Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızla erkeğin aynı yatakta uyuyunca çocukları olduğunu sanırdım.kafamçokkarıştı
Kötü insanların yabancı ülkelerden gelip ,kötülük yapıp gittiklerini sanırdım çok küçükken.:dilcikar:

allah çok büyktür sonsuz büyüktür dedikleri zaman boyunun sonsuza kadar uzun olduğunu sanırdım:1shok:..hatta unutmam çocukken rüyamda dünyayı elinde tutan devasa maskeli ve pelerinli bişe görmüştüm allah sanmıştım..hani he-man da orko vardı ya ona benziyordukaydirigubbakcemile3

bende öğretmenimin tuvalete gitmediğini sanırdım yani öğretmenler tuvalete gitmez sanırdım...bide bi devlet adamı istifa etti derlerdiya ben istiğfar etti sanırdım kusuyo sanırdım çocuk aklı iste:roflol::roflol:

töbe töbe de ben allahı hep erkek sanırdım:Saruboceq: ay cocuktum işte..ezanıda allahın okuduğunu sanırdımsırnaşık şey

bizim o zamanlar amcam bizde kalıyodu ve duvarında sibel can ın resmi asılıydı hep o benim annem bi gün gelicek derdimkafamçokkarıştı:roflol:

Son düzenleme:
bende film ve ya dizi izlediğimde sabah oluyor hemen birden akşam oluyor ya anne bunlar nerde yaşıyor 5 dk sabah 5 dk akşam oluor derdim:)

:) bende hep koltuk tepelerine çıkar saatlerce atlardım nedenide,günün birinde delikafaduldenuçucağımı sanırdım:9 bide ALLAH büyük bizi görüyo diyinCE kocaman tastan bi dew sanırdım töwbe töwbe yaw haşa

Sofradan kalkınca ölmüşlerin canına değsin denir yaa, ben de anneme neden böyle dendiğini sormuştum. Annem de bana, böyle dediğimizde yediğimiz şeylerin ölen yakınlarımıza gittiğini söylemişti. Ben de sürekli rahmetli dedem ve Adile Naşit için dua eder, o günkü menülerini sıralardım. Allahım bugün dedemin canına muz ve çikolata değsin falan derdim... Hala daha bu söz söylendikçe gülümserim içimden... :roflol::roflol::roflol:

Ben 5 yaşındayken erkek kardeşim doğmuştu,hastaneden aldıklarını söylemişlerdi.
Bende ilerleyen zamanda hep ağlardım ki,bunu götürün doktor kız versin,kız alıp gelin derdim.
Kız kardeşim olmasını çok istemiştim .

ben küçükken hayat hep böyle saf, temiz, güzel, kaygısız olacak sanıyordum...

bende aynen
sankı eskıden boyle şeyler yokmuş gibi
geliyor bana şimdi
bile
ama cocukken hıc bırseyın
ciddiyetını anlamıyorduk

küçükken büyük tü dünyamız.ben merhum barış manço yu konserinde izlemiştim.takıları kırmızı ceketi uzun saçları ile öle şahaşahalı görünmüş olmalı ki gözüme,korkmuş ağlamıştım.olsa olsa bu adam bir kukla olmalı böle şarkıcı olur mu diye tutturmuştum.kukla buuuuuuuuuu :)
hmm sadece bu mu neler neler var daha. tv ye çıkmak için bize ne zaman sra gelecek anne? dediğimi iyi hatırıyorum bide:) sırayla mı sanıyordum ne....:))))siz çıktınız şimdi bizde sıra hahaha:)))))))

Ben küçükken tabağımda çok yemek bırakırdım annemde bak kızım bıraktığın kadar çocuğun olur derdi :1shok:
Bende hepsini siler süpürürüdüm delikafadulden düşünsenize 40 tane pirinç 40 makarna delikafadulden
Şimdi neden çocuğum olmadığını anlıyorum :çok üzgünüm:
Geçenlerde anneme söyledim ANNE bana yedirdin yedirdin tabağımdakileri şimdi çocuğum olmuyor keşke hepsini bıraksaydım :roflol:

Birde küçükken NOELBABA nın bacadan geleceğini sanardım saatlerce beklerdim birgün öyle üzülmüştüm ki gelmeyince :çok üzgünüm:
Annemlerde ne tuhafmış he ben olsam çocuğum üzülmesin diye en azından çaktırmadan hediye koyardım :roflol:
NOELBABA bize hiç gelmedi ki
HEEE bi de :)) bizim mahallede sevdiğimiz bir komşu ikbal teyze ölmüştü ambulansla almaya gelmişlerdi.... aradan 6 ay sonra mahallede olay oldu bi baktım ambulans geliyor bağırmıştım ANNEEEE KOŞŞŞ KOŞŞŞ İKBAL TEYZEYİ GETİRDİLER delikafadulden

Yine aklıma geldi ben küçükkene Ferdi Tayfur un bir şarkısı vardı bir kaç kadeh yetmiyor diye
ben onu bir kaç KARDEŞ yetmiyor diye söylerdim heuheuheu delikafadulden

Son düzenleme:
Ben eskiden insanlar renksizmiş de cumhuriyetten sonra renklenmişler sanıyordum. İlkokulda öğretmenimiz inkılapları söyletiyordu, bi tane daha vardı diyip cevap bekliyordu, ben kendimden oldukça emin ve zeki bir ifadeyle "renk inkılabı öğretmenim" demiştim. Canım benim çok gülmüştü, gelip saçlarımı okşayıp sarılmıştı, sonra da "evet bu da var, unutmuşum ama başka bi tane daha var" diye bozuntuya vermemişti :1hug:

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hemen aklıma gelmedi benimle ilgili birşey ama küçük kardeşim babam yeni bir radyo almıştı büyükçe birşey oda televizyon sandı herhalde oturmuş çiviyle çekiçle kocaman bir delik açmıştı adamları kadınları görücem diye

Ben çocukken; ayın beni takip ettiğini zanneder, akşamları falan gezmeden dönerken annemin elinden tutar, kafam havada, ağzım bi karış açık aval aval yürürdüm:roflol:

Ben çocukken; zeytin yiyenlerin gözlerinin yeşil olacağı söylenmişti. O umutla sürekli zeytin yerdim. Salak kuzenimde sürekli "Zeytin gözlüm sana meylim nedendir" şarkısını söylerdi.

Ben çocukken; yan komşumuzun kocası, amcam ve yengem, dayım ve yengem ve biçok tanıdığımız Almanya'da işçi olarak çalışırdı. Annemde ben doğmadan önce kısa bir süre Almanya'da çalışıp, geri dönmüş. Ben de dünyadaki bütün insanları sadece Türkler ve Almanlar olarak bilirdim:roflol: Başka ırk yok yani, ya Türksündür, ya Alman:dance:

Ben çocukken; Almanlar hep sarışın ve renkli gözlü olurdu. Anneme kızardım, niye beni doğurup da dönmedin. Öyle yapsaydın ben de onlar gibi olcaktım, diye ağlardım:lepi:

Ben çocukken; hani Almanya'da kocası çalışan komşumuzun otomatik çamaşır makinası vardı ve ben ölesiye korkardımdelikafadulden Komşumuzun kızı beni kolumdan tutup makinaya doğru çekiştirirdi korkutmak için ve ben avazım çıktığı kadar bağırırdım. Heleki makina sıkmaya geçmişse:roflol:

Ben çocukken; babam beni ağlatmak için hep seni çingenelerden 3 incire aldık derdi ve ben herzamanki gibi ağlardım.

Ben çocukken; boşanmak çok anormal gelirdi bana ve mahalledeki tüm çocuklara. Ve Arzu diye bir arkadaşımızın annesiyle babası boşanmıştı. Bunu duyduğumuz zaman o kadar şaşırmıştık ki, herkes sokakta şöyleydi, kısık bi sesle "Arzu'nun anne babası boşanmışşşşş" Ne salakmışız

Ben çocukken; artık öğrenmiştim ki dünya üstünde sadece Türkler ve Almanlar yoktu. Bunlara Amerika ve İngiltere eklendi. Ama bu seferde İngiltere'yi Amerika'da zannederdim. Off ne karışık şu çocuk aklı:roflol:

Bi de ben küçükken Serkan diye bi çocuk vardı yüzüme bile bakmazdılülülülülülü

Ben küçükken sanıyordum ki,insanlar yolda giderken birbirinle çarpışınca aşık olurlar:roflol: :roflol:

Keske hep cocuk kalsaydim dizlerimdeki yarayi en büyük aci sansaydim...

Keşke çocuk kalsaydım da sadece düştüğümde ağlasaydım delikafadulden
senağlama

Küçükken tüp bebeği ilk duyduğumda," tüpten bebekmi olur ya, iyice saçmaladılar" diye düşünürdüm. Bahsettiğim mutfak tüpü tabi.:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…