- Konu Sahibi EU2
-
ben küçükken yeşil gözlülerin her yeri yeşil mavi gözlülerin her yeri mavi gördüğünü sanırdım:)))birde bu dünyadaki herkesin beni aslında tanıdığını sırf benim için senaryolar kurduklarını annemin gerçek babamın gerçek ailemin gerçek ailem olmadığını düşünürdüm hayal gücüne bak beee:)))
:roflol:kaydirigubbakcemile3 Ben mavi gözlüyüm inan yalnız değilsin. Küçükken çok karşılaşıyordum bu soruyla:roflol:
ben küçükken yeşil gözlülerin her yeri yeşil mavi gözlülerin her yeri mavi gördüğünü sanırdım:)))birde bu dünyadaki herkesin beni aslında tanıdığını sırf benim için senaryolar kurduklarını annemin gerçek babamın gerçek ailemin gerçek ailem olmadığını düşünürdüm hayal gücüne bak beee:)))
Hepimizin küçük yaşlarda inandığımız saçmalıklar vardır..gamyoncuiremsu Mesela benim anasınıfındayken bi arkadaşım vardı adı sedefti.. saçları kıvır kıvırdı.. benim saçlarım dümdüz olduğu için ben de öle saçlarım olsun isterdim ve annemlere "benim adımı niye sedef koymadınız" diye kızardım..kaydirigubbakcemile3 yani adı sedef olanların saçlarının kıvırcık olduğunu sanırdım.. çocuk aklı işte.. -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?