Ben Küçükken .... Sanıyordum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi örnek te benden..
kopacağınıza eminim..
benim kardeşimde küçükken kaşıkçı elmas'ını elma zannedermiş..
bi de ben hani şarkı varya sevmek korkulu rüyaa yalnızlık büyük acıı.. hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı.. bende onu buruka diye bişey varda onu satan kimse zannediyodum.
ay biz abla kardeş ne safmışık :) hahahahaaaa

bırde ben söyleyem.bende kucukken leblebının baska bır yıyecek oldugunu dusunurdum.yanı nohutunda baskasırnaşık şey:roflol::roflol:

Bende küçükken et bebeklerin gerçektende etten yapıldığını sanardım sonra elime alınca anladım :)))

benim arkadaşımda lise 3 kadar makarnanın ağaçda yetiştiğini sanıyomuş çok gülmüştümdelikafadulden

bende küççükken eğer bebeklerimi üzersem gece beni boğacaklarını sanardımkötükedihüso bide ben 7 yaşına kadar doğalgazın doğalgaz dan meydana geldiğini sanırdım

Ben de küçükken kız, erkek isimlerini bir türlü ayırt edemezdim. Mesela Ayşe kız ismi mi erkek ismi mi? Ablama sorardım hep ama neye göre Ayşe kız ismi niye Ahmet de kız ismi değil kim bunu böyle istemiş? Ablam da cevap veremezdi tabi.

kar yağdığında Allah bulutları parçalayıp atıyor sanırdım
saçları kıvırcık olanların saçını hiç taramadığını sanır acırdım
dünyadaki en koyu saç rengi anneminki sanırdım şimdi bakıyorum da aneminki kahve napayım benimki ve babamınki sarıydı başka da kimseye dikkat etmemişim:ecrin_bebek:

be erkekler kadınların üzerine ceket atınca hamile kalır sanırdım o yüzden kimsenin ceketini elleyemezdim filmlerde vardır ya ceketimi atsam hamile kalır diye ordan kaydirigubbakcemile3

be erkekler kadınların üzerine ceket atınca hamile kalır sanırdım o yüzden kimsenin ceketini elleyemezdim filmlerde vardır ya ceketimi atsam hamile kalır diye ordan kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizim civarda vajinaya "güllü" derlerdi ilkokula başlayıpta güllü adında kız öğrenci olduğunu gördüğümde çok şaşırmış günlerce ailenin neden ona bu ismi taktığını düşünmüştüm.

ben küçükken sadece benim görebildiğimi başkasının göremediğini sanırdım hatta sorardım beni görüyomusun diye çok saçma ama çocukluk işte onlarda benim gibi görüyolarmı sadece benimi görüyolar diye merak ederdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de küçükken her şeyin benim için varolduğunu zannederdim.. yani ben başroldeyim diğerleri de sırf benim için yaşıyorlar benim geçtiğim sokaklara önceden yerleştiriiliyorlar zannediyordumm kaydirigubbakcemile3

annemin nasıl hamile kaldığını düşünüp yoğun düşünce fırtınalarından sonra babamla annemin nefesinin karışımından olduğu sonucuna varmıştım yaklaşmışım ama dimi:lepi:

çizgi filmlerde anne kuş yavru kuşu yuvadan atar artık uçma vaktin geldi der, o da önce düşer gibi olur sonra uçar ya...benim de uçma vaktim geldi sanmıştım kaydirigubbakcemile3 (nasıl bi akılsa) ve bizim dama çıkmıştım. Allah büyük işte ayağımı sarkıtırken babam nerde bu kız diye aramaya başlamış ve tam vaktinde yetişmiş. cevabim da baba ben uçacaktım olmuş...

annanem mi? annem acaba diya düşünüyordum öyle sanıyordum yada belkide öyle ummak..:a015:

ben de hijenik pedleri annemin altına işememek için kullandığını düşünürdümŞeniz
hoş, o yıllarda pek yaygın değillerdi, bir marka mı ne vardı sanırım da konu bu değil tabidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…