık. oğullarının evinede gidemeyecekler. peskızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
ee yaniigelebilirler.
eşin evde yokken senin annen sana kahvaltıya gelemez mi???
ne alaka. çifte standart yapmıyor musunuz şimdi. benimkiler gelir ama kocanmınkiler aslatabiki gelir de evde hanım olması ayrı bi mesele sanki.. abartmış mıyım?
evet eminim :.))inanamıyorum sana emin misin? :)
ben de çalışıyorum. ctesi pazar tatil. ama o benim hiçbir şeyime elini sürsün istemiyorum. Mümkünse hiç yardım etmesin. Azcık daha yüz verseydim evin hanımı gibi görecekti kendisini. Her şeyi o yapınca da evliliğimizin ne anlamı kalacak?
Rabbim ailenizle muhabbetinizi güveninizi arttırsın ve daim etsin inşAllah. :.))aynen, ben evliliğimin 9 yılına girmek üzereyim.
Benim evimin anahtarı hem annemde hemde kayınvalidemde var, onların anahtarları da bende var.
İnsanlık hali her şey olabilir.
Misal geçtiğimiz yaz yaşanan bir olayı anlatayım.
Kızım 2 yaşındaydı ve annem bakıyor, çamaşır asmak için balkona çıktığında annemin üstüne kapıyı kapatmış sonrada açamamış.
Zil sesinden de korkuyor annem komşuya seslenmiş, kapıyı çalın o size açar demiş ama komşular zile basınca korkmuş ve ağlamaya başlamış.
Annem komuşya eşimi aramasını durumu anlatmasını söylemiş.
Komşu sağolsun eşimi aramış, eşim babasını aramış kayınpederim kendilerinde ki anahtarla kapıyı açıp girmişler.
Kızımın bebekliğinde yada hamileliğimde ben işteyken yada hastanedeyken v.s. annemin eve girip temizlik yapmışlığı çoktur Allah razı olsun.
Aynı şeyi kayınvalidem yapsa yine gocunmam aksine memnun olurum, ara sıra bir durum olduğunda biz yokken eve gelip gitmişlikleri vardır.
Hatat kızıma bir dönem kayınvalidem baktı, bizim eve gelip akşam kadar kalırdı.
Bazen evi temizler, bazen çamaşırları asar ütümü yapar, bazen yemek yapardı.
Asla ama asla evime girip çıkmaları beni rahatsız etmez, başımı üstünde de yerleri var.
Ama bu işler arada ki ilişkiyle alakalı. Fesat kötü niyetli biri olsa, bana ve aileme zararı dokunacağını düşünsem bende kabul etmeyebilirim.
evet eminim :.))
benimde cumartesi pazar tatil .)) çokta seviyorum ben kv iki gün evime gelmese üçüncü gün ararım özledim diye kendi annem gibi görüyorum Hamdolsun . tabi şimdiye kadar birdefa yemek yaptı birkaçdefada süpürge toz falan rica ettim halletti. ama aramızda öyle ev hanımı kim vs gibi bir çekişme yok o kendi evinin hanımı ben kendi evimin. ben evdeyken bana sormadan asla birşeye elini sürmez ben yokkende rica ettiğim şeyler dışında asla birşeye elini sürmez bi dağınıklık görsün onu dahi ellemez ben evin önünde iniyorum işyeri servisimden geleceğim saatten 5 dk önce balkona çıkar ben gelene kadar balkonda bekler kp de eğer evdeyse aşağı iner kapıda karşılar beni mutlaka onlar bana karşı çok saygılı ve sevgi dolular bende onlara karşı. aramızda ailecek değişik bir sevgi saygı var .:.))
çok imrendim size Allah daim etsinevet eminim :.))
benimde cumartesi pazar tatil .)) çokta seviyorum ben kv iki gün evime gelmese üçüncü gün ararım özledim diye kendi annem gibi görüyorum Hamdolsun . tabi şimdiye kadar birdefa yemek yaptı birkaçdefada süpürge toz falan rica ettim halletti. ama aramızda öyle ev hanımı kim vs gibi bir çekişme yok o kendi evinin hanımı ben kendi evimin. ben evdeyken bana sormadan asla birşeye elini sürmez ben yokkende rica ettiğim şeyler dışında asla birşeye elini sürmez bi dağınıklık görsün onu dahi ellemez ben evin önünde iniyorum işyeri servisimden geleceğim saatten 5 dk önce balkona çıkar ben gelene kadar balkonda bekler kp de eğer evdeyse aşağı iner kapıda karşılar beni mutlaka onlar bana karşı çok saygılı ve sevgi dolular bende onlara karşı. aramızda ailecek değişik bir sevgi saygı var .:.))
öyle gerçekten insan Ahlaksıza çatmayagörsün.. huzur çok önemli. amin inşAllah rabbim herkesin yuvasına huzur anlayış sevgi versin inşAllah .:.)Çok görgülü bir kadınmış kayınvalideniz ne güzel .insan ahlaksıza çatmayagörsün . İnşallah ağzınızın tadı bozulmaz . Mutluluklar .
amin inşAllah sağolun. rabbim sizede Afiyetler versin inşAllahçok imrendim size Allah daim etsin
evet eminim :.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?