Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
küçükken uçtuğumu sanıyordum radyonun ve tv nin içinde minik adamlar oldugunu ve büyüyünce prenses olacagımı
ne hayalperestmişim fisfisfis

Ben küçükken saddam hüseyin ile ibrahim tatlısesi aynı kişi zannederdim.

-bende kucukken hergun bi tas alırdım haşa tövbe yarabbim onu allah yapıp gomerdım sonra cenazesi için dua okurdum aklımca.. 7yasındaydım..

-babam hep derdi senı leylek getırdı diee bende oyle sanmıstım :))

-4yasındaykende hındıyı leylek sanıp , bızımkılerı ayaga kaldırmıstım leylek geldi diee :))

-8 yasında baba tayını olacak gunaydoguya cıkmıstı ordada akbabayı hindi sanmıstım,annem benı goruncede soka gırıp çaaabuk yanımaa gel die bagırmıstı..

-4gun once ankaraya gidiyorum trenle :)) uzaktan bi ucaka benzer bişey dedım tarla var ilaçlıyor sanırım :)) anneme gosterdım sonra ,annemde ucak sandıı :)) dıyor bunun bası asagı dogru nie acaba.. meger leylekmıss :)))

-bende kucukken zeytın,vişne,kirazleri yerken çekırdeklerını çıkarmazdım direk yutardım.. annemde mıdende agac çıkıcak derdi.. bende gercek sanırdım :))

-bu arada bi arkadasın inek dıskısına hitaben ''kardesımde inek dıskınısın ustune düşmüştü dısarda oynarken dusmus.. eve geldı kokulu camurun ustune dustum anne die aglıyordu :))hahaha

-karanlık benı yutacak sanırdım oyuzden ısıksızda uyuyamazdım asla.. bide hep ayataktan atardım kendımı,ozamanda ruyamda dusmus olurdum meger gercekten dusuyomusum :))

-klozete ve alaturka tuvalete oturamazdım benı yutacak yada ıcınden canavar cıkıacak die :)) hatta alaturka wc ye ters otururdum hahaha :))
şimdilik bukadar aklıma gelenler :))

Son düzenleme:
Ben küçükken tüm insanlar iyi sanıyordum...............................................

evimize ilk camasır makinası geldginde kücüktüm o gelene kadar annem hep elinde yıkadıgından gükaydirigubbakcemile3nlerce makinayı izledim,içinden çıkıp çamasırı yıkayan elleri görebilmek için yoksa nasıl yıkardı di mi?

:roflol:bende küçükkken hani bi çocuk şarkısı vardı yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor diye,bende hem yağmur yağarken pencereden izler ne zaman arap olcam ben diye beklerdimsırnaşık şeybirde köye gitmiştik küçükken anneannemin bahçesinde kendi başıma oyun oynuyorum elma kasaları olurya onu uçak yaptım yanıma yiyecek içecekte aldım oturdum uçmayı bekliyorum saatlerce içinde sallandığımı bilirim neden hareket etmiyo diyezemuszemusbirde halam ingilterede benim küçükken uçak geçince avazım çıktığı kadar bağırırdım hala selam söyle diyeehalam haala güler bana -tatlicadiarzu-birde rahmetli babam kızım bana büyüyünce bakar derdi bende evet derdim anlat bakalım kızım nasıl bakıcan derdi benim mor terliklerim vardı minnacık baba onu giycem gelinlik giycem gelin arabasının bagajına oturup ordan sana bakıcam derdim:roflol::roflol:

küçükken herkes halama benzediğimi söylerdi,o yüzden o kilo alınca bende kilo alırım sanıyodum.hamile kaldığında cok korkmuştum karnım şişer diye :CüvCüv: mafoldumben

Son düzenleme:
çoçukken televizyondan insanların çıkacağını sanırdımdelikafadulden hatta dizilerin o anda çekildğini ve de gerçekten öyle kişilerin var olduğnu sanırdım:roflol:
bide davulculardan korkardım davullarının içinde çoçuk kaçırdıklarını sanardım çoçukluk işte...
gamyoncuiremsu​

ısvecle ısvıcrenın aynı yer oldgunu , avusturyayla avusturalyayla aynı yer oldugunu zannederdım =) kı kucuk de degıldım lıse 1 de ogrendım =)) kendımden utanıyorum

ben küçükken hoparlörlerin içinde küçük adamlar var,onlar söylüyolar şarkıları sanardım:roflol:
kız kardeşim doğduğunda da ikiz olcağımızı sanıyodum:roflol:
bi de bi hap içince öyle hamile kalınyo zannediodum :roflol:

bilgisayar oyunu oynarken yenilince seviniyomuşum hihoyyyt .annem neden böyle yaptığımı sorunca ben bilgisayarın tarafını tutuyorum şakkıdı diyomuşum.galiba kendimi öyle avutuyodum CADIARZU

televizyondakilerin bizi gördüğünü zannederdim..:kedi:kaydirigubbakcemile3

benim dayımda vardır teyzemde amcamda halamda ,ama küçükken teyzesi ya da dayısı ya da amcası olmayanlara şaşırırdım nasıl oluyo ya die akannehir

birde ben küçükken sıhatler olsun sözünü saatler olsun diye anlardım hatta banyoyla saatin ne alakası var ya derdim kendi kendime kafamçokkarıştı

kucukken kuzenım sınıfta kalmıstı..bende onu butun yaz sınıfa kılıtleyeceklerını sanmıstım...cok uzulmustum :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
birde ben küçükken sıhatler olsun sözünü saatler olsun diye anlardım hatta banyoyla saatin ne alakası var ya derdim kendi kendime kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende kucukken ramazan aylarında sahura kalkardık tv de zeki müren olurdu şarkı söylerdii nameler atardı hep korkardım o adamdan.. oldum olası sevemedim..bundan bi 10 sene evveline kadar lisede olmama rağmen hala korkardım :lepi:

oyuncak bebeğimin geceleri chucky olduğunu sanıodum-tatlicadiarzu-

ben kucukken her ulkenin ayrı ayrı allahı var sanıyodum :S
bide eskiden resimlerdeki gibi dunyada siyah beyaz

oyuncak bebeğimin geceleri chucky olduğunu sanıodum-tatlicadiarzu-

buna benzer bi korku bendede vardı canım..beter böcek diye bi film vardı eskiden.acayip korkardım ondan.gece bebeklerim beter böcek oluyor sanardım.uyuyamazdım korkudan.

ben kücükken gülyabaninin gercek oldugunu sanıordumakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…