Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben küçükken yeşil gözlülerin her yeri yeşil mavi gözlülerin her yeri mavi gördüğünü sanırdım:)))birde bu dünyadaki herkesin beni aslında tanıdığını sırf benim için senaryolar kurduklarını annemin gerçek babamın gerçek ailemin gerçek ailem olmadığını düşünürdüm hayal gücüne bak beee:)))

:roflol:kaydirigubbakcemile3 Ben mavi gözlüyüm inan yalnız değilsin. Küçükken çok karşılaşıyordum bu soruyla:roflol:

Bende bozacıları coooooook korkunc suratlı yaratıklar sanardım. takii babam bigün beni tümm cıglıklarıma aldırmadan kucaklayıp bozacının yanına götürüp amcası bizede boza ver diyene kadar.
Allaaaaaagmm o zifir karanlıkda neler yasadım bi bilseniz.bi anda babamdan nefret ettim yedircek beni diye.

valla hepinizinkide harika.bende hırsız hırsız derlerdi hırsızı canavar gibi hayvan gibi uzun kulaklı değişik bişey zannederdim.birde aya aydede derdik,gercekten içinde bir dede oldunu sanıp görmeye çalışırdım.şimdilik aklıma gelenler..daha cok varda gelmiyoaklıma

ben küçükken camiminaresini allah snardım var ya rüyama bile girmişti he tövbe tövbe...
kuzenimin kızı 3 yaşındaydı bebek bezi reklamlarında poposunu sallayan ufak bi bebek vardı onu annem sanıyordu herkese baaaak bu benim amcamın karısı diyormuşsırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden

ben bulutları pamuk sanırdım elle tutlabilir gibi gelirdi.şişmanları hiç acıkmaz sanırdım.ahahah valla çocuk olmak ne güzeldi yahu...

Ben küçükken dünyadaki tüm erkeklerin karakterlerini babacımla aynı olduğunu sanıyordumsenağlama

ben küçükken İYİ AKŞAMLAR cümlesini YAKŞAMLAR anlayı herkese yakşamlar derdim

birde ilerde mutlaka merdivenleri üst üste koyup bulutların üstüne oturcam derdim

ha birde şarkıcılar ellerinde mikrofonla çıktıklarında yaaa baba dondurmayı niye yalamıyolar akcak şimdi derdim,babamda kızım o dondurma değil derdii

bide hep anne beni kucağıMA al derdim :roflol::roflol:

ikiz çocukların isimleride aynı olur zannederdim :))

ben de tv deki filmlerde insanlar tv kutusunun içinde yaşıyo ufak insanlar var sanırdım. barış mançonun adam olacak çocuk programına gitmek için tv kırmayı içine girmeyi bile düşünmüştüm. çocukluk işte..

bişarkı vardı ben küçükken türkü daha doğrusu..
oy melik melik melik ben gurbanamm saga melik...diye diye giderdi böle..
birde komşumuzun oğlu adı vardı.. adı melih..
ben sanırdım ki o türkü onun için yazılmış ve evde her çaldığında balkona çıkar ona seslenirdim deli gibi bak yine senin şarkını çalıyolar die..
o da ayrı bi maldı hiç demiyodu ne şarkısı kimin şarkısı dıye :)))))

Ben küçükken annemle teyzesinin kızı konuşuyorlardı
annem ayy hasta olucamda ondan böyle halsizim falan diyordu
bende allah allah annem nerden biliyorki hasta olcağını,var bu işte bi iş ya çözemedim diye düşünüyordum

fben küçükken anneme düğün fotoğraflarınızda niye abimle ben yokuz diye soruyodum.oda sizi ananenlere bırakmıştık diyodu.fisfisfisfisfisfis
şimdi kızım bana aynı soruyu soruyo ben de aynı cevabı veriyorum:tomato:

aa bak bitek ben değilmişim öyle düşünen

bende yeşil ve mavi gözlülerin farklı gördüklerini sanardım hatta mavi gözlü birine de sormuştum oda bana s"en kahverengi mi görüyosun" demişti:roflol: -tatlicadiarzu-
bende aynen dünyada bi ben varım diğer herkes beni tanıyo ne evde ne yaptığımı biliyo bana seneryo gibi oyun oynuyolar sanırdım :bbo: :roflol:
aynen bazen ailemin gerçek olmadığını beni aldıklarını düşünürdüm
hatta nüfus cüzdanımda
"veriliş nedeni : kayıp " yazardı ordan iyce şüphelenmiştim :roflol:
anneme sormuştum hatta oda cok gülmüştü
meğer nüfus cüzdanım kaybolmuş yenisini çıkartmışlarda oyüzden kayıp yazıyomuş kaydirigubbakcemile3

biraz açık olucak ama annemin pedlerini gördüğüm zaman ona o kadar kızmıştımki. bana sıkışıpta altıma kaçırdığımda saatlerce bağırırdı..bende kendi kendime ''bana kızıyo ama kendide çişini kaçırıyo o kocaman bezleri koyuyo''derdim.yani pedleri çocuk bezi falan gibi bişe zannediyodum..

büyüyünce ismimin değişeceğini sanırdım.
tv deki reklamların her gece yeniden çekildiğini düşünürdüm.
annemin karnında kardeşlerimle beraber yıllarca yaşadığımızı düşünürdüm.

ben küçükken atatürkün 15-20 katlı bir apartman boyunda olduğunu sanıyordum bide afrikanın azerbaycanın altında olduğunu sanıyordumbide hiç büyümiycemi sanıyordum şimdide hiç yaşlanmıycamı sanıyorum gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2

ben küçükkken karanlığın beni alıp götüreceğine innırdı halada korkarım karanlıktan:1shok:

kızlar cok eğlencelisiiniz yaa, siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün :roflol:

ya ben de küçükken többe haşaa Allah kadıın mı erkek mi diye düşünürdüm :Saruboceq:

ayıptır söylemesi büyük tuvaletimizi yaparken içimizde minik minik adamcıklar oldugunu ve aletler, makinalar oldugunu, o adamcıkların malum seyi fabrikaymış gibi içimizde hazırlayıp yolladıgını ve bizim öyle büyük tuvaletimizi yaptığımızı düşünürüdüm, yani başka türlü nasıl olcaktı ki kaydirigubbakcemile3
çoğumuz gibi ben de ay dedenin hep bizi takip ettiğini sanırdım,ama azcık aklım varmış demekki düşünürdüm ben sağa gidiyorum ama bu insanlar sola gdiyo nasıl bişey ki bu aydede herkesi takip edebiliyo :roflol:
ve annemle babamın gecek annem olmadığı meselesi , bazen geceleri düşünürdüm, acaba gercek ailem nasıl , onları buldugumda onlara alışıcakmıyım, ama bulsam da yine bu ailemle görüşürüm onları bırakmam diyip üzlüyodum senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…