Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kucukken hep evlatlik oldugumu sanirdim. Anneme herseferinde sorardim ''anne dogru soyle siz beni evlatlik aldiniz demi soylemiyosunuz bana '' derdim, nerdeyse aglayarak:mymeka:. Yok mok desede israr ederdim daha. Oyle oyle biliyorum ben derdimkaydirigubbakcemile3

Bidee bi kisiyi secersin ona asik olmak istersin olursun sonra istedigin zaman onu unutursun baska birini secersin ona asik olursun sanirdim. Buyuyunce anladimki ask secim sansi birakmiyo:mymeka:

Kucukken hep elime mikrofon alip sarki soylerdim.. Direk nefes almadan okurdum. Nefesim daralirdi baya bi duraklar geri devam ederdim. Sarkicilara hep sasirirdim nasil nefes almadan okuyolarsa diye. Sesin guzel olmasiyla deyilde sarki soylerken nefesin yetebiliyosa sarkici olursun saniyodum...kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Ayni yastaki bi kizla bi erkegin oturupda dizleri birbirine degdiginde de cocuk olur sanirdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben küçükken bütün kardeşlerin aynı gün doğduğunu sanırdım-tatlicadiarzu-
bunun nedeni de kardeşimle aynı gün doğmam (annemi bu konuda tebrik etmek lazımdelikafadulden)

ben çüçükkene yolda yürüken bizim değil yolların hareket ettiğini sanırdımdelikafadulden gidicemiz yerler gelir sanardım
koşubandında olur ya :roflol:
bazen sanki dünyada sadece ben varım herkes robot evlerine gidince donuyolar sadece ben yaşıyorum sanırdım:1shok:

barbi bebeklerimin canlanmasını isterdim heheeeee

da bisürü tuhaf şeyler düşünürdüm aklıma geldikçe yazarım

Son düzenleme:
yaa cok güzel bi topik olmus bu :)

bende tövbe haşaaaa...
iki Allah var sanardım küçükkken..
böyle hayal kurardım..ya da rüya görürdüm..
biri büyük biri küçükmüş kavga ederlermiş ondan yagmur yagarmıs fln die düşünrdm cocuk aklı işte ya..

ben bi de şey sanardımm
bizim oyuncaklarımız bi gün canlancak biz oyuncak olcaz =)
o yüzden hep ii davranırdımm oyuncaklarımaa =)
bi de saçlarını keserdim uzasın diee =)

Çok güzel şeyler yazmışsınız. çok güldüm.
Benim yazacaklarımı yazmışlar ama benimde var birkaç bişey...

Beni hastanede karıştırdılar, aslında ben prensesim sanıyordum. (Hangi kraliçe bakırköy hastanesinde doğum yaptıysa.)

Küçükken evcilik oynardık, Cüneyt Arkın, Erol evgin, Tarık Akan kocalarımız olurdu.:roflol:
Tarık Akanı seçerdim ben hep. Büyümemi beklediğini sanıyordum okul bitince gerçekten evlenecektik. Başkalarıyla evcilik oynadığımda, ''ama serpillerle oynarken Tarık Akan benim kocam olmuştu '' derdim, kimseye vermezdim. Yada birkaç gün sonra tekrar oynadığımızda ''geçen gün o benim kocamdı, unuttunuz galiba, ama ben unutmam, vermem kocamı'' diye tuttururdum.:roflol:
Evcilikte hep ben kilim götürürdüm, o zaman ev sahibi olurdum, kafamı bozarlarsa alırdım kilimi, oyun biterdi (ben öyle sanmışım, onlar başka kilimle devam ederlermiş)
Dişim çıkınca yastığın altına koyardım, karga para getirirdi. (Annem koyarmış tabii parayı, farkettiğimdede birkaç kere çaktırmadım, bana söylediği yalanı ödettim anneme)
Gök kuşağından geçince bir küp altın bulacağımı sanıyordum, ama Allah karşı tepedeki insanları daha çok seviyordu, hep gökkuşağı orda oluyordu, herhalde ben bir yaramazlık yaptım diyordum. :)

Şimdilik bu kadar ama aklıma gelince ekleyeceğim...

hakkanten süpersiniz ya benimki biraz daha değişik
bülent ersoy erkekken birden kadın olmuş sanırdım yani aksam erkek olarak yatmış sabah kadın olarak uyanmışkaydirigubbakcemile3 bende birgün erkek olarak uyanırsam diye çokkk korkuyodum:roflol:

bende küçkken..
normal tuvaletlerin deliği var ya..
ordan fare çıkcak sanadım bi de zıplarsa popomu yerse diye korkardım..
ki böyle bi duygum hala var :roflol:

evet küçükken şimdi bize komik gelen garip inanışlarımız varmışş..
bende evlenip hemen sonra kadınların karnı niye şişiyo hamile oluyolar diye düşünürdüm...
bende yanıma yastık alıp yatsam benimde karnım şişer bebeğim olurmu diye sorardım...

başımızı sokacak bir evimiz olsun yeter derdi annem
ben de sadece başımızı sokarsak diğer yerlerimiz üşümez mi diye düşünürdüm-tatlicadiarzu-

Ben küçükken birgün babamdan şam fıstığı istemiştim... Kızım şimdi paramız yok alamam, sonra alırım demişti. Bunu takip eden günlerde bir tanıdığımıza oturmaya gitmiştik... Evlerindeki sehpanın üstündeki kossskoca gondol ağzına kadar şam fıstığı doluydu. (Aslında eşi hamileymiş ve şam fıstık aşerdiği için o kadar bol miktarda varmış evlerinde...) Ben de hemen babama dönüp, babaaaa, Tayfun Abiler çok mu zenginnnn??? diye sormuştum... O gün bugündür hala, şam fıstığını zenginlik göstergesi gibi algılıyorum... :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
yukarda allah var dedikleri için aydedemi hep allah sanardım,bazen cvp verir diye soru bile sorardım
ve helikopter uçak geçtiği zaman bizi gördüklerini,el sallayınca bize karşılık verdiklerini sanardım

ha bide bloodrayne yazini görünce aklima geldi
bende ay dede hep beni takip ediyor zannederdim gece bir yerden bir yere giderken kafami gökyüzünden cekmezdim tökezleye tökezle gidecegimiz yere varirdimdelikafadulden

ha bide bloodrayne yazini görünce aklima geldi
bende ay dede hep beni takip ediyor zannederdim gece bir yerden bir yere giderken kafami gökyüzünden cekmezdim tökezleye tökezle gidecegimiz yere varirdimdelikafadulden

aa aynısı bendede vardı canım annem hep soler

ben küçükken ısırgan otunu hayvan sanırdım.ısırıyor ya aklım almazdı bitki olduğunu:roflol:

Benim küçüklüğümde türk filmlerinde öpüşme sahnesi olmaz ama yabancı filmlerde olurdu...Ben de Türklerin öpüşmediğini sanırdım hep-tatlicadiarzu-

küçükken çok eski antika bir radyomuz vardı radyoda gece uykudan önce ve tam saat 10 da arkası yarın vardı onları dinlerdim ve insanlar içerde ordan konuşuyorlar sanırdım hep:roflol:sırnaşık şey bi gün radyonun ön yüzündeki bezi yırtıp insanlara bakmaya çalışmıştımkaydirigubbakcemile3 birde dozerden çok korkardım dozeri canavar zannederdim içindeki insanı hiç gözüm görmezdi bile çünki o kocaman demir yığınını gördüğüm yerde basardım çığlığı.gerçi halaa gördümü ürperirim sanki duramayıp beni ezicek gibi gelir:))))))

Son düzenleme:
ayyy çok güldüm hepiniiznkini tek tek okudum ne alemmişiz hee küçükken

bak aklıma geldi ben küçükken yıldızların ses çıkardığını sanırdım meğersem o ses cırcır böceğinin sesiymiş :roflol:kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
heee bakın en komik anımda şu
eski fotolar siyah beyaz ya ben eskiden insanların hep siyah beyaz giyindikelrini eşlarında hep öyle olduğunu sanırdım
anneme sormuşum ve çok gülmüş :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…