Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de küçükken tvdeki insanların gerçekten o kutunun içinde olduğunu sanırdım derdim ki bu insanlar bunun içine nasıl sığıyo tabii yıllar sonra gerçeği öğrenince ne kadar saf olduğumu anladımm :roflol:

haaaa bi de filmlerde öpüşen çiftler görünce aha kız hamile kalacak derdim bir de ezanı allah okuyo zannederdim tööbe tööbee :dance:

haha fredının kabusunu seyrettıkten sonraa ayy utandım ama klozete oturamazdım o metal elını cıkartır dıye aklım cıkardıı =)) hemen kalkardım

aynısı banada olmuştu:)

yabancı dizileri seyrederken adımın ingilizcesinin ne oldugunu düşünüyordum:)yabancılrın bana gülşah demeyeceğini düşünüyordum..offf ne salak mışım yaa???

bizim buralarda eskiden şalvar çok giyerlerdi çocukken şalvar giyenlerin önce pantalon giyip büyük çişlerini içine yapa yapa şalvar şeklini aldığını sanırdım-tatlicadiarzu-

Rahmetli babaannemin köyünde bir kız vardı yeşil gözlü..
Arada onla evcilik oynardık, aynı yaştaydık..
Birgün ona merak ettiğim hayatımın en saf sorusunu sordum;
"Eda, senin gözlerin yeşil, etraftaki herşeyi ve beni de yeşil mi görüyorsun? " benneyaptımki
Eda lafı gediğine soktu tabi;
"Senin gözlerin de kahverengi beni kahve mi görüyorsun aptalll"

:1shok::1shok::sinifsinif:

Sonra da gitti ve benle daha konuşmadı -tatlicadiarzu-

Allah'ın önünde 15-20 tane tuş olduğunu, yağmur, kar, güneşin açması, şimşek çakması, havanın bulutlu olması gibi doğa olaylarını bu tuşlar vasıtasıyla oluşturduğunu düşünürdüm. mesela mavi tuşa basarsa yağmur yağar, sarıya basarsa güneş açar...vs gibi. :)

kuzenim sinema salonunda sıkıldığı zaman kanal değiştirebileceğimizi sanıyodu.kanalD yi açın fln diyodu gamyoncuiremsu

bende küçükken annem bana iki omzunda da melekler var demişti.iyilikleri sağdaki melek kötülükleri soldaki melek yazar demişti.hep onları küçücük minnacık melekler olarak hayal edip o kadar şeyi nereye nasıl yazdıklarına baya bir süre kafa yormuştum.hatta baya süre de wc ye girerken omuzlarıma üfleyip inmelerini sağlardım :roflol: beni öyle görmesinler die...

bende küçükken chakinin etkisinde kalarak bebeklerim canlanıp yatağın altından bacağımı tutacaklar falan diye korkardım.Anneme bütün bebeklerimi yaktırmıştım sobadakaydirigubbakcemile3

Mahallede kara çarşaflı bir kadın vardı onu cadı sanıyordum ve korkudan sokakta onun yanından bile geçemiyordum:)

bende kücükkene arkadaslarla konusurken duyardim " bizim türkiyede inek var,bizim türkiyede amcamlar var vs" diye..öylece herkesin kendine ait türkiyesi oldugunu sanardim..megersem memleketlerini kast edermis arkadaslarim :roflol:

küçükken sınıfta kalmayı sınıftan dışarı çıkamamak eve gelememek zannederdim.

annem çalışmazsan sınıfta kalısın diyince nasıl yani orada mı yatıcaz diye panik olurdum. saflık işte

Kendimin değil de bu sabah babamın dediği bişiyi sölim sabah işyerini açıyoz bi top gördük babamın da aklına gelmiş o küçükken ramazan da top patladı dendiğinde normal topun patladığını zannediyomuş sırnaşık şey

kardeşim doğduğu zaman annem onu kıskanmıyım diye bana kocaman bi poşette (poşet çuval gibiydi içindeki legolar çok büyüktü zaten) legolar getirmişti bak bunu sana kardeşin getrdi derdi bende o kocaman legoların annemin karnına nasıl sığdığını düşünüp dururdum

:uhm::uhm:sırnaşık şeysırnaşık şey:ecrin_bebek:

Ben kücükken "Atam izindeyiz" cümlesini "Atam Tatildeyiz" demek saniyordum...
Allahim ne safmisim yaaa...kaydirigubbakcemile3
Sonradan caktim onun senin yolundayiz, der gibisinden oldugunu...
Ne biliyim ben ya, cocukluk iste...:sinifsinif:

Esim anlattim bunu, glmekten yerlere yatti resmen....anlatmadigi kimse kalmadi..:umursamaz:.

Üzerine oturduğumuz kanepelerin canı acımıyo mu die düşünürdüm sırnaşık şey

Bi de tüp bebeğin tüpün içinde ki gazla yapıldıığını düşünür anlam veremezdim :roflol:

Bende kötüler solda diye yalnız kaldığım zamanlar da sol kolumu tokatlar sağ kolumu severdim
-tatlicadiarzu- :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…