Ben çocukken, büyüdüğümde göz rengim değişecek, yeşil gözlerim olacak zannederdim.
Ayrıca, (pekçoğumuz da böyle düşünmüştür mutlaka) aydede sürekli beni takip ediyor sanırdım, ben yürüdükçe o da benle birlikte geliyor hep derdim. Çocuk benmerkezciliği işte
Birde haber spikerlerinin bizi gördügünü sanardim ve baslayinca hemen evi toplardimki rezil olmayalim diye.Ve cok edepli otururdum haber karsisinda,bir yerim falan görünmesin diye.
Birde haber spikerlerinin bizi gördügünü sanardim ve baslayinca hemen evi toplardimki rezil olmayalim diye.Ve cok edepli otururdum haber karsisinda,bir yerim falan görünmesin diye.
ben kuçukken sunnette verılen pilavları hıç yemezdım.ıçındekı etı kesılen parca sanardım .sonra anneme söyledım gulmekten bı hal oldular.çok yaratıcıymışım yaaakaydirigubbakcemile3
bende hic anlam veremiyordum kiz ilk tüp bebek dogdu diye tv de cikmisti aciyarak bakmistim yazik tüpü bitince ne olcak diye.:roflol:
Ben kücükken "Atam izindeyiz" cümlesini "Atam Tatildeyiz" demek saniyordum...
Allahim ne safmisim yaaa...kaydirigubbakcemile3
Sonradan caktim onun senin yolundayiz, der gibisinden oldugunu...
Ne biliyim ben ya, cocukluk iste...:sinifsinif:
Esim anlattim bunu, glmekten yerlere yatti resmen....anlatmadigi kimse kalmadi..:umursamaz:.
ben küçükken bülent ersoyla zeki müreni aynı kişi zannederdim. amaliyat oluyo zeki müren oluyo,ameliyat oluyo bülent ersoy oluyo zannediyodum.hahahahahaaa....
hepsine çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3
kardeşimle ikimizde aydededin bizi takip ettiğini düşünür her defasında anneme anne bak aydede bizimle geliyo derdik laelaelaelaelae
sonra bebeklerin hep karından çıktığını düşündüğüm için kuzenim doğunca tutturmuştum teyzeme ameliyat yerini göster diye :kedi: karnında bi ameliyat izi vardı da onu göstermişti kaydirigubbakcemile3
yatağımın altından biri bacaklarımı tutçak diye yatağıma atlayarak çıkardım hep , bi de gece gözümü açınca karşımda biri olursa diye çok korkuyodum
aslında hala yatarken gözümü açarsam birini görcem sanıyorum kaydirigubbakcemile3
kuzenimle ikimiz bigün bizden büyük olan kuzenimize demiştik bak tırnaklarımız uzadığı için uçlarındaki ojeler çıktı diye, o da dalga geçmişti bizimle salak mısınız siz tırnaklar ucundan mı uzar diye :umursamaz:
bi de kardeşim kıvırcık saçlı olduğu için sen bizden değilsin seni evlatlık almışlar derdim , o da hep ağlardı yazık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?