Ben kafayı yemeden siz bi akıl verin kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu diyorum işte. Nasıl söyleyeceksin, haram ya

Kadının sesi haram ben nefsime güvenmiyor dediği için sesinide hiç duymadım sadece msj :)
Kusura bakmayın açıkça yazıcam ama sesinizi duyunca nolcakmış boşalacak mıymış, cinsel içerikli hayal mi kuracakmış ? Uygun değil dese anlarım ama nefsime güvenmiyorum nedir? Bu kadar mı kolay kanıyormuş nefsi? Belki iyi insandır dediği gibi belki de tamamen yalandır evli bile çıkabilir..Ne imamlar okuduk burda bir gram vicdanı yok kul hakkından bihaber... Kusura bakmayın biraz sert yazdım ama 1 yıldır konuşup hala görmediğiniz biri için fazla endişeli buldum sizi, zarar görün istemem. Ciddi bir niyeti olsa islami yollardan gelir tanışır belli ederdi kendini. Bence bu kadar kaptırmayın aranızda bir ilişki yok eğer arkadaş bağlamında söylemek isterseniz de sizin tercihiniz.

Onu bilemiyorm da mini etekli kızların reklamı çıkınca sinirleniyormuş ondan sosyal medya kullanmıyor. Duyguları olup olmadığından emin değilim ki.

Bile bile ladesin farki ne?
Valla bu kadar sesini duymak haram desin daha iyi diyorsaniz böyle bir profile sahip adam evlenmiş boşanmış biriyle olacağını sanmıyorum.

Kadının sesi haram ben nefsime güvenmiyor dediği için sesinide hiç duymadım sadece msj :)
Yahu bacım adam 70 inde mi 50 sinde mi ? Evli mi bekar mı hatta gerçekten kadın mı erkek mi bilmiyorsun bile sesini bile duymamissin. Yapma gözünü seveyim telefonda sesten etkilenirim diye korkan insan dış dünyada kadin sesi duydukca tuvalete mi gidiyor
Kim neyin üstüne çok düşerse onda o eksiktir.
Ya evli şuan ya sen bizi yiyon bu kadar tezatlik olamaz

Uzun uzun yazdım bu kadının sesi haram olayını. Bakın namazdan başka ibadetler de var bunlar Allaha yakınlaşmak ve o duygu yoğunluğu içine girebilmek için. Kişi bunu dünyalık şeyler kalbinden çıkınca anlar. Ama hayatınıza duygusal anlamda biri girdiğinde aylarca belki yıllarca çalışıp o muhabbeti elde ettiğiniz şey bi haftada gidiyor. Ben sesini duyma telefonda konuşma mevzusuna takılmıyorum. Nefsimizin türlü oyunları var bir çok Allah dostu kadınlara karşı nefsime engel olamam demiştir kaldı ki bu sıradan bir insan nefsine engel olamayabilir illa cinsel anlamda değil kadın sesi hoşuna gider ve kalbinde ona karşı ilgi başlayabilir. Bu çok kolaydır. Polis olduğuna instagramdaki ailesiyle resimlerinden eminim.

Yanlış anladınız resimleri var başta bi iki tane göndermişti profilinde de var. Oda beni gördü

Bacı daha sesini duymamış karşıdaki şahıs nefsine doğru bulmadığı için sen düşün kim kazanir onlarda

Biz de 1 sene hiç sesimizi duymadık desem inanır mısınız? O yüzden yadırgamadım bizimki de binde bir mutlu sonla sonuçlanacak bir olaydı o da benim nasibimeymiş ama bu arkadaşın konusunda olumlu gidecek gibi gelmiyor bana da maalesef

Yanlış anladınız resimleri var başta bi iki tane göndermişti profilinde de var. Oda beni gördü
Gerçekten çok iyi niyetli olduğunuza inanıyorum. Öyle yorum yapıyorum. Nasıl eminsiniz onun o olduğundan. Şuan bir Instagram hesabi açıp bir muhteşem kız ve ailesini bulup kendimi o gibi gösterebilirim hatta bir iki tane daha açıp yorum yaptırırım. Beni taniyan gercek insanlar gibi tıpkı. Lütfen geniş düşünün.

Anlık fotoğraflar atmıştı ilk konuştuğumuzda ayrıca o olmasa neden geleceğim bi kahve içmek istiyorum desin.

İnsanlar kendilerini tasavvufa ya da benzer herhangi bir şeye bu kadar adadıkları zaman akli melekeleri de zarar görüyor sanırım. Başka açıklaması yok.

Konu sahibi yanlış anlamayın, size hakaret etmeye falan çalışmıyorum ama normal insanların koşarak uzaklaşacağı bir durumda hala nasıl açıklama yaparım diye düşünmek çok normal bir davranış değil maalesef.

Valla bizde sanalda tanışıp evlendik ama biz 2ayda görüştük böyle muammalara gelemem ben. Bana adam kekliyor gibi geliyor.
Anlık fotoğraflar atmıştı ilk konuştuğumuzda ayrıca o olmasa neden geleceğim bi kahve içmek istiyorum desin.
Gecen seferde demiş ama gelmemiş ve anlik bulmakta zor değil insta story kaynıyor.
Madem öyle ona bişi yazdirin onunla foto cekip atsin hadi bakalım

Sizce boşandığımıda mı söylememeliyim o zaman ?

Konu içeriği, açılış amacı görüşülen adama daha önce evlilik yaptığını açıklayıp açıklamamakken, nasıl oldu da cemaat, haram, mini etekli kızlara geldi, ki dini içerik yasaktır.

Keşke en azından BDV kuralları adı altındaki kuralları okusanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…