Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben küçükken annemin dişçisi vardı bi işhanında..orda başka tabelalarda Av. .... gibi bir sürü ofis vardı ve ben ordaki herkesi avcı zannederdim..Meğer hepsi avukatmış..:roflol::roflol:

ben küçükken, tv lerdeki insanların beni gördüğünü zannederek, tv açıldığı an, hemen oturuşumu toparlardım.. edip akbayram ım ismini, edi pakbayram sanardım..

edi pakbayram mı....:roflol::roflol:

bende küçükken mavi gözlülerin heryeri mavi gördüğünü zannederdim-tatlicadiarzu-
hiç aklıma gelmio kendimin neden kahverengi görmediği:roflol::roflol::roflol:

bende öyle zannediyodum hatta mavi gözlü bi arkadaşıma sormuştum sen heryeri mavi görüyosun renkleri nası biliyosun demiştim. O da saçmalama sen heryeri kahverengi mi görüyosun demişti o zaman anladım delikafadulden

küçükken kuzenimle her bayram ruh çağırırdık..nedense..önce bi sürü elma yerdik onların çöplerini bi kovaya koyar,ondan sonra üzerine su dökerdim..odanın duvarında asılı olan her şeyi indirirdik ve perdeleri örterdik..ama o ruh hiç bi zaman gelmezdi...:1shok:lülülülülülü
ne salakmışız ya.......sırnaşık şey

kahküle çok heves ederdim.ama kahkülün saçın dibinden kesilip uzamasını bekleyince çıktığını zannederdim düşünürdüm küçük küçük çıkarken çok çirkin olmazmı diye.halbuki uzun saçı keste olsun sana kahkül demi:roflol:
bir gün abime kızmışım anneme abim benden kaç yaş büyük diye sormuşum oda 5 diyince tamam o zaman ben 5 sene sonra onun kadar olunca onu dövcem demişim.sanki abim yerinde saycakkaydirigubbakcemile3
hacıdan gelen yüzüğü 40 gün takarsan dileğin gerçek olur demişlerdi o zaman ruhsar diye dizi vardı hatırlarsınız.ben ruhsar gibi olabilmeyi dilemiştim yüzüğü 40 gün taktım ve her gün acaba oldumu oldumu diye elimle ruhsarın yaptığı şeyleri yapar oluyomu diye kontrol ederdim.çok da küçük değilmişim aslında düşününce e umut dünyasısırnaşık şey
ay benim saflıklarım say say bitmiyo sonraa belkide her çocuk gibi kameraların beni izlediğini düşünürdüm heryerde tuvalete gitmeye bile çekinirdim acaba kamerayı nereye koydular diyee.ben dünyada tekmişim çok özelmişim annem babamda öyleymiş ve bütün dünya bizi izliyomuş gibi düşünürdüm kaydirigubbakcemile3

O bende hala var canım oooffff kaç yaşıma geldim hala korkuyorumkaydirigubbakcemile3
Bende işimi hemen bitirip kalkaım bakarım gelen giden var mıkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

çeçen asıllı oldğumuz için ailedeki herkes sarışın:) annem,ablam,abim herkes hem sapsarı saçlı hem bembeyaz olunca küçüklüğün verdiği güneş yanığınında etkisiyle ben daha bir kumral kaldığım için üzülürdüm. rahmetli anneanneme bende bembeyazım pamuk prenses gibiyim derdim. onlarda benimle kafa bulmak için evet asfalt gibi pırıl pırıl bacaklarıın var derlerdi (5 yaşlarındayken) hep asfaltı beyaz zannederdim:)

birtane daha var:)

cadaloz ablam seni at atabacılarından aldık.zaten tombiştin teker gibi yuvarlandın bizde seni bulduk besledik. evlatlıksın derdi.ki benden7 yaş büyük olduğu için inanmıştım:) kimseye bişey soramadımda daha ilkokula bile başlamamıştım. yolda bir at arabası gördüm.kaybolan babam mı acaba diye baktım baktımm. yanına gidip sordum beni tanıyormusunuz diye yok dedi sanırım amca:) ağlaya ağlaya eve geldim babamda beni istemiyor niye beni aldınız diye... ben sizin kızınız değilmişim diye ortalğı yırtmıştım.
hala gülerler ailenin çirkin ördek yavrusuyum:)))

opusunce hamile kalindigini sanardim..
annemin arkadasina kocani nerden aldin demistim migrostan aldim demisti bu yuzden kadinlarin kocalarini migrostan aldiklarini sanardim..
cingenelerin kucuk cocuklari kacirip kollarini ve bacaklarini kestigini sanardim-tatlicadiarzu-
babam ise gittiginde bi daha hic gelmicek sanip her sabah aglardimsenağlama
kucukken cok istahsizdim ve bi keresinde tatile gittigimizde babam bana " burada yemek yemeyenleri denize atiyorlar " demisti.. butun tatil boyunca annemin her onume koydugunu yemistim sırnaşık şey
kuzenlerimle kabak cekirdegi yerdik (kabuklarini cikaramadigimiz icin dogrudan cignerdik)
babamlar bunu kesfedince midenizde kabak agaci cikar demisti feci tirsmistik
bi kere de kuzenimle ayni dis fircasindan dislerimizi fircalamistik ve babam bize iki kisi ayni dis fircasindan dislerini fircalarsa disleri kurtlanir demisti :roflol:
bi de erkek arkadasimin bi anisi war..
kucukken hastalanmis ve oksuruk surubu iciyomus baliklari hastalanmasin diye onlarin akvaryumuna da oksuruk surubu dokmuskaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bir de ananemle nineme kalmaya gittigimde onlarin gece zenci erkeklere donuseceklerini sanip korkardim ne alakaysa :S

miracle benimde erkek arkadaşınınki gibi bir anım var.annem evi temizliyordu yanımda yerde çamaşır sulu bir kova vardı annem bir ara içeriye gitti.düşündümki balıklarda temizlensin sen dök çamaşır sulu suyu akvaryumun içine.zavallılar orda can verdiler ama ne üzülmüştüüüümmmm:roflol:

ben küçüken ,amcamın düğünü vardı herkez evde telaşlıydı mutfakta annemden su isteyip duruyordum ama duyan yoktu,bende dolabın üstünde duran bir bardak su gördüm sandalye çekip onu aldım,tabi o zamanlar dolaplar daha kısaydı,o bir yudum içtiğim su değil rakıymış acı su diye bağırmaya başlamıştım,
komşuda tuvalete girmiştim su sanıp çamaşır suyuyla yıkamaya kalmıştım yandım diye ağlamya başlamıştım,
birde kaşlarını alan komşumuzu gördüğümde,eve gidip kaşlarımı tamamen makasla kesmiştim.

ben küçükken beni babamın doğurduğunu zannederdim.seni kim doğurdu diye soranlara 'beni babam doğurdu' derdimnaniknanik geceleri uyurken hep yatağımın altından bi yaratık çıkacak zannederdim,yatağımın bi tarafı duvara dayalı olduğu için ordan canavarın gece elini uzatamayacağını düşünüp hep duvara dönerek yatardım.bide ortaokula giden ablaları görüp çok büyük olduklarını düşünürdüm ve ortaokula gidince gerçekten bende çok büyücem zannederdim=))çok safmışım.

ben cocukken ''Allah baba bizi hep goruyo'' dedikleri için tuvalete girdigimde utanırdım,klozete oturup havluylada onumu kapatırdım baba dediklerine gore erkek ayıp olur die dusunurdumsırnaşık şey
cocuların karından deil asaıdan cıktıgını ogrendiimde hamilelr tuvaletteyken bebek nası delige dusmuo die :roflol:
cenneti bulutların ustu sanardım ucaga bindigmde ustunde kanatlı bebekler gormei hayal ederken yıkılmıstım...we kucuk oyun kureklerile bahcei kazmıstım yukardan delik acıp cehenneme bakmak içinkaydirigubbakcemile3naniknanik

midye dolmanın denizden pilavıyla çıktığını sanırdım.. -tatlicadiarzu-

aklıma geldi yazmadan edemicem.

MFÖ grubundaki Mazhar,Fuat,Özkan ın isimlerinin ayrı ayrı kişilere değil de tek kişiye ait sanıyodum bana göre Mazhar ın adı Mazhar Fuat soyadı da Özkan dı.kaydirigubbakcemile3

tabii yıllar sonra öğrenince işin gerçeğini bu sefer başka bir sorun beni bekliyordu Mazhar ın soyadını öğrenmiştim Alanson du. ama ben yaklaşık lise 2 ikiye kadar Mazhar Elınsın diye telaffuz ediyordum yabancı sanıyodum Mazhar ı

çok saftiriktim ben yaa:tomato:

cok komikmis canim yaa benimde baliklarim vardi ama annemler beni baliklara yemlerinden baska bisi vermemem icin tembihlemislerdi o yuzden boyle seyler yapmadm:1hug:

koptuuum:sm_cool: çocukken ne hayal gücü varmış sende duygucum yaaa=)) güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…