Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delikafadulden

Bir de küçükken, televizyonda, reklamlarda,

X şarkıcının sonnnnnn albümüüüüüüü müzikmarketlerdeee

diye duyunca mesela ıbrahim Tatlıses'in,

'hay Allah ne kadar da ünlü ve seveni var neden şimdi en sonuncu albümü yapıp müziği bırakıyor ki acaba ?' diye düşünüp üzülürdüm.
:roflol:

bende küçükken aymar markalı yağ vardı onun reklamlarında ki logosu hep çıkardı yağın arkadaından annem kızartma yaparken bakardık acaba çıkıcaklarmı diye
bide şirinlede derlerdi ya uslu durursanız görebilirsiniz diye hep ormanda yeşillikler içinde şirinleri arardım
sırnaşık şey

ben değil de ablam küçükken kendisinin leyleklerin getirdiği masalına inanmışmış.sonra bir gün dergileri karıştırırken ağzında bebek kundağı olan leylek resmini görmüş.mutfakta iş yapan anneme gelip anne beni de böyle leylekler getirdi demiş annem evet demiş, ablam bi müddet sonra tekrar anneme gelip resmi epey incelemiş olacak ki "anne gözleri de bana benziyormuş" demiş.ablamla hala dalga geçerim.

ablamı anlattım kendimi de anlatayım da eşitlenelim di mi kaydirigubbakcemile
ben esmerim.beni hep kara kız diye severlerdi.ben hep beyazların güzel olduğunu düşünürdüm.annem o zamanlar leğene çamaşırları bastırır beyazlatırdı.anneme yalvarırdım küveti çamaşır suyuyla doldur ben de içinde 1 gece bekleyim -çamaşır misali- beyazlarım diye...annem hala anlatır.çünkü bunu 1-2 kez söylememişim sürekli yalvarırmışım

bende hani atatürk büstleri oluyo ya okullarda falan. altı toprak çiçekli oluyo. atatürk ün parçaları orda zannediyodum. her büstün altında bi parçası var sanıyodum anıtkabir de de kafası var diye düşünüyodum

te allaam.. çocukluk işte :))

öğretmen yalan söyleyenlerin cehennemde yanacağından bahsederdi. bende nasıl olsa ölüp cehenneme gitceğimiz için canım yanmaz, rahat rahat yalan söyleyebilirim diye düşünürdüm

töbe töbe

öğretmen yalan söyleyenlerin cehennemde yanacağından bahsederdi. bende nasıl olsa ölüp cehenneme gitceğimiz için canım yanmaz, rahat rahat yalan söyleyebilirim diye düşünürdüm

töbe töbe

ehuuheueh :))) buna çok güldüm. zekice bi yaklaşım aslındaa :)))

gece yolculuklarında şehirlerin ışıkları uzaktan yanıp sönüyor gibi parıldar ya ben onları şehir belli olsun diye birileri açıp kapatıyor sanırdım akannehir:kedi:

küçükken oruç tutmak isterdim (5 yaş gibi )
hayalimde oruç tutmak benim için kolumda sepetim elimde oltam karşımda oruç ağaçları daldan oruç tutup sepete atmak gibi gelirdi.
Küçüktük napalım hayal dünyamız geniş:ecrin_bebek:

Bu topik çok eğlenceli gerçekten:)

Ben de ufacıkken;

Bütün dünyada aynı anda gündüz ve gecenin yaşandığını sanardım.Böyle olmadığını anlayınca çok şaşırmıştım.

Tabakta yemek bıraktığımda tabağın ağlayacağını sanardım(Öyle empoze edilmişti)
ve tabacığa acırdım zar-zor bitirirdim.Sonra tabağın ağlayıp ağlamayacağını anlamak
için az yemek bırakmıştım tabakta ve saatlerce beklemiştim bakalım ağlayacak mı diye ama ağmamaştı:)

Çarpım tablosunu ezberlediğimde Matematik dahisi olacağımı sanardım.

Şimşek çarptığında, gök gürlediğinde bazı insanların Allah’ı kızdırdğını düşünürdüm.

Çevremde genelde erkekler daha çok sigara içerdi ve sigara içildiğinde
sakalların uzadığını düşünürdüm ve bi kadında görünce onu
uyarırdım ıyy içme derdim sakalların çıkacak:)

Annem kasaptan kuşbaşı et al dediğinde korkardım ben kuşlarının başını getiremem derdim

Bitkisel hayata giren insanları yeşil renkli olacaklarını ve bitki gibi filizlenmeye başlayacaklarını düşünürdüm.

Herkesin Pazar günleri banyo yaptığını düşünürdüm.:)

Tuvalate gitmenin orucu bozacağını düşünüyordum ve oruç tutanlara acırdım:)

çocukluk ne güzel bir şey yaa gamyoncuiremsu

çocukluk ne güzel bir şey yaa gamyoncuiremsu

Evet gerçekten güzeldi.. büyümenin iyi bir şey olduğunu düşünürdüm ama öyle değilmiş
Bir de Ölümün yaş sıralamasına göre olduğunu düşünürdüm
bi kişinin kendinden büyük birinden önce öldüğüne inanamazdım
nedendir bilinmez 20 yaşıma geldiğimde öleceğimi düşünürdüm
hep ama ölmedim hayattayım:)

:))
bende öyle düşünürdüm..sanırım bütün çocuklar aynı..büyüyünce tekrar çocuk olmak istiyoruz bu yüzden...kaydirigubbakcemile5

küçükken çok ispiyoncuydum komşumuzun didem diye kızı vardı ben 5 6 yaşlarında filanım oda büyük benden 18 19 yaşılarında bana sevgilisinin fotograflarını gösterirdi bi gün bütün apartman pikniğe giderken didem alamın muyat diye sebdilisi vay demiştim

bide annemle babamın nikah fotograflarına bakıp babama 'baba annemle sen evlenirken ben nerdeydim' diye sorarmışım babamda bak kızım sandalyenin arkasındasın dermiş saatlerce resimde kendimi ararmışım
fisfisfis

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

filmler, diziler gibi bir gün trt nin haberlerinin de son olacağını sanıyordum.
yazıkki hala son olmadı o nasıl iç sıkıcı, hissiz, mekanik bir haber bültenidir yarabbikafamçokkarıştı

ben kücükken bizim kapinin önünde durur insanlara bakardim.. genelliklede erkeklere:jeyyar: onlarda bana geri baktiginda "bana bakti asik oldu bana" diye düsünürdüm .. ayyy ne sacma sapan bi düsünce yaaa:roflol:
sanirim cok yesilcam türk sinemasi izledigimden olsa gerek.. kaydirigubbakcemile3

ayy bunlara bende inanirdim... kaydirigubbakcemile3

ay bisi daha geldi aklimaaa kaydirigubbakcemile3 (bunu hic unutmam, bazen aklima gelir kendi kendime gülerim.. ama niye bu bukadar zihnimde kalmis bilmiorum)
ben 4-5 yaslarindayim ve kapinin önünde oynuyodum.. elimdede armut vardii... hem oynuyordum hemde armudumu yiyordm.. sonra birden bi baktim issirdigim yerin kenarnda solucan ciktii..
ben birden bi bagirdimm ama millet hep balkona ciktii annemde yazik bisi oldu sanip balkona kostuki bide ne göresin.. özlem elindeki armuta bakip agliyoooo :roflol:
ay bide atmiyorum cünkü attigim zaman solucan sinirlenip üzerime saldirir diye korkuyoorum .. sonra annem asaga indide elimdeki armutu cöpe atti kaydirigubbakcemile3
ay ne salakmisim yaaa...

ehueheue :))) ozlem çok şirinmişsinn solucan üstüne atlıcak die mi korktun DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…