Ben kötü biri miyim :(

Allah sabırlar versin kardeşim , evli değilim valla bunları gördükçe evlilikten soğuyorum yaaa

kendini suçlu hissetme bence. herkesin bir düzeni var. tabiki elinden gelen yardımı yap ama kayınvalidende çok şikayetçi görünmüyor. başvuracağı bir sürü yer var.

kendini suçlu hissetme bence. herkesin bir düzeni var. tabiki elinden gelen yardımı yap ama kayınvalidende çok şikayetçi görünmüyor. başvuracağı bir sürü yer var.

ya çok üzülüyor ama bazı şeylerinede anlam veremiyor bir haftadır hiç konuşmuyorlarmış yemekte hazırlamıyormuş bakalım nereye kadar kahvaltı hazırlıyormuş oğluda okula gittiği için

ya çok üzülüyor ama bazı şeylerinede anlam veremiyor bir haftadır hiç konuşmuyorlarmış yemekte hazırlamıyormuş bakalım nereye kadar kahvaltı hazırlıyormuş oğluda okula gittiği için

semacım kadıncağaz öbür kızını almış yanına senin kaynananıyı niye almamış,bence güvenemedi kızına anladığım kadarıyla kayınvalidenin kızgınlığı çabuk
geçiyor.bu gün gitse annesinin evine ertesi gün geri dönerdi.
10 gün dile kolay hiçmi bir gün olsun yardımcı olamadı size,hazırcı kaynanan var canım.
emin ol sen hiççççç kötü niyetli değilsin canım.
zaten diyorsun ya 1 hafta sonra her şey düzeliyor,yine öyle olacak.
kendini yıpratma canım dediğin gibi bir tepsi poğaça yapsa kaç gün oğlunun yanına verir okula giderken.
aslında çokkk üzücü bir durum kocadan dayak yemek,unutma semacım kişi ancak isterse kendi hayatını değiştirebilir.

Sağol abla yorumun için ya kızını yanına aldı mı bilmiyorum ama torunuyla ilgilenmiş kızı çalışmış :26:öff valla çok bunalıyorum bazen

işteburda devreye iyilik kötülük meselesi girer polyannacılık yaparsanız olayları kapatıp iyi niyetli davranırsanız sizden iyisi olmaz ama hakkınızı yada haklıyı savunursanız bu dünyada yeriniz yoktur artık.....şu ayrımıda yapmak lazım başkslsrı sizin sorunlarınızla ne kadar ilgileniyor kennardan sessizce izleyip taraf olmuyorlar... ben bunu yapmadığım için herkesi sahiplendiğğim ve haksızlığa uğradıkları zaman tahammül edemediğim için gliba kötüyüm

amma da doluymuşum rahatladım deşarj oldum :)))

canım şu son cümlelerini yazarken anneannem aklıma geldi ( dedem geçen yaz rahmetli oldu kaserden...uzun uzun yıllarca...anneannemle ilgilenmiyordu..ölünün arkasındn konuşmak istemiorum ollmasda zaten günah ama işte aklıam geldi birden ama allaha şükür hiç dayak olayı olmadı..içkisi vardı hovardalığı vardı..neyseee..anneannemi görsen canım kocası için deli olurdu biz ufakken evine gitiğimizze dedemin arı bi odası vardı oraya girerdik..kurcalardık inan o kumandayı dedem koltukta bırakmışsa anneannem bizim peşimizden o kumandayı yine aynı yerine koyardı..o kadar hürmet ederdi kocasına sabah namazı vaktinde fırına gider sıcak ekkmekler alırdı...ona özel et yemekleri hazırlardı....eskilerde kalmış herhalde bunlar...aynılarını bize yapsa kocalarımız hemen boşanırız çekmeyiz kahrını öyle deilmi..boşuna eski toprak demiolar herhalde...allah tabi kimsenin ağız tadını bozmasın...bütün çiftler mutlu ve huzurluu yaşasın...

Amin canım kocaya hürmet önemli tabide hem dayak yiyip hem hürmet çok saçma..neyseki bu ara biraz akıllandı kayınvalidem yüz vermiyor gördüğüm kadarıyla

evet canım dayak oldumu hiç çekilmess...allah tüm kadınların yardımcısı olsun..kötülerle hiç birimizi karşılaştırmasın...kayınvaliden adınada çok sevindim iiyi yapıo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…