-bende kucukken hergun bi tas alırdım haşa tövbe yarabbim onu allah yapıp gomerdım sonra cenazesi için dua okurdum aklımca.. 7yasındaydım..
-babam hep derdi senı leylek getırdı diee bende oyle sanmıstım :))
-4yasındaykende hındıyı leylek sanıp , bızımkılerı ayaga kaldırmıstım leylek geldi diee :))
-8 yasında baba tayını olacak gunaydoguya cıkmıstı ordada akbabayı hindi sanmıstım,annem benı goruncede soka gırıp çaaabuk yanımaa gel die bagırmıstı..
-4gun once ankaraya gidiyorum trenle :)) uzaktan bi ucaka benzer bişey dedım tarla var ilaçlıyor sanırım :)) anneme gosterdım sonra ,annemde ucak sandıı :)) dıyor bunun bası asagı dogru nie acaba.. meger leylekmıss :)))
-bende kucukken zeytın,vişne,kirazleri yerken çekırdeklerını çıkarmazdım direk yutardım.. annemde mıdende agac çıkıcak derdi.. bende gercek sanırdım :))
-bu arada bi arkadasın inek dıskısına hitaben ''kardesımde inek dıskınısın ustune düşmüştü dısarda oynarken dusmus.. eve geldı kokulu camurun ustune dustum anne die aglıyordu :))hahaha
-karanlık benı yutacak sanırdım oyuzden ısıksızda uyuyamazdım asla.. bide hep ayataktan atardım kendımı,ozamanda ruyamda dusmus olurdum meger gercekten dusuyomusum :))
-klozete ve alaturka tuvalete oturamazdım benı yutacak yada ıcınden canavar cıkıacak die :)) hatta alaturka wc ye ters otururdum hahaha :))
şimdilik bukadar aklıma gelenler :))