Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende küçükken pedleri sadece çalışan kadınlar kullanıyo diye düşünürdüm.patronları lavaboya gitmelerine izin vermiyo heralde o yüzden bu kadınlarda altlarına etmemek için bunları kullanıyo derdim. ne kadar safmışım :) anneme bu keşfimi söylediğimde kadın gülme krizine girmişti :)

ben de büyük çekmece-küçükçekmece hep duyardım ve zannerderdim oralarda oturanlar çekmecenin içinde yaşıyorlar.... kime desem bunu çok güler...

bende küçükken herşehirde farklı diiler konuşulduğunu düşünürdüm..almanyada yaşayanlar almanca konuşuyoda istanbulda yaşaynlar niye istanbulluca konuşmuyo diye düşündüğümü söylediğimde annem kopmuştu:kedi:kaydirigubbakcemile3

Ben küçükken tvdeki kişiler bizi izliyorlar sanardım ve tv izlerken pür dikkat hanım hanım olurdumDDDDDDDDDDDDD

ben küçükken şu an kendi yaşımda olan insanları çoook yaşlı sanıyodum ,
derdim ki kadına bak 33 yaşında bıkmamış mı yaşamaktankaydirigubbakcemile3
meğer bi kadının en güzel yaşıymış, yaşayarak öğrendimvereliniortak

Hele bir 36 sına gel benim gibi.Tadına doyamazsın bu yaşın kaydirigubbakcemile3Şeniz

devlet kocaman bir bina sanıyordum:ecrin_bebek:

Bide küçükken gece odaya kurba geliyor sanardım ve suratıma zıplamasın diye uyuya kalırdım hemen:d

Yaa düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyo bişiiii:1no2: ben küçükken hiç bişeyi bişeyy sanmıyodum sanırımakannehir :sinifsinif:

bende küçükken televizyondakilerin bizi gördüğünü zannediyodum. :)

küçükken annem banyo yaptırırken ellerimle kulaklarımı o kadar sıkı sıkı kapatırdım ki su kulaklarımdan içime kaçacak boğulacağım sanırdım :kedi:

ay bayıla bayıla okudum;bitanede bnden olsun bari zemuszemus
ben küçükken herkes gibi ay dede var sanar her akşam onla yüürdüm annemede anne ay dede hep bei seviyo benle gelio derdim..sositososito
hııı bide bir arkadaşım yagmur suyu azına gelirse hamile kalırsın demişti Allahım olmaz böle bili yagmur suyu yagmur sırasında azıma kaçmazmı nasıl ağlıyorum ama...hihoyyyt hamile kaldım diye...hala bile her yagmurda aklıma gelir gülerim:CüvCüv:

ya son bişi daha yazayım yazmassam çatlarım kraliçe karancaya ulaşabilmeyi çok siterdim eger laşırsam tacını alıp barbie bebeğime takacaktım...çocukluk işte onun yuzunden çok yuva kazmısımdır:kedi:

bende öyle sanıyodum hatta saklanırdım ki beni takipi bıraksın diyesırnaşık şeysırnaşık şey

Kizlar hadi cocukken böyle seyler düsünmek normalde....

Koskoca kadin hala karpuzun agacda yetistigni saniyordu ne dersiniz?akannehir

Resmen yarilmistim gülmekten.:roflol:...is arkadasim, alman....Karpuz agacda yetisir :1closedeyes:dediginde....he evet....agacindan altindan gecenin kafasina düsünce beyin kanamasindan gidiyordur herhalde....Düsünsenize koca koca karpuzlar agaclarda yetisiyor....:roflol:

Ay hala aklima geldiginde gülerim....:roflol:

Ben küçükken inna ateyna kel kevser dediklerinde hep kel kevserin duası sanırdım onu.Kel olduğu için dua ediyor herhalde saçı çıksın diye düşünürdüm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…