Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben küçükken, kızla erkek çarpışınca kızın elinden kitaplar düşüp erkek ona yardım edince birbirlerine o şekilde aşık olduklarını sanırdım :roflol:

mazhar fuat özkanı tek bi insan sanıyordum :)
ay cok komik ya

küçükken babam bana Atatürk'ün akrabamız olduğunu söylerdii :) bende hava yapıodum sınıfta akrabamız diye:))) öğretmenimin kulağına gitmiş beni kenara çekti konuştu babana söyle seni yanıltmasın dedi :) ben eve gidince babama kızdım rezil oldum diye.babam inadından vazgeçer mii tabii ki hayır...kızım Atatürk bizim akrabamız çünkü aynı güneşte ısındık demişti :))))))))))))) hocaya da böyle söyledim şokalet olmuştuu :)))

Ben küçükken televizyon kapanmadan önce istiklal marşı çalar öyle kapanırdı.Bir de televizyonunuzu kapatmayı unutmayın diye yazardı..Ben de o sıralar Ankarada yaşayan teyzemin albay olan eşini yani eniştemi anıtkabirdeki askerler arasında olduğunu sanırdımkaydirigubbakcemile3

Bir de televizyon kapanmadan önce günebakış diye son haber programını sunan bir adam vardı.Can Akbel..Kele bakış diye espiri yapılırdı..Bu adamın keline bakmak şart galiba,değilse televizyou gelip bozabilir diye düşünürdüm..kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 :kedi:
:))

hehe bende oyuncak bebeklerımın ben onlara nasıl davranırsam canlanıp onlarındaa bana aynı sekıldee davranacagını sanırdım.. çok korkardım yere falan atmayı =))

babacıma o kadar asıktım ki buyuyunce benimlede ewlenecek sanıyordum:kedi:

kaydirigubbakcemile3bende küçükken yeşil gözlülerin yeşil,mavi gözlülerinse mavi gördüğünü sanardım:sinifsinif:

çok safmışım bee

ben kücükken "sirinler"le yasayabilmek icin dua ederdim.
Birde bi kadinin kac cocugu varsa o kadar iliskiye girmisler diye düsünürdüm :roflol:

ben kücükken "sirinler"le yasayabilmek icin dua ederdim.
Birde bi kadinin kac cocugu varsa o kadar iliskiye girmisler diye düsünürdüm :roflol:

bende aynen.. ama ben ilk geceyi de hesaba katardım :lepi: zeki çocukmuşum vesselamlaelaelaelaelae
örn.Bi kadının 3 çocugu warsa 4 kere ılıskıye gırmıs dıe dusunurdum :kedi:
benımkı saflıgıda geçti
harbi salakmışım yaaahihoyyyt

ben kucukken kucukde demeyim yani nerdeyse 8yasima kadar televizyonda gordugum herseyi televizyonun arka kapagini acinca cikacaklarini dusunurdum

:bbo:

Ben çocukken, büyüdüğümde göz rengim değişecek, yeşil gözlerim olacak zannederdim.
Ayrıca, (pekçoğumuz da böyle düşünmüştür mutlaka) aydede sürekli beni takip ediyor sanırdım, ben yürüdükçe o da benle birlikte geliyor hep derdim. Çocuk benmerkezciliği işte

ohooooo ben o ay dedeyi halen ole saniyom delikafadulden ben yurudukce o halen benim pesimde hic birakmiyo beni

annemi sinirlendirdigim zaman bana heb derdiki seni cingenelerden aldikkötükedihüso

disarda cingene gorsem aglardim hep:bbo: beni geri alcaklar diye

ben küçükken saçlarım kesilince uzadığımı zannederdim bu yüzden çok masa altlarında saç kesmişliim var:))
bi de barış mançonun bizim evde yaşadıını hayal ederdim hep, şarkıları gelir kulağıma 3-5yaşımı düşündükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…