Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmki çook saçma ama :kedi:

ben küçükken uçaklar uçarken havada arkalarında oluşan beyaz yol gibi çizgiyi biri ölmüş ruhu göğe yükseliyo sanıyodum -tatlicadiarzu- :roflol: kim soktuysa aklıma...sonra baktım uçaklardan dolayı oluyo o görüntü

delikafadulden ayy evet bende benimle birlikte geliyo sanıyodum :dance:
sanki dünyada bi beni buldu da

Birde haber spikerlerinin bizi gördügünü sanardim ve baslayinca hemen evi toplardimki rezil olmayalim diye.Ve cok edepli otururdum haber karsisinda,bir yerim falan görünmesin diye.

:roflol::roflol::roflol: süper yaa
zeki mürende bizi görecek mii:1ninca:

Birde haber spikerlerinin bizi gördügünü sanardim ve baslayinca hemen evi toplardimki rezil olmayalim diye.Ve cok edepli otururdum haber karsisinda,bir yerim falan görünmesin diye.

ben kuçukken sunnette verılen pilavları hıç yemezdım.ıçındekı etı kesılen parca sanardım .sonra anneme söyledım gulmekten bı hal oldular.çok yaratıcıymışım yaaakaydirigubbakcemile3

bende hic anlam veremiyordum kiz ilk tüp bebek dogdu diye tv de cikmisti aciyarak bakmistim yazik tüpü bitince ne olcak diye.:roflol:

hahahaha çok iyisiniz kızlar :roflol: :roflol:

Ben bir de ayrıca sadece zencilerin dadı olduğunu sanırdım.Yani zenci,şişman,kapalı kadınların sadece dadı olabilceklerini sanırdım,izlediğim filmler yüzünden galiba..bir de hep küçük beyjim falan diye konuşmaları gerektiğini sanırdım hahahaha

Son düzenleyen: Moderatör:
Offf çok güldüm kızlar ya hepiniz süpersiniz! :roflol:

Ben de biraz ayıp olacak ama yaziyim,:kedi:

Küçükken,

Dışkılarımızın, popo lobumlarımızda toplandığını sanırdım :roflol: :tomato:

Bebeğin göbek deliğinden çıktığını (pek çok çocuk gibi)

Bir de Türkiye haritasında Yunanistan sadece öyle gösterildiği kadar küçük bi ülke sanırdım. Gerçekte diğer kara kısmının da olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım...
:roflol:

ben de küçükken tv de çıkan kişileri tv nin içindeler sanıyordum...:kedi:

Aynen bunu ben de böyle sanıyodum yaaaaa... akannehir :roflol::roflol:

ben küçükken bülent ersoyla zeki müreni aynı kişi zannederdim. amaliyat oluyo zeki müren oluyo,ameliyat oluyo bülent ersoy oluyo zannediyodum.hahahahahaaa....

Bayıldım gülmekten kızlar yaaa...

:roflol:

küçükken yagmur yagdıgında cam kenarında otururdk kardeşimle.
yıldırım çaktıgında etraf aydınlanınca biri bizim fotomuzu çekiyo diye düşünüp poz verirdik :))))komedi yaa

bitane daha geldi aklıma annemle bayramdan konuşuodukta.

küçükken bayramdan bigün önce gece annem bizi mutlaka banyoya sokardı arefe suyuyla yıkanın kızım mis gibi olun derdi, yıkanırken hep şofbenden akan suya bakardım arefe suyunu özel bi su sanardım we annem nie bu suyu bidonlara doldurmuo daha sonrada yıkanırız die düşünürdüm -tatlicadiarzu-

hepsine çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3

kardeşimle ikimizde aydededin bizi takip ettiğini düşünür her defasında anneme anne bak aydede bizimle geliyo derdik laelaelaelaelae

sonra bebeklerin hep karından çıktığını düşündüğüm için kuzenim doğunca tutturmuştum teyzeme ameliyat yerini göster diye :kedi: karnında bi ameliyat izi vardı da onu göstermişti kaydirigubbakcemile3

yatağımın altından biri bacaklarımı tutçak diye yatağıma atlayarak çıkardım hep , bi de gece gözümü açınca karşımda biri olursa diye çok korkuyodum

aslında hala yatarken gözümü açarsam birini görcem sanıyorum kaydirigubbakcemile3

kuzenimle ikimiz bigün bizden büyük olan kuzenimize demiştik bak tırnaklarımız uzadığı için uçlarındaki ojeler çıktı diye, o da dalga geçmişti bizimle salak mısınız siz tırnaklar ucundan mı uzar diye :umursamaz:

bi de kardeşim kıvırcık saçlı olduğu için sen bizden değilsin seni evlatlık almışlar derdim , o da hep ağlardı yazık
kaydirigubbakcemile3

bu bendede wardııı:roflol: elm sokağı saolsun -tatlicadiarzu-

we halada warrr:kedi:

ayy hayatımda okuduğum en komik şeylerde neymişsiniz siz ya süper zemuszemus

ben küçükken trafik canavarı var zannederdim babama niye öyle yapıyo diye sorup ağlardım dışarı cıktığımızda bize bişey yapcak sanırdım kaydirigubbakcemile3

küçükken annneme beni Allah'a götür diye ağlamışım bide ezan okununca dansöz gibi oynrmışım sırnaşık şey

Ben de küçükken orkidi hep göğüse takılıyor zannederdim süt dışarı sızmasın diye. Bir de orkid kağıdını çikolata kağıdı zannederdim orkid kağıdını görünce annemin veya ablamın benden habersiz çikolata yediklerini düşünürdüm. Bir gün evde misafirler var ben yatak odasında orkid kağıtı bulmuşum böyle mordu bir de hatırlıyorum. Herkesin yanında ablamın yanına gelip yine benden habersiz çikolata yemişsin diye kızmıştım.
Bir de sürpriz yumurtaların çikolatalarını yeyip yumurta kısmını da yastığın altına koyardım belki civciv çıkar diye. ama çıkmazdı ya.

Bir de şaşırırdım karı kocanın nasıl birbirlerine aşık olduklarına. Çünkü ben küçükken birine aşık olsam o bana olmazdı. biri bana olsa ben de ona aşık olmazdım. Bu tesadüfün bana hiç denk gelmeyeceğini düşünürdüm. Yani iki kişinin karşılıklı aşık olacağını ben de bu yüzden hiç bir zaman evlenemeyeceğimi düşünürdüm.
Gerçi kocamla karşılaşmasaydım hiç bir zaman evlenemezdim. Bir tek ona aşık olabilirmişim çünkü. :1hug:

Bunlarda CMYLMZ 'dan :)

CEM YILMAZ: Ben cocukken cok salaktim.
Edip Akbayram'in ismini Edi zannederdim. Yani o, benim icin 'Edi
Pakbayram'di.

Ablama, 'Nasil olup da koca bir gunu canin sıkılmadan evde oturarak
geciriyorsun?' demistim. 'Buyuyunceinsanin cani sokakta oynamak
istemez ki' cevabini vermisti. Uzunca bir sure buyuyup buyumedigimi
anlamak icin kendime, 'Canin sokakta oynamayi istiyor mu?' diye
sormustum.

Sabahlari kalktigimda aklimin hala yerinde olup olmadigini anlamak
icin 2+2, 3+4 gibi toplama islemleri yapardim. Sonuclar dogru olunca
da cok sevinirdim.

Dedemle parka gittigimiz bir gun TRT'ciler cekim icin oradaydi. Beni
oynarken cektiler. Yayin gunu bizim aile jeneriginde gozuktugum cocuk
programini izlemek icin televizyon basina gecti.Kendimi ekranda
gorunce, 'Beni niye parkta unuttunuuuz?' diye gozyaslarina
bogulmustum.
'Geri vites' kavramim yoktu. Sofor, kolunu koltuga atip arkaya dogru
bakinca araba otomatikman geri geri gidiyor zannederdim.

Benden buyuk kuzenlerim dondurmacilarin dondurma kulahlarinin sivri
kismiyla kulaklarini karistirdigini soylemisti. Inanmistim. Hala da
kulahlarin sivri kisimlarini yemem. cope atarim.

Babaannem bir gun gelirse sevdigim dizilerin olmadigi bir gun gelsin
istiyordum.

Abimle Karaoglancilik oynardik. O Karaoglan olurdu, beni de Bizans
askeri yapardi. Sonra evire ceviredoverdi. cok muhim bir sey
yaptigimi sandigim icin canim yansa bile hic sesimi cikarmazdim.

Yesil ve siyah zeytinin ayri agaclarda yetistigini sanirdim.

Bulmacalardaki, 'Annenin erkek kardesi' kismina dayimin bes harfli
ismini sigdirmaya calisirdim.

Anaokulunda patates baskisi yapmayi ogrenmistik. O kadar hosuma
gitmisti ki, evde duvarlara, masa ortulerine filan basmistim.Ancak
sanat merakim annemin yeni aldigi beyaz etege patatesi yapistirmamla
son bulmustu.Hem gonlunu almak hem de el koydugu patateslerime
kavusmak icin dahiyane bir fikirle ogretmenimin yanina gittim. 'Annem'
yazisini patatese oydurttum. Sevincle eve gelerek soyundum. Renkli
boyalara batirdigim patatesi vucudumun her tarafina bastim. Sonra da
annemin karsisina gectim. Beni o halde gorunce aglamaya baslamisti.

Madonna ile Maradona'yi kardes zannederdim. Kendi kendime, 'Bunlarin
babasi ne sansli be. Bir cocugu futbolun krali,biri muzigin kralicesi'
derdim

Birinden ozur diledigim zaman Allah'in bana bir ozur verecegini
sanirdim. Sakat olacagimi dusunup hemen 'diledigim ozru ' geri
alirdim.
Kurban Bayrami'nda toplanan derilerden ucak yapildigini sanirdim.
Ucaklarin dis yuzeyinin bu derilerle kaplandigi icin Turk Hava
Kurumu'nun topladigini dusunuyordum. Ucak kacirma filmlerinde silahla
ates edildiginde ya da bomba patladiginda, 'Ayyy! Deri delindi!'
derdim.

'Gil' diye konusanlari fakir zannederdim.

Annem banyodan ciktiktan sonra babamin soyledigi, 'Sihhatler olsun'
lafini 'Saatler olsun' diye anlardim. Bunun da, 'Banyoda amma cok
kaldin' gibi bir sey demek oldugunu sanip babamin anneme kizdigini
dusunurdum. Annemin buna karsin niye sadece, Sagol' dedigini
merakederdim. 'Ne kibar kadin, derdim.

son zamanlarda gülmediğim kadar çoook güldüm Allah da sizi güldürsün inş...

ben küçükken hani derler ya zor durum karşısında sık dişini biraz diiye...bende o an dişlerimi sıkı sıkı sıkardım,bakardım ki yne geçmiyo sıkıntım...ek olarak diş etlerim agrırdı kaydirigubbakcemile3

küçükken iyi bir şey yaptığımda anneannem seninle iftihar ettim,koltuklarım kabardı derdi.Ben de bunu evin koltukları sanar,koşup bakmaya giderdim.Koltuklar balon gibi kabarmış mı acaba diye..kaydirigubbakcemile3 değişen bişey de göremezdim orası ayrı..herhalde ben gelip bakıncaya dek söndü yetişemedim diye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…