Çok güzel şeyler yazmışsınız. çok güldüm.
Benim yazacaklarımı yazmışlar ama benimde var birkaç bişey...
Beni hastanede karıştırdılar, aslında ben prensesim sanıyordum. (Hangi kraliçe bakırköy hastanesinde doğum yaptıysa.)
Küçükken evcilik oynardık, Cüneyt Arkın, Erol evgin, Tarık Akan kocalarımız olurdu.:roflol:
Tarık Akanı seçerdim ben hep. Büyümemi beklediğini sanıyordum okul bitince gerçekten evlenecektik. Başkalarıyla evcilik oynadığımda, ''ama serpillerle oynarken Tarık Akan benim kocam olmuştu '' derdim, kimseye vermezdim. Yada birkaç gün sonra tekrar oynadığımızda ''geçen gün o benim kocamdı, unuttunuz galiba, ama ben unutmam, vermem kocamı'' diye tuttururdum.:roflol:
Evcilikte hep ben kilim götürürdüm, o zaman ev sahibi olurdum, kafamı bozarlarsa alırdım kilimi, oyun biterdi (ben öyle sanmışım, onlar başka kilimle devam ederlermiş)
Dişim çıkınca yastığın altına koyardım, karga para getirirdi. (Annem koyarmış tabii parayı, farkettiğimdede birkaç kere çaktırmadım, bana söylediği yalanı ödettim anneme)
Gök kuşağından geçince bir küp altın bulacağımı sanıyordum, ama Allah karşı tepedeki insanları daha çok seviyordu, hep gökkuşağı orda oluyordu, herhalde ben bir yaramazlık yaptım diyordum. :)
Şimdilik bu kadar ama aklıma gelince ekleyeceğim...