Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben küçükken radyonun içinde adam olduğunu düşünürdüm.

beni bulacak bi prensim var sanıyodum

annem ben öğle uykusuna yatmak istemediğimde hep gel "sancı" gel bak,uyumuyo bu derdi...sancıda ne demekse bak artık annemede sen,bende üzeri yırtık pırtık yaşlı,sakallı ve kara birini hayal ederdim,bizim mahalle civarında...korka korka uyuyup sızardım...:1closedeyes:

ha gel şimdi uyumayan çocuğa sancı de bakalım,karnım ağrımıyoki der....:roflol:

eskiden 1 metre çapında yuvarlak bi yer soframız vardı güneşin onunla aynı boyda olduğunu zannederdim...

ben küçükken sivası doğu anadolu bölgesinde sanardım
ta kiiii lise ikiye kadar dewam etti...

süper bir konu olmuş. çok güldüm.
ben küçükken annemin çoğu şarkıcıdan daha güzel sesi olduğu halde neden ev hanımı olduğunu aklım almazdı. tv içine girmek güzel olurdu diye düşünürdüm. birde iskenderuna gitmişiz ve ben bunu arkadaşıma anlatırken istanbula gittim herhalde hatırlamıyorum diyorum. ve de en kötü olan ise. sanki bütün büyüklerin benim salak olduğumu düşündüklerini sanıyordum. bunun nedeni de ilkokul öğretmeninin sınıftaki yarıdan fazla öğrenciyi tahtaya çıkarıp bunlar tembeller demesi. ha yani öğretmen çok zeki çok akıllı . o kadar insan gerizekalı. eski sistemin salaklığı sadece. hatta şu an bile bir öğrtemen öğrencileri için. sınıfımın seviyesi çok düşük hepsi salak anlatıyorum anlamıyorlar dediği zaman sinirleniyorum.

ben küçükkken , yağmuru yüce Rabbimin çişi (tövbe tövbeee) , karı da ....... sanıyordum..
Allah neden üzerimize yapıyor ki derdim kendi kendimeee...Çocukluk işte..

televizyondaki sanatçıların şarkıcıların günlük hayatta dao kıyafetlerle hep öyle gezdiklerini ,uyuduklarını sanardım.

Gök gürlemesini de Allah kızdığı için oluyor zannederdim. :roflol:

ben küçükkken , yağmuru yüce Rabbimin çişi (tövbe tövbeee) , karı da ....... sanıyordum..
Allah neden üzerimize yapıyor ki derdim kendi kendimeee...Çocukluk işte..

Ay sana ne diiim ben sabah sabah bir kahkaha attim ki sorma..:roflol:

bende küççükken karnım ağrıyınca anneme karnım ağrıyo derdim annemde tuvalete gir gaz vardır derdi bende gider, lavobanın yanında bekler bekler gelirdim hiç aklıma gelmezdi tuvalete girmek sonrada gidip geçmedi derdim =)

bende küçükken mavi gözlülerin heryeri mavi gördüğünü zannederdim-tatlicadiarzu-
hiç aklıma gelmio kendimin neden kahverengi görmediği:roflol::roflol::roflol:

:roflol: Bayıldım yazdıklarınıza..
Bende Allah'ı bulutların üzerinde başında sarık olan ve önünce kocaman kazan olan bir hoca zannederdim.içine sürekli birşeyler karıştırıp iksirler yapıyor,biri kötülük yapınca şimşek yolluyo sanırdım.herkes iyi olduğu zamanda hava güneşli olurdu -tatlicadiarzu-
birde kadınların yanlışlıkla olmuş falan dediğini duyardım hamile kaldıklarında,karı koca gece uyurken yanlışlıkla aynı anda birbirlerine dönüyorlar,vücutları birbirine değincede yanlışlıkla çocuk oluyo zannederdim sırnaşık şey

Bide taaa üniversitede öğrendiğim bir gerçek var ki,serçeler güvercinlerin yavrusu değilmişşş :1shok: oysa öyle emindim ki kendimden..

ben bu topiği nasıl görmemişim :uhm: bende bool bol malzeme var.

ilki : ....... sanatçının aynı adlı romanından uyarlanarak yapılmıştır cümlesindeki ^^ aynı ^^ sözcüğünü kitabın ismi sanıyordum ve her duyduğumda bütün yazarların ^^aynı ^^ diye roman yazdığını sanardım
ay pekte saftirikmişim :roflol:

kızlaaarrrrr.....
çok tatlısınııızzzz

bende filmlerde geçen olayları gerçek zannederdim. Kötü bişey olduğunda kamerayla çekeceklerine yardım etseler ya diye düşünürdüm. Adile Naşitinde uykudan önce programı vardı. İsimler sayıp hadi yatağa derdi... Ödüm kopardı benim adımı söyleyecek diye.....:roflol:

ben de hani şu ampuller var ya avizelerde onların içinde insanlar yaşıo onlar açıp kapatıo zannediyodum ışıkları...çocukluk ne güselmiş yaa...

aynen ya... çok utanıyorum ....ve yaa niye başka isim koymamışlar ki derdim ...şimdi kitapçıya gitsem karışacak " aynı" adlı eserler birbirine diye düşünürdüm....kaydirigubbakcemile3

ben küçükken,annemin babamın ve ailemin hep sağlıklı hep sağ hep güçlü olarak yanımda ilelebet var olacağını sanırdım, ben küçükken ölümü oyun sanırdım....

ben küçükken, tv lerdeki insanların beni gördüğünü zannederek, tv açıldığı an, hemen oturuşumu toparlardım.. edip akbayram ım ismini, edi pakbayram sanardım..

bende televizyonda ne görsem o an için camını kırıp içinden çıkacak sanırdım(iyiki kırmamışım çocukluk aklıylaa hahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…