- 6 Temmuz 2017
- 78
- 81
- 18
- Konu Sahibi solmusguller
-
Söyleyin kurtulun onun düşüncelerini o zaman daha net anlarsınız26 yaşındayım daha önce bir evlilik yaptım ve 8 ay sürdü. 2 yıl oldu boşanalı. Şimdi ise 1 yıldır instada tanıştığım polisle konuşuyoruz. Ben lise mezunuyum.Ortak noktamız tasavvuf ve kitaplar. O, çok zeki kültürlü ve benden fazla bilgili.Ayrı şehirlerdeyiz ve bi kaç ay önce yıllık izinde olduğunu ve beni görmek bi kahve içmek istediğini işi çıkmazsa haber vereceğini söylemişti. Tabi ben hala ona bi evlilik yaptığımı söylemedim çünkü işin buralara geleceğini benimde ondan etkileneceğimi düşünmemiştim ama yalanda söylemedim. Gelirse yüzyüze söyleme taraftarıydım. İşi çıktığı için gelemedi. İnstagramı kapatacağım sormak istediğin yada kafana takılan bişey olursa diye numarasını verdi bi iki aydır da watsapptan ara sıra konuşuyoruz. Luzümsüz msj atmaz benim sorduğum sorulara detaylı şekilde cvp verir yardımcı olmaya çalışır. Hergün değil ama ara sıra msj atarım bazende o atar. Her kızın istediği biri ama ben onu kaldırıyormuşum gibi geliyor ve artık bu yük fazla gelmeye başladı. Arkadaş mıyız dost muyuz benden hoşlanıyor mu evlenmek için tanımak mı istiyor onuda bilmiyorum. Kafam çok karışık çıkmazdayım yani fikirlerinize ihtiyaçım var
Aslında sizinki arkadaşça muhabbet gibi sanki. BÖyle bir iletişim durumunda ben boşandım demek iiçin nasıl konuya girilir bilemedim. Bunu söylemek gerekir mi onu da bilmiyorum çünkü adam sanki dizinle dostça sohbeti seviyor gibi26 yaşındayım daha önce bir evlilik yaptım ve 8 ay sürdü. 2 yıl oldu boşanalı. Şimdi ise 1 yıldır instada tanıştığım polisle konuşuyoruz. Ben lise mezunuyum.Ortak noktamız tasavvuf ve kitaplar. O, çok zeki kültürlü ve benden fazla bilgili.Ayrı şehirlerdeyiz ve bi kaç ay önce yıllık izinde olduğunu ve beni görmek bi kahve içmek istediğini işi çıkmazsa haber vereceğini söylemişti. Tabi ben hala ona bi evlilik yaptığımı söylemedim çünkü işin buralara geleceğini benimde ondan etkileneceğimi düşünmemiştim ama yalanda söylemedim. Gelirse yüzyüze söyleme taraftarıydım. İşi çıktığı için gelemedi. İnstagramı kapatacağım sormak istediğin yada kafana takılan bişey olursa diye numarasını verdi bi iki aydır da watsapptan ara sıra konuşuyoruz. Luzümsüz msj atmaz benim sorduğum sorulara detaylı şekilde cvp verir yardımcı olmaya çalışır. Hergün değil ama ara sıra msj atarım bazende o atar. Her kızın istediği biri ama ben onu kaldırıyormuşum gibi geliyor ve artık bu yük fazla gelmeye başladı. Arkadaş mıyız dost muyuz benden hoşlanıyor mu evlenmek için tanımak mı istiyor onuda bilmiyorum. Kafam çok karışık çıkmazdayım yani fikirlerinize ihtiyaçım var
Benden bir yaş küçük ve herşeyinin şefaf olduğunu düşünüyorum Allah korkusu olan biri bana karşı da dürüst olduğunu düşünüyorum ama ne yalan söylüyüm bende daha önce evlendim demesini isterim :)Emin olun onunda size söylemediği önemli şeyler vardır. Yüzyüze gelince artık kara kutular açılır :)
Değer verdiğini söylemişti daha önce yaşadığı şehirde olsam benimle yüz yüze tanışmak ve ailemlede tanışmak istediğini dile getirdi.Bende ona dengi gibi birini neden bulmadığını sordum. benim için meslek edinmiş yada edinmemiş olması değil islami yaşaması önemli demişti.Aslında sizinki arkadaşça muhabbet gibi sanki. BÖyle bir iletişim durumunda ben boşandım demek iiçin nasıl konuya girilir bilemedim. Bunu söylemek gerekir mi onu da bilmiyorum çünkü adam sanki dizinle dostça sohbeti seviyor gibi
O zaman ayrılmanızı sorun etmicek madem tek önemli seyDeğer verdiğini söylemişti daha önce yaşadığı şehirde olsam benimle yüz yüze tanışmak ve ailemlede tanışmak istediğini dile getirdi.Bende ona dengi gibi birini neden bulmadığını sordum. benim için meslek edinmiş yada edinmemiş olması değil islami yaşaması önemli demişti.
Önemli bi konu ve pat diye söylenecek bişey değil uygun bir zamanda yok hergün konuşmuyoruz zaten. Bana açılacak seviyorum aşığım diyecek biri değil niyeti sevgili kafasıda değil uzak duruyor öyle şeylerden evlenecekse islami usüllere göre olacakBence size tam olarak açılınca direk daha önceden evlendiğinizi söyleyin en azından yükten kurtulursunuz
Kötü niyetli yazmadım :) İnşaAllah hayal kırıklığına uğramazsınız. Demek istediğim, nasıl ki siz bazı şeyleri gizliyorsanız, o'da gizliyordur. Bu Allahtan korkmamakla alakalı değil. İnsan çekindiğinden gizler. Anlatmak için doğru zamanı bekler.. sizin gibi. Sosyal medya ayrı, yüz yüze gerçek hayat ayrı. Hayırlısı!Benden bir yaş küçük ve herşeyinin şefaf olduğunu düşünüyorum Allah korkusu olan biri bana karşı da dürüst olduğunu düşünüyorum ama ne yalan söylüyüm bende daha önce evlendim demesini isterim :)
Ayrılmamı sorun edip etmeyeceğinden emin değilim. Tepkisi ne olur bilemiyorum. O yüzden söyleyip söylememek konusunda kararsızım 1 yıldır bekliyorumO zaman ayrılmanızı sorun etmicek madem tek önemli sey
Aranızda şuan bir ilişki yokki önce açılsın sonra dersiniz
Kendinize değer verin biraz. Bana birisi neden dengin gibi birini bulmadın dese üzülürüm onun için. Lise mezunu olabilirsiniz ama kendinizi geliştirirsiniz, pek çok üniversite mezunundan kültürlü olursunuz.Değer verdiğini söylemişti daha önce yaşadığı şehirde olsam benimle yüz yüze tanışmak ve ailemlede tanışmak istediğini dile getirdi.Bende ona dengi gibi birini neden bulmadığını sordum. benim için meslek edinmiş yada edinmemiş olması değil islami yaşaması önemli demişti.
Kırılmadım yanlış da asla anlamadım inanın. Benim de düşüncem gizlediği şeyler olduğu yönünde. Ama kendisi polis ve kendine güvenen biri. Hoşlandığını sevdiğine emin olamıyorum. Hafta bir iki kere anca konuşuruz. Oda msj :) Tek yaşadığı için ibadetine vakit ayırmak istiyor bende pek faZla rahatsız etmem.Kötü niyetli yazmadım :) İnşaAllah hayal kırıklığına uğramazsınız. Demek istediğim, nasıl ki siz bazı şeyleri gizliyorsanız, o'da gizliyordur. Bu Allahtan korkmamakla alakalı değil. İnsan çekindiğinden gizler. Anlatmak için doğru zamanı bekler.. sizin gibi. Sosyal medya ayrı, yüz yüze gerçek hayat ayrı. Hayırlısı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?