Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de renklı gözler dünyayı gözlerının renklerınde göruyorlar sanırdım...

benım bı arkadasımda okula ılk basladgnda ayakkabılarını cıkartıp gırıomus sınıfa ev zannedıomus kaydirigubbakcemile

ben küçükken babam hamile ve bana kardeş yapacak sanıyordum.

babamın içki göbeği var baya hamıle gıbı duruyor dalaelaelaelaelae

bana da küçükken arkadaşlarım çocuğun nasıl yaptıpını anlatmışlardı nasıl korkmuşum ben evlenmem o zaman demiştim

bende küçükken o zmnlar bizim düğünlerde deve oynatırlardı (yani sahte deve 3-5 insan telis bezinin altına girer deveye benzer tahta kumaş karışımı kafa yaparlar ucundada yorgan iğnesi olur) bende onu deve olarak deilde bi canavar gibi görürdüm iğnesiyle gelip bana batırcak die nası korkardım annemin arkasına saklanıp ağladımı bilirim :ecrin_bebek:

bende küçükken yumoş reklamlarında çocuk uyurken yumoşun ayısı çocuğun yatağına geliyordu bende onu gerçek sanıyomuşum hep annemlere soruyomuşum yumoş ne zaman bana gelecek die:) babamda biğün ayıcık almış ben uyurken yanıma koymuş kaydirigubbakcemile2

ben kücükkene ölüleri bayıldılar uyancaklar sanıyordum

ben kücükken televizyondaki insanların beni gördüğünü sanıyordum
birde sanatçıların tuvalete gitmediklerini sanıyordum :kedi: ay utandım:kedi:

bide tvyi kırmayı düşünüyordum içindeki insanları ünlüleri dışarı çıkartmak için.hep ama annemler kızar diye kıramıyodum.kaydirigubbakcemile2
güzel kadınlar hiç regl(adet)görmezler sanıyordum kaydirigubbakcemile3

radyodaki şarkıları sanatçıların tuvalette bie söyleyebildiklerini sanırdım ..biz görmüyozya o bakımdan ..hay allah o zamandan belliymiş üstün zekam ..

cok komik ama ben de küçükken yani 10 yasımdayken falan kadınların pedleri belli zamanlarda altlarına kacırdıkları için kullandıklarını sanıodum ta ki bi arkadasım ablasından dolayı dooruyu bilince ve bana söyleyince öğrendim ve cok sasırdım kendim rgl olana kadar nasıl ollabildiğini anlayamıstım yani o kan nerden gelicek die düşündüm durdum kaydirigubbakcemile3

aynen canım bende şaşırmıştım ilk duyduğumda ve merakla bekledim o anımı.sanki acelem varmış gibi şimdiki çocuklar çok fena.herşeyden haberleri var..bense 8 yaşına kadar beni babamın dünyaya getirdiğini sanardım.ne kadar saftirikmişim yarabbim :kedi:

bi de barbi bebek hastasıydım tek kıs cocuu oyuncaım oydu buyuyunce barbi kadar güsel olucamı ve cok kıyafetim olucaını sanardım.bide ne hikmetse evden kahveye giden her erkeğin babam dedem dayım kim olusa arkasından aglardım beni de götrsünler die gidince mutlu olurdum beni oturturlardı bi masaya o zaman bi erkek kadar güçlü olucamı sanardım.kıs arkadasım yoktu fazla ama olanlarda cok kıs oyunları oynadıkları zaman ben sizden daha güçlüyüm diodumm lülülülülülü

ben küçükken;tvde izlediğim türk sinemasındaki kötü karakterlerin (erol taş vs.) gece evimize geliceğini düşünür korkumdan sokak kapısını belki 10 kez üstüste kitlerdim. :bbo:

birde kardeşlerimle beraber evdeki yorgan yükünün üzerine çıkıp atlardık aradaki bir kaç saniyede uçabiliyoruz diye sevinirdik -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı

Küçöükken ablamın beni kandırdığı şeylere inanırdım.

** Çok güzel kızların adet renklerinin pembe olduğunu, güzel olanların kırmızı, orta güzellikte olanların mavi, çok cirkin kızların da yeşil renk adet gelir sanardım.

** Bizim ölen bi yakınımız vardı. Gönül teyze... Ben tuvalete her gidişimde ablam korkutmak için ''Gönül teyzeeee gelecekkkk'' derdi (Sokak kapısı da tuvaletin yanındaydı) O yüzden cok korkatrrdmm

Son düzenleme:
Simdi aklıma geldi =))

** Küçükken annem babam dahil tüm insanların robot olduğunu ve hizmetkar ya da düşmanım olacaklarını düşünürdüm. Sanki her an bozulacak, yere düşecek gibi gelirlerdi.

** Her gece uyumadan önce dua ederdm ''Allahm bugün şirinler çizgi filmini rüyamda görüyüüm ne olur'' derdim. Her seferinde göremezdim ama göreceğimi sanarak hep dua ederdm. =))

bende küçükken yağmur yağdığını görünce yukardan Allahın çeşmeleri açtığını düşünürdüm ve acaba hepsini birden nasıl açabiliyo diye düşünüyodum :bbo: çocukluk işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…