Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çocukken çillerimle dalga geçerlerdi bende çok üzülürdüm ve hergece sabah kalktığımda çillerim yok olsun diye dua ederdim ve kalkar kalkmaz anneme sorardım gitmişlermi diye kaydirigubbakcemile3 birde küçükken annem bana kızdığında yada yaramazlık yaptıysam kızıcağını bildiğimden dolapta ne kadar ilaç varsa hepsini içip ölmek için uykuya dalardım ama ölmediğim için kendimi ölümsüz zannederdim-tatlicadiarzu- anne ve babamın çocukları olmadığımı sanırdım büyüyünce bana gerçek annem babam olmadıklarını söyliyceklerini zannedip hep ağlardım çocukluk iştekaydirigubbakcemile3 şimdi düşünüyorumda zor bi çocukluk geçirmişim ben

bende küçükken baklavanın içindeki cevizi hep kıyma sanırdımkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

küçükken asansör boşluğunda her katta bir kabin olduğuna inanırdım yani 8 katlıysa 8tane kabinkaydirigubbakcemile3 tek bir tane kabinin aşağı yukarı hareket ettiğini akıl edemezdim:ecrin_bebek:

ben küçükken abim ikinci katın uç tarafından ''BEN HEMAN''diye bağırmış.bende arkasıdan itivermişim,al sana heman diye.allahtan abim çok kiloluydu kiloları onu korudumu neyse bişey olmadı.

ben de erol evginin gerçekte kel olduğunu öğrendiğimde günlerce ağlamıştım. hayatımın neresine koyduysam? her düştüğümde annem yere tükürmemi söylerdi para bulurmuşum diye. ben de yapardım ama para bulamazdım. daha sonra para buldum ama bu sefer babam ayıp alma dedi. boşuna tükürmüşüm onca zaman.

benim ki çok komik orkit reklamlarındaki kadınların altlarına çiş yaptıkları için bağladığını sanıyodum ne salakmışım yakaydirigubbakcemile3:roflol::çok üzgünüm:

ben küçükken abim ikinci katın uç tarafından ''BEN HEMAN''diye bağırmış.bende arkasıdan itivermişim,al sana heman diye.allahtan abim çok kiloluydu kiloları onu korudumu neyse bişey olmadı.

:roflol:Allah korumuş abini canım.bütün heman karizmasını sıfırlayacakmış az dahakaydirigubbakcemile3

bende annemin en sevdiği fularını kesip sırtıma takmıştım.koltukların tepesinden çekilin batman geliyor diye atlıyordum.uçamadığımı görünce çok şaşırmıştım.batman de kumaş parçası takıp uçuyor sanıyordum ileri boyutta saflık varmıış sanırım bende:roflol:

Ben size söyleyeyim
Kardeşim küçükken tüp bebeğin yumurta kırılarak içine bir şeyler katılarak yapıldığını düşünürdü uygulamayı bile denemişti
Aklıma her geldiğinde gülerim :) :)

Ben heman ne demek acaba?

Ben de küçükken annem ve babam 3 kere öpüşmüş biz de o yüzden 3 kardeş olmuşuz sanırdımkaydirigubbakcemile3
Bir de bu çok saçma ama abim sünnet olduğunda tulumba tatlısı verilmişti misafirlere.Bu tatlıyı abimden kesilen parça sanmıştım-tatlicadiarzu-delikafadulden:dance:

Aklıma gelmişken yazayım.Kırmızı taşlı 6 köşeli,birazbüyükçe bir kolye vardı bende .nerden geldiğini hatırlamıyorum.Onun içine yabancı bir erkek adıyla,yada kendim uydurduğum bir isimle seslenirdim ağzımı dayayarak.Güya içinde güçlü bir erkek var ve günün birinde oradan çıkıp beni koruyacaktı.Gözümü dayar öyle onun içine bakardım.Neden öyle inanmıştım acabafisfisfis

ay bende öpüştüklerinde hemen hamile kalındıgını zannederdim bunun sebebi çünkü tv de hemen öpüşenler oldugunda annem zap yapardı sonra yine aynı kanala geldiğinde çaocugu kucagında olurdu:) çocukluk işte..

Ben küçükken televizyonun içinde küçük adamlar var onlara çalşıtırıyo sanırdım

çok utanıyorum ama yazayım bari
genellikle kadıköyden vapura binerdik karşıya geçmek için
ama tekrar ediyorum ben çok küçüktüm o zamanlar
vapurun kenarında durmayı çok severdim
ve deniz köpürdükçe
denizin deterjanlı olduğunu düşünürdüm hep
hay allahım
şimdi hatırladım gerçekten
çok utandım yine::).):)::)

bende sadece benim renkli gördüğümü sanırdım gözlerim mavi ya
kahverengi gözlüler fln hep siyah beyaz görüyor diye düşünürdümkaydirigubbakcemile3
bide ben ajansa gidiyordum mankenlik ajansına
böyle 2 3 defileye çıkmıştım:ecrin_bebek:
eti puf reklamından da teklif alınca
kendimi pek bi halt sanmıştım delikafadulden
ve bu yüzden heryerde kamera var beni takip ediyorlar sandığım için
hiç rahat hareket edememiştim bi dönem:sm_cool:

-küçükken köpeği erkek kediyi kız sanırdım evleniyorlar falan diye düşünürdüm
-fasülye kız ismi fasül erkek ismi sanırdım kaydirigubbakcemile3
-bir de yumurta yemiyorum die annem bana ufak yumurta getirirdi köy yumurtası die yedirirdi köy yumurtası farklı birşey sanırdım
-faytonlar geçerdi atlar kakasını yere yapardı hep düşünürdüm neden anneleri onların altını ultra primayla bağlamıyor die
ama çok küçüktüm o zamanlar

Son düzenleme:
Kucukken bebegın opusulerek oldugunu sanırdım :ecrin_bebek: Genelde opusme ıle baslıyor ya turk fılmlerı... Kadın sonra hamıle kalıyodu kaydirigubbakcemile3

ay çok güldüm kızlar ya bende evimizin orda bi cami vardı onu allah sanardım töbe töbe sonra karı koca uyuyunca çoçuk oluyo sanardım bi abla bana anlatmıştı çoçuk öyle olmaz böyle olur hatta kuşlar o sıra çifleşiyodu bak dedi bunlarda yapıyo şok olmuştum gök kuşanın altından geçildini dileklerin kabul oldunu sanar habire yollarda yürürdüm bi türlü yetişemezdim bulutlara çıkıldını sanırdım...
keşke hep çoçuk kalsaydım da, dizimdeki yarayı dünyanın en büyük acısı sansaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…