Ben kafayı yemeden siz bi akıl verin kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hıcbıseyı degılsınız.
İnternet uzerınde yalnız kalıp canı sıkıldığında 2 cumle kurduğu birisiniz
Kendinizi kaptırmayın, realist olun. Bi kahve dahi ıcmemıssınız.
Lutfen kendinizi sevin, bu kadar sevgi açı olmayın uzulursunuz.

Derviş ya da münzevi hayat yaşayan biri değil ki bu adam bir dakikalik vaktimi mesaja ayıracağıma ibadete ayırırım desin. Çok samimiyim bakın seven hoşlanan insan arar mesaj atar. Siz haftada bir iki diyorsunuz. O yüzden boşandığınızı söylemek gereksiz detay

Sevgili gibi birini aramadığına eminim. Onun düşüncesi islami bir evlilik yapmak onun için benimle dışarda bi kahve içmek istedi.Bu arada babası yurt dışında çalıştığı için o gelmiş o yüzden gelemedi. Babasıdır öncelik onun tabiki

Hiç görmediğiniz bir adamı savunuyorsunuz?Bu kadar emin olmayın lütfen. İnternette kızlarla yazışmak pek İslami değil bu arada...

Ben sana kendimi yakıştırmıyorum demedim onun öyle bir düşüncesi vardır diye yokladım. Babası yurt dışında çalıştığı için o gelmiş onun için gelemedi. Yeni polis olduğu için haa diyip kafasına göre çıkıp da gelemiyor daha önce açıklamasını yaptı. Genelde kafama takılan şeyler için ben msj atarım oda uzun uzun açıklama yapar yardımcı olur. İnstagramı kapattığında bunla mı uğraşacağım diyip numarasınıda vermeyebilirdi.

İşe gidip gelmek ve sizinle haftada 2 konuşmasi disindaki zamaninin tamamini ibadetle mi geciriyor muş??? Buna ben inanmazdim acikcasi. Anlattiginiz gibi biri internette dolanip, kadinla tanisip kahve icmeye cikmaz evlenmek için. Eminim ilk tanistigi kadinsinizdir????
Bana fazla abartili ve celiskili geldi. Bu adamin altindan baska bir karakter cikacak er veya gec buraya yaziyorum.

Hiç görmediğiniz bir adamı savunuyorsunuz?Bu kadar emin olmayın lütfen. İnternette kızlarla yazışmak pek İslami değil bu arada...
Yanlış anladınız. 1 yıldır ara sıra konuşuruz ve sadece tasavvuf cemaat haberleri ve kitaplar ve bu bi erkek başka bir niyeti olsa şimdiye kadar herşeyi dökülürdü.

Bos vakitlerinde sızı 2 dk bile arayamayacak kadar ibadet mı ediyor sahıden

Bence size açılırsa madem ciddisin bunu bilmeye hakkın var diyip söyleyin. Hem siz bu yükten kurtulmuş olursunuz. Bilmiyorum size tam açılmamış insana direk nasıl söylenir

Polis lojmanında kalıyor ve evin temizliği bulaşığı yemeğini sadece kendisi yapıyor üzerine ibadet ve kitap okuyor. Sürekli dışarıdan yemiyormuş. İlk kadın ben değilimdir. Eminim şuan kimseyle de konuşmuyor diyemem. Ama öyle bir niyeti olsa neden şimdiye kadar söylemesin

Yanlış anladınız. 1 yıldır ara sıra konuşuruz ve sadece tasavvuf cemaat haberleri ve kitaplar ve bu bi erkek başka bir niyeti olsa şimdiye kadar herşeyi dökülürdü.
Yinede islami değil. Araştırın lütfen. Ban yemek istemiyorum :) Bu arada inşaAllah boşandığınızı duyuncada islami yaklaşır ve Muhammed aleyhi selam ın sünnetini hatırlar :)

Adamın niyeti ciddi degilse evlenmis bosanmıs oldugunu ögrendiginde kosa kosa gelir gorusmeye..kolay lokma gorur ama duzgun bir insan ise onun icin onemli degilse bu durum devam eder gorusmeye ya da bitirir...bence hemen soyle sormadın ama sana soylemek istiyorum.diye yaz ....bu zamanda kimseye guven olmaz hele ki sosyal medya hep yalan dolan birde diyormu ben evliyim aslinda polis de degilim falan fıstık... neler neler oluyor bu hayatta....

Bilemiyorum bana garip geldi ben olsam korkardim. 1 sene boyunca arada bir kitaplardan konuşur muydum hic tanimadigim biriyle, sanmiyorum.
Niyeti illa cinselliktir demiyorum ama farkli seyler olabilir.
Bu kadar kapali insanlar beni ürkütür.

Söylemek için erken evet mutlaka yüzyüze gelmelisiniz. Ama sanırım sizin bilinç altınızda bu durumu öğrendiğinde onu kaybetme korkusu da var.
Değer veriyorum. Ve her zaman bana yardımcı oluyor. Benimle ciddi düşünüyorsa mutlaka bilmeye hakkı var ama bana ne hissettiğinide bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…