ben küçükken, tv lerdeki insanların beni gördüğünü zannederek, tv açıldığı an, hemen oturuşumu toparlardım.. edip akbayram ım ismini, edi pakbayram sanardım..
bende küçükken mavi gözlülerin heryeri mavi gördüğünü zannederdim-tatlicadiarzu-
hiç aklıma gelmio kendimin neden kahverengi görmediği:roflol::roflol::roflol:
ay bide şu var, ben küçükken klozete asla oturmazdım içinden canavar çıkıp popomu yicek sanırdım, zorla oturtsalar bile kalktıktan sonra kontrol ederdim, zarar ziyan varmı diye, hala vardır o şüphe içimde
midye dolmanın denizden pilavıyla çıktığını sanırdım.. -tatlicadiarzu-
miracle benimde erkek arkadaşınınki gibi bir anım var.annem evi temizliyordu yanımda yerde çamaşır sulu bir kova vardı annem bir ara içeriye gitti.düşündümki balıklarda temizlensin sen dök çamaşır sulu suyu akvaryumun içine.zavallılar orda can verdiler ama ne üzülmüştüüüümmmm:roflol:
ben cocukken ''Allah baba bizi hep goruyo'' dedikleri için tuvalete girdigimde utanırdım,klozete oturup havluylada onumu kapatırdım baba dediklerine gore erkek ayıp olur die dusunurdumsırnaşık şey
cocuların karından deil asaıdan cıktıgını ogrendiimde hamilelr tuvaletteyken bebek nası delige dusmuo die :roflol:
cenneti bulutların ustu sanardım ucaga bindigmde ustunde kanatlı bebekler gormei hayal ederken yıkılmıstım...we kucuk oyun kureklerile bahcei kazmıstım yukardan delik acıp cehenneme bakmak içinkaydirigubbakcemile3naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?