Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben küçükken dünyanın içinde yaşıyoruz zannederdim..
bir gün öğrencilik bitip, işim olunca, çok mutlu olcam, herşey güzel, mükemmel olacak zannederdim :çok üzgünüm:
büyüdüğümde bir erkeğim olmadam çocuğum olabileciğini zannederdim (ve hep ben evlnemicem ama çocuk ypcam derdim:kedi:)
para matbaalarda basılıyor zannederdim

bende çocukken gözleri görmeyenlerin göz renginin mavi olduğunu sanırdım yani görmüyosa o kesin mavi gözlüdür belki de gördüğüm ilk gözleri görmeyen kişinin gözlerinin mavi olmasındandır..
bide rüzgar çıksa hortum olacak sonra hepimizi içine alacak sanırdım
bide saatlerce pencere önünde bekler uzaylıların gelip beni ne zaman alcaklar acaba diye sabırsızlanırdım kendimi seçilmiş bi çocuk sanıyodum çünkü..

ben küçükken televizyonun camını kırdığımda ordaki kişilerin ordan çıkacağını sanıyordum :)))

Daha önce hiç bu kadar gülmemiştim heralde :roflol: :roflol:

Ben küçükken Güneş'i Dünya'nın içinde sanardım :sm_cool:

Bir de kollarımı hızlı hızlı çırpınca uçabilceğimi düşünürdüm kaydirigubbakcemile3

bende 6 yaslarimdaydim ALLAHA COK YAKIN HISSEDER. benim akrabalarimi öldürmez hic ölüm yok bize sanirdim.yanliz basima evin bahcesinde oturup sürekli ALLAHI DÜSÜNÜRdüm.
8 yasimda 28 yasindaki amcami kaybettim.dedim demekki biz de ölecegiz diye dank etti.

bende hic anlam veremiyordum kiz ilk tüp bebek dogdu diye tv de cikmisti aciyarak bakmistim yazik tüpü bitince ne olcak diye.:roflol:

ben küçükken şemsiyeyle yüksekten uçabileceğimizi düşünüyordum. denedinmi diye sorarsanız evet:bbo: ama dua ediyorumki allahtan sadece 2 metre yükseklikten atladım lülülülülülü

Ben küçükken kardeşin var mı dediklerinde yok derdim
Oysa dört kardeşiz ama çocuk aklı, kardeşin sadece kendimden küçüğüne dendiğini,büyük olanların abi ve abla olduklarını sanırdım akannehir

Ben kücükken haberleri hic sevmezdim.Ne zaman haberler ciksa televizyonun sesini sonuna kadar kapatip anne bak gör, birazdan haberci (spiker) bogulacak nefessizlikten derdim.

ben küçükken
minik oyuncak evimdeki cansız bebeklerin canlanmasını hayal ederdim:kedi:
hatta bazen canlılarda ben bakınca kımıldamıyolar diye düşünürdüm:kedi:

ben küçükken mavi yeşil yani renkli gözlü olanlar görmüyo zannediyordum
allahtan anlamam geç olmadı görüyolarmışşşkaydirigubbakcemile2

ben küçükken abim wardı '' balım '' derdi bana hep çok severdi o zaman beni tıpkı bal gibi bir gün severkenbeni yiyebilir diye korkardım :)
uçma işini ben de denedim kolumda küçük bir kesikle atlattım sonra yüksek bir duvardan karşı apartmanın balkonuna mesafe uzak da olsa yüksekten kısa gibi görünürdü atladım 2. kattı ama pek bişi olmadı
köpeğim soğukta üşür sanırdım herkes uyuduktan sonra yatağıma alırdım onu
vatan şaşmaz ı bilgisayar çizimi tasarım bir adam sanırdım :kedi:
sonra anladım ki değil miş çok mutlu oldum nedense :kedi: kaydirigubbakcemile3
komsunun kızı canım arkadaşım güliz (artık yok nur içinde yatsın) ananeme anane derdi öyle diyor diye onun da ananesi olucak sanırdım
hep şehitler ölmez denir ya
komsumuzun oğlu şehit olmustu onun asla gittiğine inanmazsım burda yaşıyor o hala ama siz görmüyorsunuz derdim hayal değildi aslında canım sıkılsa gider onunla konusurdum bir kuytuda
psikolojik belki bu gibi her olayda da her gece rüyamda olurdu..öyle ama şehitlere hiç birşey olmuyor gerçekten de

ben küçükken,futbol hakemlerinin cebinde bir sürü sarı ve kırmızı kart olduğunu sanırdım.nerden bileyim onları dağıtmadığını

Birde haber spikerlerinin bizi gördügünü sanardim ve baslayinca hemen evi toplardimki rezil olmayalim diye.Ve cok edepli otururdum haber karsisinda,bir yerim falan görünmesin diye.

ben kuçukken sunnette verılen pilavları hıç yemezdım.ıçındekı etı kesılen parca sanardım .sonra anneme söyledım gulmekten bı hal oldular.çok yaratıcıymışım yaaakaydirigubbakcemile3

eskiden televizyonda sarelle reklamı vardı.yıl 83-84 falan heralde..ekmeğe sürülürken SARELLE yazardı bıçağın değdiği yerlerde.anneme yapsın die beklerdim başında.canım annemde annecim o reklam deyince mız mızlanıyordum.kadıncağız genede yazıyodu üstüne ama tabi öle olmayınca gene ağlıyordum.yeni bir şişe daha istiyodum belki onda olur die...annem hala daha hatırlatır sarelle sürüp yediğim ekmeklerde opuyorumnanaktan

ben küçükken ciltteki ben'leri annem sanıyodum o ne annediyince ben kızım diyodu çünkü ahahaha kaydirigubbakcemile3 . bide kızla erkek öpüşünce hamile kalındığını sanıyodum delikafadulden

ben küçükken ciltteki ben'leri annem sanıyodum o ne annediyince ben kızım diyodu çünkü ahahaha kaydirigubbakcemile3 . bide kızla erkek öpüşünce hamile kalındığını sanıyodum delikafadulden

:roflol::roflol: kardeşim geldi aklıma..o da küçükken bana yanağımdaki beni gösterip bu ne abla derdi..ben de ben derdim tabiki..sonra ben ona sorardım bu ne diye o da ' sen ' derdi delikafadulden:roflol:
ben küçükken de akşam ezanı okununca yerler mühürlenir derlerdi ezan okunduğu an bütün çocuklar deli gibi eve koşardık :kedi::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…